Namus çok göreceli bir kavram kimisi kızın saçının telinin görünmesini haram sayar kimisi çıplak gezse umursamaz. Ama herkes birbirini saygı duymalı. Ve çok büyük konuşmamalı bakire olmayanla olmaz diyen erkeğin p*rno yıldızı gibi kıza vurulduğunu da ya da bakire olup da başka her haltı yemiş kızla evlwndiğini de gördük. Ayrıca benden daha iyi bir ilişkisi olsun istemem o yüzden bakire olsun diyen erkeğin kendine olan güvensizliği de göz yaşartıcı. Bu kadar itici bir şey olamaz. Benim dini inancım kültürüm böyle ben de bakirim o da bakire olsun dersin biz de laf etmeyiz ama başka salakça görüşler de insanı çıldırtıyor. Hele kız olsa mesleğinin orospudan başka bir şey olmayacağını tahmin etmenin kolay olduğu erkekler bakire istemiyor mu götümle gülüyorum. Adalet diye bir şey var hala bu kafayla nereye kadar bilmiyorum. Ayrıca helalim demenin mantıklı yolu evlenmek evlilerse tabii helalidir kız ilk kiminle sevişti ne alaka? Namusum lafına gelince de neye göre kime göre namus hem herkesnamusa önem vermez o kadar önemli bir laf değil herkes için bence
43 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne kadar guzel ozetlemıssın olayı.. Son zamanlarda normal bı konusmanın sonu bıle orda bıter oldu.. Halbukı tek olmak ozel olmak varken ne bu basıtlık sıradanlık.. Zaten her erkek herkesle bırlıkte olup kımseyle bırlıkte olmayan kızı tercıh eder.. Bu yuzden herkes masum gıbı davranır ama yok yegenıme asık oldum yok bırını gordum.. Eskıden hersey gorsellık degıl dıyoduk.. sımdı ıs ordan da cıktı ıyıce fızıge kaydı.. Evlılık ve ılk gece tamamen buyusunu yıtırdı.. Hatta bılıyomusn senın benım gıbı dusunene eskı kafalı dıyen bıle var.. Herkes ozgurlukten bahsedıyo. Cınsellık ozgurlukmus (!)
33 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlamıyor bu kızlar sanırım
Tamam aldatıldın kandırıldın falan 1 kere
Ya sonrakiler? onlar da mı kandırdı diye sorucan kızlara enayi yok karsısında yani
Ha bu arada bakirelik bittikten sonra sevgiliden ayrılırsa karsısına cıkan ilk kişiyle daha kolay birlikte olan kadın sayısı bakire olanların epey üstünde unutmayın
iki bacak arası degilse ilk cıktıgıyla herkes birlikte olsun ne olacak ki;?
Sadece bakireler ile bakire olmayanlar konuşmalı tartısmalı bu soruları bence binelrce kez soruldu hala soruluyor01 Yorumla
+1 yılkardeşim şu gerçegi açıklıyorum bunuda eic seçersen güzel olur herkez görsün bizim kızlarımız artık yabancılara özenme merakından onların adetlerinide almaya başladılar yaşları daha 18 bile olmadan bekaretini veriyorlar çok normal bişeymiş gibi bakıyorlar ama bilmiyolar ki gelecegiyle oynuyorlar bu tip kadınlar kullanııp atılmaya mahkumlar çok berbat nesle geldik bunları üzülerek söylüyorum artık hiç bir kıza güvenilmez önüme çıkan her kızıda zar testi yaptırmaya götürüyorum artık o derece ciddileşti.
511 Yorumla- +1 yıl
ZAR testi yaptirmaya gidiyorsun tamam. Ama orda zar olunca is bitmiyor. Kimbilir kac kere arkadan verdi kimbilir kac kere kendini miciktlatti elletti neler neler yapti... simdi bana soyle kardesim bunlari yaptıktan sonra zarin ne onemi var?
