Ayrıca yorumlardaki kızları rahatsız etmeyin!!!
Mastürbasyonda rahatlama sorunu?
Ayrıca yorumlardaki kızları rahatsız etmeyin!!!
İlk önce kafanı iyice boşalt seni o yönde uyaracak kokuları kullan. Seni uyaran müzikler varsa onu da ufak tonda aç. Ve gözlerini kapat yavaş yavaş vücudunu keşfet olabilecek her yerine dokun. Nerelerinden daha çok tahrik oluyorsun. İstisna yapma sonra sevdiğin fantezilerden birini hayal et. Titreşimli bir klitoris vibratörü işini güzelleştirir. Mesela insanların seni izlediğini hayal et (Tahrik ediciyse). Nefesini güzel yönet. Zevk almaya başladıkça karın bölgen hassaslaşır. Islak ellerini gezdir. Sertlikten hoşlanıyorsan hafifçe klitoriste vur. Ve daha sonra kendini okşarken bacak bacak üstüne at elini sıkıştır (Hoşuna gitmezse bırak). Hoşlandığın noktaları tekrar yokla. Kendini artık akışa bırak.
teşekkür ederim :)
Ne demek. İşine yararsa ne mutlu.
Cevap
5Cevap
Yeterince konsantre olmayabilirsin. Rahat olman lazım belki de mast yapma yontemini degistirmelisin.
her şeyi denedim...
Her sey derkenn 🤷 mesela susisesine sicak su doldurup uzerine kayganlastirici jel veya kaymasini saglayacak yag krem surup klitorisine vajinana sürtünerek mast yapmayi denedin mi sisedeki suyun sıcaklığı erkek penisi hissi verecektir. Tabi bunu hayalinle susleyebilirsin los bir odada
ya bir yere kadar tamam ama o son nokta :D
Surtunerek mast yapmanin heycanli hale getirme yolu. sokmayacagin icin bakirelik ile alakali bisi olmayacak. Neyse tamam sustum ben :)
Merhaba,
Bu durumu alışkanlık haline getirip sık sık yapıyor olabilirsiniz.
anlayamadım tam olarak
Süreklilik haline getirmişseniz zevk vermez.
bilakis çok nadir yaparım
O esnada kendinizi fazla kasmayın o zaman, bitti gittiye getirmemeye çalışın, keyifli günler.
İyi günler..
Boşalamadığın için olabilir mi
olabilir
Ne kadar sık yapıyorsun
Çok sık değil
Ortalama
dildo kullan.
Yardımcı biri lazım
nasıl yardım
işe yaramıyo
Istekliysen yarar, Sen doğru kişiyle yapmamışsın karşimdaki kişinin de iyi olması gerekir
Beceremiyosun dur
ben de onu soruyorum napmam lazım
Ben sana flan yazmadm kimseyede kolay kolay yazmam ayan abla
Puhaha evet belli kolay kolay yazmadığın.
Yorumdaki kızları rahatsız etmeyin
@SeductiveQueen kzm ben sana yazmadm sana yazan şahsın adı neydi
Bozdur
Aman aman kalsin değerliniz sonra ölürsünüz
Sağol
Sağdaki butona tıkla orada bu yorumu görmek istemiyorum yazıyor. Evet ondan bahsediyorum
Şu yazdiklarimi silsene komple beni bu sorudan sil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?