Her yetişkin erkeğin içinden geçmiştir bir defa olsun içine boşalsam hamile kalır mı diye kendimden 5 yaş büyük bir müşterim ile takılıyorum ek iş olarak masörlük yaparken tanıştık 29 yaşında dul bir kadın bir tane kızı var diyor ki kızım bir tane kardeş istiyor dualarında hep ağlıyor bazen benim neden kardeşim yok diye dedi sohbet arasında seks konusu konuşurken bende dedim hamile bırakmak istiyorum nasıl bir haz çok merak ediyorum ama düşük yap doğurma çocuğu, baba olmak istemiyorum dedim kabul etti ama kadınada çok güvenemiyorum. Gündem bile vicdanım da el vermiyor bir canlının hayatını elinden almak ikincisi ise gerçekten çocuğu doğurursa ben ne yaparım bilmiyorum kadın oldukça maddi durumu çok iyi birisi bana ihtiyacı yok çocuğun geleceği için. Düşünüyorum çok saçma ve kötü bir insan olarak hissediyorum kendimi ama bazende öyle bir his geliyor ki bu kadını hamile bırakmalıyım acaba nasıl bir çocuğum olur diyorum içimden. Daha önce 1 defa birlikte olduk bayramdan sonra yine birlikte olacağız içimde ki duygularıma engel olamıyorum çoğu zaman. Eski kız arkadaşım hamile kalmak istiyordu ama ben istemiyordum daha okul olduğu için 8 ay oldu ayrıldık onunla şu an görüşmüyoruz içimde ki o hislere engel olamıyorum. Beyler hamile bırakmak nasıl bir duygu? Eşiniz hamile kaldığında nasıl hissettiniz? Küfürlü ve saygısız yorumlar istemiyorum
Hamile bırakmak istiyorum beyler, nasıl bir duygu?
Emri bil marufu emrediyor Allah. Ben uyardım. Ahirette Allah'ım beni kimse uyarmadı diyemezsin artık. Allahın emrine boş yorum dediysen zaten bırak yazma.
O ayrı bir olay zaten, günah olan şeye günah değil demek bildiğim kadarıyla dinden çıkarıyor. Bana düşür demesi takıldı. Böyle insanlar ortalıkta geziyor 🤦
@ztrmax Evli olsak anlarım kardeşimde ikimizde bekarız o dul diye cinsel ihtiyaçı olmayacak mı? Aynı şekilde bende? Çocuğu düşür konusunda haklısın ona bir şey demiyorum zaten onun için çelişkiliyim ama başka günah olan bir durum görmüyorum bu ilişkide.
Aynen gğnaha günah değil demek dinden çıkarır kişiyi gğnah ama yapıyorum demekte sakınca yok ama maalesef soran hala şehadet getirmediysen müslğman değilsin farza farz gğnaha günah harama haram diyeceksin bilmiyorsan susacaksın din sana göre bana göre ona göre olmaz Müslüman olarak kalmak istiyorsan temelleri bilmen şart yoksa müslümanlıktan çıkaracak deyimler kelimler çok dilimizde
En İyi Cevaplar