- +1 yıl
haklısın hayat ile dans eden adam :D
- +1 yıl
Aklında fikrinde o... luk olan bir insanin zari olsa ne olmasa ne...
- +1 yıl
Hih bende sunu soyleyim sonrada yorum falan yapmiyorum kardeşim :) her zari olan namuslu olmaz... her zarı olmayana da o.. gözüyle bakilmaz. Namus bacak arasında değil kafadadir.
- +1 yıl
kertenkelebek merak etme sen arkadan ilişkiyi yaşıyan kızlarıda çok iyi anlarım ;)
- +1 yıl
o dediginle çok haklısın herşey kafada biter ama bu tip kızlarada pek namuslu demem diyemem
- +1 yıl
kertenkele sakin ol biz anlarız nasıl bakire oldugunu :D
- +1 yıl
Gerçekler açıklandı konu kapanmıştır ona göre dikkat edin arkadaşlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTemiz bir insan aramak için bizlerin de temiz olması gerek. Eğer zinanın alasını yaptıysak Allah'ın adaleti bize temiz insanı nasip etmez. Neysen onu hak edersin. Eğer temizsen kardeşim Allah sana temiz insanı sen aramadan karşına çıkarır. Bazı hem cinslerim ne yazıktır bu konuda çok rahatlar , Müslüman değil ise zaten bu konuda bir titizlik bekleyemeyiz.. Bir de bir kıza namusum diyipte yarı yolda bırakan erkekler var... ADAM değiller, ya namusumsun demicekler ya da dediğin sözün arkasında duracaksın.
33 Yorumla- +1 yıl
ben temiz alacam ben bakir değilim ne laka
- +1 yıl
ellerin dert görmesin ellerine sağlık kardeşim bir bayan olarak hem cinslerini sorgulaman mükemmel bir davranış helal olsun ! bir kız bir hata yaptıysa o kız namusundur asla bırakmaman gerekir bu konuda bende utanıyorum hem cinslerimden Allah ne kadar temizsek o kadar temiz birini çıkarsın karşımıza yaşım 18 ama inanın herkes mi böyle bu dünyada diyecek kadar bunalıyorum bazen ve bu soruyu açma gereği duydum
Cevap sahibi+1 yılKardeşim herkesi aynı kefeye koyma, çok gençsin karşına çok insan çıkacak ve bu düşüncelerini değiştirecekler.. Her birlikte olmuş insanda namussuz denemez, kimsenin demeye hakkı yok çünkü başında neler geçtiğini kimse bilemez. Zorla olmuştur, yapmıştır ama pişman olup tövbe etmiştir bunları hariç tutmak gerek. Bazı kızlarında biraz kendine çeki düzen vermeleri gerek, bir de bir kızın ilki olduysa erkek bunun sorumluluğunu taşımak ZORUNDA! Karşına hak ettiğin insan çıkar inşallah
+1 yılEvet bakirelik önemlidir. Ben erkek olsam bende bakire bir bayanla evlenmek isterdim. Ama bu demek degilki bekareti bozulmuş her bayan o... zaten eger bir erkek bunu boyle algiliyorsa problem ondadir. Emin olun ki bayanda evlenmeden kizligini bozduysa buna pisman olmuştur. Yaptigi bir hata yuzunden onlari elestirmek olmaz. Tabii bu hatayi yapmamis bayanlari da kutlarim.
68 Yorumla- +1 yıl
uçkurunuza sahip olun kızlar
- +1 yıl
+1..
- +1 yıl
Bakir olmayan bir erkegin illa bakire bir bayan istemesini kinarim. Ozelliklede vakti zamaninda birinin kizligini bozduysa... sen git elalemin kizinin bekaretini al al sonra evlenecegm kisi bakire olsun diye tuttur. Varmıdır boyle bisey yaa. Kınıyorum bu zihniyeti. Su tecrübe konusuna gelecek olursak.. herkesin fikri ayridir.. ben evlenecegm kisinin kendim gibi tecrübesiz olmasını isterdim acikcasi ama bu pek de sorun olmaz.
