Eskiden sanal seks yaptım ama şu an nişanlıma söylesem beni bırakir mi?

18-19 yaşında filan biriyle tanışmıştık ondan önce ben mast ne filan bilmiyordum o gece konuşurken birden beraber uyudugumuzu hayal edelimle filan başladı sonra nasıl yapacağımı anlattı ama ben başta istemedim ama merak da ettim filan bir sonra bana fotoğraf atmanın cok normal olduğunu söyledi kendi attı filan bende inandım yani ozamanin salakliğiyla evleneceğimizi filan da sandım biliyorum mallık ama o yaslar kandırılmak için çok uygun yaşlar ve kendi de 25 yaşındaydı kapalı olmama rağmen bu sebeple attım birde acaba beğenir mi başkası nasıl görüyor kaygısı neyse işte ben sonrasında tövbe ettim ve birdaha kimseye atmadım bu olayın üstünden 5-6 yok geçti 2 yıldır kimseyle konuşmadım zaten ama şu an karşımdaki kişi çok dinine düşkün biri ve bende öyleydim yani dinle ilgili araştırma yaparım, kuran okurum namazlarimi hep kılarım akrabalar da öyle anlatmışlar tabi biz görüştük 3 kere evlilikten beklentilerle ilgili filan konuştuk karakterlerimizi anlaya çalıştık ve nisanlandik ama şu an söylesem hem bu olayı belki ailesine söyler bu yüzden ayrıldık diye belki de söylemez ama nişanı atar ama söylemesem de kötü hisseidyorum sadece o zamanki salakliğima yanıyorum
Eskiden sanal seks yaptım ama şu an nişanlıma söylesem beni bırakir mi?