Yerlesme kanaması regl ertes72?

36/45 gün arası oluyor genelde iki regl aram ertesi gün hapı ictikten sonra 4 gün gecikmeli regl oldum rengi kahverengi çamur gibiydi sancımda biraz oldu çok pıhtılı geçiririm normalde yine çok fazla pıhtılıydı
2. reglimde ilk defa bir hafta 10 gün kadar erken geldi çooook fazla sancılandım pıhtı vardı yine ama azdı iki reglimde 4 5 gün sürdü normalde de kanamam az olur sildikçe daha çok gelir yine aynı şey oldu.. bunun üstüne görme kanaması olma ihtimali var mı 3. reglimi bu aralar olmam gerekiyordu ama olmadım 2 3 kerede burnum kanadı ama hamilelik belirtisi falan yoktu sadece ilişkiden 1 2 hafta sonra 6 7 gün boyunca gündüzleri çok sık idrara çıktım iki kerede idrarımda beyaz iplik gibi bir şey gördüm ama aynı hafta şiddetli böbrek ağrısı yaşadım...
içime girmeyen sadece sürtünmeyle olan zevk suyundan şüphelenip kullandım ertes72 yi nişanlım boşalırkende girmedi içime prezervatif bile vardı boşalırken boşaldıktan sonra idrarını yapmaya gitti sanırım kalan spermler temizleniyormuş yaptıktan 5 10 dk sonra falan devam ettik prezervatif olmadan ama yine içime girmedi o ara gelen zevk suyundan şüphelenip 7 7 buçuk saat sonra kullandım ilacı kullandıktan sonra yan etki olarak lekenlenme oluyormuş ama bende olmadı etki etmediginin bir göstergesi mi kanama yapmaması
Güncellemeler
+1 yıl
hamile olsam 3 ayda anlaşılır mıydı hamilelik belirtisi olarak koku tad değişikliği ya da göğüs etrafının koyulaşması falan hiçbir şey yok
Güncellemeler
+1 yıl
arkdşlr bilen yok mu
Yerlesme kanaması regl ertes72?