- +1 yıl
Evlenmeden bekaretimi bozdum pişmanım diye bir mantık olamaz. Bu bir tercihtir. Bu zevki pişmanlık olarak gösterip, 'eleştirmek olmaz' demek son derece hunharca bir yaklaşımdır. Tabi ki herkes özgürdür fakat çok eşli olmayı tercih etmiş bir kadın, ASLA el değmemiş kadar temiz olamaz.
- +1 yıl
Tecavüze ugrayan bir bayani da boyle suclayamazsiniz herhalde. Benim burada kastettigim sey bu tur durumlar. Eger bu is birisi tarafindan zorla yapildiysa emin olun ki o bayan el degmemis kadar Temizdir
- +1 yıl
Benim görüşüm size ters gelebilir. Anlayisla karsilarim saygi duyarim. Ne de olsa yetistigimiz çevreler yaşadığımız insanlar algilama kapasitelerimiz farkli. Ama duydugum sayginin aynısını da sizden beklerim. Lütfen saçma sapan mesajlar atmayin
Bu herşey iki bacak arasında değildir modasida yeni cikti. her şey iki bacak arasındadır kardeşim! Eskiden namus kutsaldi şimdiki yeni yetmeler kapildilar bir akımın peşine gidiyorlar. hayatı cinsellikten ibaret sanan ergenlerin saçma salak troll sorulari sizi kandirmasin. yasiniz biraz büyüdüğünde anlarsiniz. kimse çocuğunun anasinin ya da babasinin şehvetinin esiri olmuş yoz bir insan olsun istemez. son tahlilde hormonların geçici etkisiyle hayatinizda kalıcı hasarlar bırakacak yanlış işler yapmayın
32 Yorumla
+1 yılBencede dedigin gibi evlenilen kızın bakire olması benım içinde buyuk bir sart. Bana kalırsa bir kızın en büyük ceyizi bekaretidir. tabi bunu hak etmek istersen senın de hayatının ona gore olması lazım. hergece farklı biri ile takılıp sonra vur gec mantıgı ile yasarsan, boyle bir istek kimse için realistic olmaz :) Onun ıcın herkese Allah gonlune gore versin diyoruz :) aslında hem dua hem beddua :)
33 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah kardesim :) Aynı kafada kulturde oldugumuz ıcın begendın. kimine gore yanlısmıs bak bir bayan arkadas -1 vermis :). Allah herkese Hayırlısından iyisinden versin diyorum onun ıcın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamus iki bacak arasında değildir, kabul. Önemli olan insanın zihniyetinin bakire olmasıdır, hadi o da doğru. Ama şöyle bir konu var ki. Bakire olmayan bir kızla evlenmek ya da birlikte olmak. Ne kadar önemli değil deseler de her erkek için önemlidir. Kendini tam olarak ait hissedemez o kişiye. Daha önce oraya başka bir erkeğin girdiği düşüncesi (tacavüz hariç!) şahsen beni yer bitirir. Hiç bir ilişkide aklımdan çıkmaz bu. Kahrolurum. Ve emin olun meshebi geniş olmayan her türk erkeği için bu büyük bir sorun teşkil eder. Sesini çıkarmaz belki, sevdiğinden susar. Ama bu onun içini kemirir. Benim nacizane düşüncem bu. Tabii şu da var ki, bakire bir kızı ancak bakir bir erkek hakeder. Daha önce her deliğe girip çıkmış birinin, ben bakire istiyorum deyip, bu konuda ahkam kesmeye kesinlikle hakkı yok!
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hocam, sen sağol.
