Cinsellik Beyler kaç beden seversiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Şu beden olsa tadından yenmez dediğiniz bi beden var mı 70 80 90 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Beyler kadınlarda 1.80 üstü boy ve aletin 17-20cm arası istiyor ama bu neden ülkede %5 civarında falan 🤣 Beyler kaç beden seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YağızDemirören Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl 90 ve 70 iğrenç tercihim 80 ve yemin ederim 80 bana denk gelmedi hep 70 denk geldi 0 6 Yorumla YağızDemirören +1 yıl Boy 1.92 alet değişkenlik göstermektedir. Yorumla Soran +1 yıl Değişkenlik mi serçe parmağını geçen var mı acaba 🤣 Yorumla YağızDemirören +1 yıl Geç dalganı sen, mala vururken öyle demiyor kadinlar Yorumla Soran +1 yıl O kadınlar demekki bulabildiği ile idare etmeye çalışıyor demekki canısı Yorumla YağızDemirören +1 yıl Her ilde de aynı kadinlar mi bence sen iyi değilsin Yorumla Soran +1 yıl Yoo gayet iyiyim erkekler ona buna göre ayırt ediyor benmi etmicem umrumda bile olmaz Yorumla
Tilson Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Herkesin zevki tercihi farklı aradığını bulan şanslıdır😂75 severim😘 0 0 Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Kişiye göre değişir. Standart bişey yoktur. Ayrıca sırf bu yüzden sevilip sevilmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 16 cm uzunluğunda 13 cm kalınlığında kabul etmezmisin 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Kürek olmasın tarif ettiğin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok istersen özele gel oradan göstereyim Yorumla Soran +1 yıl Bro uzunluğu anlarımda kalınlığı bariz sallamışsın bu arada tek sende yok boşuna bu kadar gösterme çabasına girme 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalktığı zaman ölçtüm sallama felan değil kalınlığı tam tamına 13 cm geliyor Yorumla Soran +1 yıl He he Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Inaniyorsan gel özele gel oradan göstereyim sana uzunluğunu ve kalınlığını sana buradan ispatliyamamam dimi Yorumla Soran +1 yıl He kardeşim he uzatma hadi ufaktan ufaktan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ben giderim sen anladın vajinaya girince darbeli matkap etkisi yaratacağını ufaktan aradan kaçmaya çalışıyorsun merak etme istemiyene kalkmıyor Yorumla Soran +1 yıl Ziyaaa çok konuşma haddiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🍌🍌🥒🥒 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben 75 beden severim. mükemmel ölçü. böyle bi kız bulursam bırakmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bunlar beden değil cup ölçüsü. B cup ölçü ideal. Avuç doldursun çok fazla taşmasın. En güzeli. 0 0 Yorumla
birgecwyolcusu Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl 70 hoş mümkünse kalçada küçük olmalı 0 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl 85 b seviyorum tam olarak 0 3 Yorumla meraklıoğlann +1 yıl 20 üstü olmaz mı yani Yorumla Soran +1 yıl At yalanı s**eyim inanı 😂 Yorumla meraklıoğlann +1 yıl Soru cümlesi idi yalan ne alaka Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. 80 iyidir ne buyuk ne küçük 0 3 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Evet penis boyu ortalamasi baya kucuk allahtan memnunum ahaha Yorumla Soran +1 yıl Karşındakiler memnun mu peki pek sanmıyorum Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Valla 2 kiiyle yaptim biri korkakti ahahah digeri baya hareketliydi birakmak istemezdi Yorumla
Corumlu1929 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Her kadın kendine göre tatlıdır yemesini bilene 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ölçüleri bilmiyordum iyi oldu bu 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl 90-95 olmalı 0 5 Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Alet dediğin gibi bende ama boydan kaybediyorum Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm Yorumla HinchAmarillo +1 yıl 18. Kanıtlı ha sallama yok öyle bende Yorumla Soran +1 yıl Allahın sevdiği kulusun o zaman ne diyim dmdöd Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Ama kötü yanı belirgin damar Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. 80 ve üstü iyidir 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
90 ve 70 iğrenç tercihim 80 ve yemin ederim 80 bana denk gelmedi hep 70 denk geldi
Boy 1.92 alet değişkenlik göstermektedir.
Değişkenlik mi serçe parmağını geçen var mı acaba 🤣
Geç dalganı sen, mala vururken öyle demiyor kadinlar
O kadınlar demekki bulabildiği ile idare etmeye çalışıyor demekki canısı
Her ilde de aynı kadinlar mi bence sen iyi değilsin
Yoo gayet iyiyim erkekler ona buna göre ayırt ediyor benmi etmicem umrumda bile olmaz
Herkesin zevki tercihi farklı aradığını bulan şanslıdır😂75 severim😘
Kişiye göre değişir. Standart bişey yoktur. Ayrıca sırf bu yüzden sevilip sevilmez
16 cm uzunluğunda 13 cm kalınlığında kabul etmezmisin
Kürek olmasın tarif ettiğin
Yok istersen özele gel oradan göstereyim
Bro uzunluğu anlarımda kalınlığı bariz sallamışsın bu arada tek sende yok boşuna bu kadar gösterme çabasına girme 😉
Kalktığı zaman ölçtüm sallama felan değil kalınlığı tam tamına 13 cm geliyor
He he
Inaniyorsan gel özele gel oradan göstereyim sana uzunluğunu ve kalınlığını sana buradan ispatliyamamam dimi
He kardeşim he uzatma hadi ufaktan ufaktan
Tamam ben giderim sen anladın vajinaya girince darbeli matkap etkisi yaratacağını ufaktan aradan kaçmaya çalışıyorsun merak etme istemiyene kalkmıyor
Ziyaaa çok konuşma haddiii
🍌🍌🥒🥒
ben 75 beden severim. mükemmel ölçü. böyle bi kız bulursam bırakmam
Tadindan yenmeyen beden 90 da estetik acidan bence b sıkkı😃
Bunlar beden değil cup ölçüsü. B cup ölçü ideal. Avuç doldursun çok fazla taşmasın. En güzeli.
70 hoş mümkünse kalçada küçük olmalı
85 b seviyorum tam olarak
20 üstü olmaz mı yani
At yalanı s**eyim inanı 😂
Soru cümlesi idi yalan ne alaka
80 iyidir ne buyuk ne küçük
Evet penis boyu ortalamasi baya kucuk allahtan memnunum ahaha
Karşındakiler memnun mu peki pek sanmıyorum
Valla 2 kiiyle yaptim biri korkakti ahahah digeri baya hareketliydi birakmak istemezdi
Her kadın kendine göre tatlıdır yemesini bilene
Ölçüleri bilmiyordum iyi oldu bu
Sence hangisi en güzeli seninkiler nasıl
Ablamın ki gibi 80 olmalı
ne küçük ne büyük :)
75-80
90 iyidirs
Tabiki büyük olanı
90-95 olmalı
Alet dediğin gibi bende ama boydan kaybediyorum
Kaç cm
18. Kanıtlı ha sallama yok öyle bende