+1 yılşu ana kadar tanıdığım ağzına namus bekaret kelimesi dolanmış bütün kızlar bakire olmayan kızlardan daha yollu. en azından bakire olmayan gidiyo yatıyo alıyo zevkini bitiyo. bakire olan kırk takla atıyor. bu sitedeki kızların çoğuluğu en büyük örnek. eleştirirken eleştiriyorlar kafalarına esincede gizli kullanıcı adı altında paylaşmadıkları şey kalmıyor.
47 Yorumla- +1 yıl
zevkinizi alın tabi ama bakire kız alacam ben kesinlikle
- +1 yıl
Eic seçilesi bir cevap. +1
- +1 yıl
bulursan alırsın ya da bakire diye aldın da mutlu olacak mısın bakalım. gerçi bu zihniyette olan birisi zaten karım değil kölem olsun diye bakıyordur.
- +1 yıl
ne alaka bulacam tabi sizce kadın erkek eşitmi
- +1 yıl
Cok haklısın
- +1 yıl
Bu nasıl bir karakter ya bir kullanıcı adına bak kardeşim. Sarışın olsun bakire olsun ama masum olmasada olur çıkarcı olsada olur paragöz olsun yemeğini yapsın çocuklara baksın bağnaz olsun ama benim olsun.. biraz ruha önem verin.
Bu arada yorumum iki kız tarafından unlike almış kimler olduklarını nasıl insanlar olduklarını çok merak ediyorum. - +1 yıl
kızma haklıyım tabi bakire alacam
+1 yılKadınlar evlendikleri erkek için o benim namusum demiyorsa erkeklerin öyle demesini saçma buluyorum. Ama zaten seven iki insan birbirine sadık kalmak isteyecektir ve bu yeterlidir. :) ama tabi ki gönül ister ki tek bir aşk yaşansın ve ömür boyu sürsün ama bitiyorsa da bunu dert etmenin bir anlamı yok. Ha evlenip ha evlenmeyip ilişkiye girmek arasında çok bir fark yok. Bir de bazıları cinsellik ihtiyaçtır deyip su içer gibi sevişiyorlar artık onlara da ne diyeyim bilmiyorum :)
20 Yorumla
+1 yıliki bacak arası bu kadar önemsiz ise evlilik niye var? evlilik niye önemli o zaman bazen bayan bazen erkek başkaları ıle ılıskıye gırtsın nolacak kı? Farkında değil misinbiz git gite edepsiz terbiyesiz bir nesil ortaya çıkıyor kendinize gelin kendinize. Namus ıkı bacak arasında değil diye kendinizi tatmin etmeyin. Bakire olmayan kızlar evlenırken ne kadar zorlanıyor buun herkes goruyor kimileri sırf ılıskıye gırdı dıye sevmedıgı bırı ıle dahi evlenebliyor
15 Yorumla- +1 yıl
o halde siz evlendiğiniz erkeğin başka kadınlarla gönül bağı kurmadan ilişkiye girmesine karşı çıkmazsınız heralde
- +1 yıl
evlendıkten sonrasını kast edıyorum
Onun bunun kucağında zıplayıpta namustan bahsediyorlar ya en çokta ona sinir oluyorum... Bacak arasında arama şurada arama burada arama, namuslu insan evlenmeden başka erkeklere soyunur mu? Altında yatar mı? Ben öpüşmeye bile karşıyım evlenmeden, ilkleri evleneceğin kişiyle yaşamalısın, farklı şekiller de ilişkiye giriyorlar her haltı yiyorlar ve bakireyim diye geziyorlar ortalıkta...
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok doğru söylüyosun ama herşeyinde bekaret olduğunu düşünenlerde var. bence saçma olan bu. Düşünsene kız kimbilir kmlerle neler yaşıyo ama sırf bekaretini korudu diye kocasının gözünde namuslu mu oluyo? Tamam her erkek evlenceği kadının bekaretini kendi bozmak ister. Ama şu namus kavramını ortadan kaldıralım bence. Bu devirde o kadar az ki el değmemiş bir kız bulmak :)
210 Yorumla- +1 yıl
el değememiş kız bulmak zor ahklısın
Cevap sahibi+1 yılortadan kaldıralım derken bekarete bağlamayın herşeyi demeye çalşyorum. Evlenceğin kızın namuslu mu namussuz mu olduğnu ordan mı anlyosun sen?
- +1 yıl
zaten evliligi yalan üzerine kuran insanı tanımıyorsan problem var demektir :D
Cevap sahibi+1 yılbende sana öğretmeye çalşmyorum zaten. Banane istedğini düşün. ben sana cevap yazmadm sonçta..
Cevap sahibi+1 yılAaa sen çok biliyosun ya. Yazdıklarımı anlayacak kapasite olsa seninle tartışırdım ama sen takıl kendi kendine :)
Bakireligini nasıl kaybettiği de önemli..
Tecavüze uğramış bi' bayanda bakire degildir lakin sen kalkıp da tüm bayanlara o* der isen ona da ayıp olur. Anlatabiliyor muyum? Hassas konular bunlar.
Önemli olan o zar degil, icindeki namustur.51 Yorumla
+1 yılNamusu bacak arasında taşımak yerine vicdanında yüreğinde taşıması daha onurlu ve kutsaldır.
Şu namusunuzu çıkartın artık bacaklarınızın arasından.
Size ayıp.51 YorumlaGorus meselesi bazen cok sevip asik olursun ve herseyini ona verirsin evlensen bile o iz hep kalir sende. Yani bunu erkekte kizda yasayabir ve boyle bisey yasayan karsindakini bu konuda hicbir sekilde kucumseyemez
31 Yorumla
+1 yılDediğin gibi herkesin geçmişinde bir cinsel yaşantısı olabilir.. ama bu değildir ki onunla evlenilmez bence bu faktör ilişkiye başlarken çok arkaplanlar da kalıyor. Yani bakire olması tercihtir ama olmaması da caydırıcı bir neden değildir
31 YorumlaO şekilde kabul edenler de onlarda öyle bir çok kişiyle çok şey yaşamışlar şmdi diyen çıkar bzden sana ne 2014 deyiz bakirelik eski kafalılık diye ama bir kızın namusu sadece onun değil annesinin babasınında namusu bence
22 Yorumlasen bunları yazmışsında coğu tersten anlıycak... sen belliki ilk ve son olmak istiyosun... emin ol türkiyede hala temiz insanlar var.. kaşar olan ruhu ahlaksız olan kendini konuşma tavırlarından hemen belli ediyor... o yüzden rahat ol... var hala ilk ve son aşka inan bayanlar...
01 YorumlaBunu kabullenemiyorum zaten. Kadınlar özellikle ilklerini asla unutmazlar. Eğer ilkini yaşadığı erkek senden iyiyse o evlilik sana zehir olur. O yüzden her şeyiyle ilkini korumuş bir kadın seçilmelidir.
29 Yorumla- +1 yıl
çok net bir soru sordum kadınların ne hissettiği hakkında yorum yapma hakkını nerden buldun sizin gibilerden gerçekten nefret ediyorum yok kadınlar söyle olursa duygusal olur sunu unutmaz söylelerdir yok böyle ulan kadın bile değilsiniz konuşmayın bir zahmet. hemen yattığınız erkeklere sorun muhabbetne bağlayıp saldırma insanlara
+1 yılBakirim ama ille de bakire olsun demem. Peygamber efendimiz (s. a. v) de bakire olmayan biriyle evlenmiş mesela. Önemli olan sevmek bence.
Namusla bekareti karıştırmamak lazım. Bekaret bacak arasındadır, zardır ama namus kafada biter. Bakire olmayan biri de namuslu olabilir. Tecavüze uğramıştır, zorla birşeyler olmuştur.11 Yorumla- +1 yıl
Bakire olup ruhu or. spu olanlar düşünsün.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirelik kadına ait birsey değil bende bakir erkek isterim daha önce bir öpüsmesi bile olduysa istemem ben kimsenin elini bile tutmamışsam oda tutmamis olmalı insallah Allah öyle birini nasip eder bana
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
+1 yıleger ilişkiye giren kıza o* diyorsan ilişkiye giren erkeğe de o* çocuğu demelisin
54 Yorumla- +1 yıl
ne alaka şimdi? erkekle kadın asla kıyaslanmaz o zarı boşuna vermemişler eğer müslüman degilim diyorsan o ayrı
- +1 yıl
yavaş ol
Hiç bir kadına "kadınım, namusum" gibi şeyler söylemeyeceğim için bende sıkıntı yok.
Lakin söyleyecek de olsaydım böyle şeyleri sıkıntı yapacak biri değilim.
Kadında zar aramam. Eğlenceli güzel bir insan olması daha güzel özellikler.21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakireye bakire bakire olmayan bakire arayan kişiliksizdir en adili bakirelerin bakire istemesidir
311 Yorumla- +1 yıl
ben bakir değilim bakire isterim
- +1 yıl
Oh iyi valla ne güzel kafa seninki de @sarışınsankızsın
- +1 yıl
güzel kafa tabi kadın erkek eşit değil ki
- +1 yıl
kızım gerçek hayata bak siz hep eziksiniz bunu siz kabul ediyonuz yalan mı bak hep dersiniz ya erkek dediğin filan işte bu biler erkek üstünlüğünü kabul ettiğinizin kanıtı
- +1 yıl
ne alaka sizin doğanızdqa var erkekleri üstün kabul etme sizde suç
+1 yılVe şöyle bişe de var kadınlar evlenirken erkekte tecrübe isterler (miş) erkekler ise kadının ilki olmayı (bakir olmadığı halde) Bu nası bişeydir ya :D
35 Yorumla- +1 yıl
evet ben de bakire alacam
- +1 yıl
denk gelirse alırsın :9
- +1 yıl
evet bana da sacma geliyo tecrübe istemesi olayı.. :S
- +1 yıl
soaracm test edecem sen rahat ol
Kızların bazıları por*o starı gibi foto çekiniyolar sonrada imamın kızı gibi davranıyorlar
12 YorumlaSiz böyle genel konuşuyorsunuz bir çok kızın günahını alıyorsunuz size tafsiyem genelleme yapmayn evet bu tür vakalar üzücü ama bunlardan uzak olan insanlarda var genel konuşmayn
12 Yorumla
+1 yılo durum kişiden kişiye göre değişir ya. herkes için mutlak doğru olan bir şey yok dünyada olmamalı da zaten. önemli olan herkesin birbirinin doğrusuna saygılı olması
22 Yorumla- +1 yıl
insanlar bunu anlasa kavga etmez zaten :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf bakire diye herşeyi yaşamış kızlar namuslu oluyor ama tecavüze uğrayan ya da zorla biseyler yasanan kız ortada kalıyor ya ben sizin zihniyetinize...
32 Yorumla- +1 yıl
kesinlkle katlyorummmm
+1 yılBakire kızla evlenıcem dıyen erkek bakir kalsın bu olay çözülsün :D
32 Yorumla- +1 yıl
Sorun sizde? Asıl türkiyede bakir olmayan erkek sayısı coktur cook arkadasım var bir bakıre olmayan yok bakire olan kız çok asıl erkeklerin çoğu uçkurunun peşine düşmüşler bende bakir olmayan erkekle evlenmem. Erkeklerde kızlarda ilklerini unutmazlar.
sen gıt kızlar la seks yap her boku ye ama sana saglam karı gelsın yok ole bırseyyy
52 Yorumla
+1 yılbekaretin evlenmeden kaybedilmesi 1 yanlış olmayabilir her zaman genelleme yapamazsın.
10 Yorumlabence bakir erkek bakire bir kızla evlenmeli
bu konuda kadınla erkek eşittir diye düşünüyorum25 Yorumla- +1 yıl
asla kadın erkek eşit değil
Sende namusu ikibacak arasında sanan gerikafalılardan birisin bence!! Nerden bileceksin kızın ne yaşadgını? Belki sevdi güvendi çok sevdi birlikte oldu ya da belki tecavüze uğradı savunmasızdı? Ben bu tür erkekleri anlamıyorum belki siz çoğu kez yasadnz ozaman sizde namussuz şerefsizin önde gidenisinz ve bakire bir kız aryorsunuz nahh size ondan.. Sinirden beni çok güzel güldürdünüz saolun..!
02 YorumlaBir Kızla tüm herşeyi sorup tüm herşeyi anlatıp sırlarımı paylaşabileceğim bir kız arkadaş arıyorum :)
01 YorumlaDavul Patlamamış ama tokmağında deymedigi yer kalmamış kişiler çok evlilik artık hayal veya imkansiz görünüyor gözüme
00 Yorumlanamus bacak arasında aranmaz.
bir bayan sevdiği bir erkekle ilişkiye girebilir.
her önüne gelenle ilişkiye girene evrensel olarak o* denir.00 Yorumlabiri çıkıyo binlerce vaad verip binlerce dansözden daha fazla kıvırıyo amacına ulaşınca. zavallı kızcaız inanıyo güveniyo. adam sanıyo seni
00 YorumlaUnlu p*rno yildizi sasha greyin bir sozu seks dogaldir onemli olan ruhunu s... memek.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamus iki bacak arasında değil diyen zavallılar bacaklarının arasındaki namusu kaybedenlerdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakın bir dostum şöyle derdi sen ne kadar temizsen senin karşına da öyle birisi çıkar derdi ben buna inanıyorum...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılinşallah kardeşim bende onu bekliyorum Allah utandırmasın :)))
Önemli olan senden önce yaptığı değil önemli olan senle iken yaptıkları bu deviirde hngi erkek bir kızı götürmek istemiyor ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkabul etmem ama ben yaparım en az 25 kadınla ilişkiye girdim bakire alacam
110 Yorumla- +1 yıl
3 ün 2 ini almada :d
- +1 yıl
1 pardon hahaa
Cevap sahibi+1 yılkadın erkek eşit değildir kızlar bunu siz benden iyi biliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıleksilemeyin
Cevap sahibi+1 yılevet kadınlar kaşar istekliler
- +1 yıl
Arkadaşım sen Müslüman değil misin? Hiç mi kutsal kitabımızı okumazsın. Allah insanlara ey kadınlar namusunuzu koruyun zinaya yaklaşmayın mı diyo? Ey insanlar zinaya yaklaşmayın, haramdır diyo... Ki sen alasını yapmışsın... NAMUS hem erkek hem kadın içindir. Utanmadan en az 25 demişsin. Allah ıslah etsin
Cevap sahibi+1 yılkadınlar azgınsa beni yoldan çıkarıyorsa benim suçum ne
Cevap sahibi+1 yılulan şı kızlara bak be
+1 yılKendin soyledin hersey iki bacak arasinda degil;))
33 Yorumla- +1 yıl
ya nerede
- +1 yıl
Akılda fikirde. Bacaginin arasindaki zar dursa bile akli fikri baska seylerdeyse ne anlami varki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılcocuklarımın annesi olcak birisini başkası tarafından inletilmesi hoş degil hiç hemde
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fiziksel değil ruhsal bekaretten yanayım.
10 Yorumla
+1 yılBenim için çok önemli. Olmazsa olmaz.
11 Yorumla
+1 yılNamus bekaret degil arkadasim
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakirsem oda bakire olmak ZORUNDA
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEyvallah
+1 yılKullanılmış biriyle asla işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılBakirelik kutsaldır
22 Yorumla
+1 yılTercih meselesi
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kadın aynı değildir. Genellemeyin yani.
01 Yorumlao zaman anan da namussuz :D
02 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne