Şovmen Mehmet Ali Erbil, bir dönem büyük aşk yaşayıp evliliğin eşiğinden döndüğü oyuncu ve eski manken Nefise Karatay ile ilgili itirafta bulundu: Çıplak fotoğraflardan dolayı kendimi çok suçlu hissettim... Evlenmeyeciğimizi bilsem asla öyle pozlar çektirmezdim gibisinden şeyler söyledi. Siz sevgilinizle özel fotoğraflar çektirir misiniz ya da çektirseniz de paylaşır mıydınız?
Yani kimin sevgilisiyle eşiyle hangi fotoğrafları çektirdiği çok ilgilendirmez. Ama yayınlamak başka bir şey. Her şeyin ilerisini düşünmek lazım. Aklıma doğuşun saksı olayı var. O da sonradan pişman olmuştu. İyi düşünmek lazım
Çektirmem tabi ki çektirip ne yapacam ki bunu. Albüm yapıp eve gelen misafirlere mi gösterecem. Gereksiz. İlla bu halini foto olarak görmek istersen. Telefonun kamerasında zaman ayarlayıcı var çek bak sil merakın gitsin.
Zamanında bu pozlardan yediği ekmek yetmemiş demk ki.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her şeyi yapıyorlar, ediyorlar. O zaman her şey güzel, sonradan keşkeler, pişmanlıklar... İnandırıcı değil. Özel fotoğraf çektirmem. Özel hayatın gizliliği en güzeli...
Evet bayağı gündem olmuştu ben iğrenmistim böyle ifşa dan. Tabi komaya girip çıkınca aklı başına gelir gibi olmus.. Yaşlı olmasa akillanacagi yok bunun
O kadar geniş değilim sevgilimin orasını burasını gösterecek kadar
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla büyük konuşmim de bu ünlülerde gencken her halti yiyip yaslaninca pismanim diye ağlamasinlar ya cok ucuz ve acizce. Yaptigin sey arkasinda duracan arkedeş!
Bu gibi pozlar ortaya çıkan pozlar ortaya çıkmayanlar nasıldır kim bilir. Eminim ki çoğu insanın telefonun da sevgilisi ile ilgili bir dünya video ve resim vardır
Öyle deme bak ne diyor... Röportajı okusan, devamında dine yöneldim aklim başıma geldi, hacca gitmeyi düşünuyorum bile demiş. durmadan türbe geziyormuş 🤭
@Hayatgercek hep öyle derler Şahin k. abimiz de yılların oyunculuğunu yapıp, Tevbe etti, hacca gitti, şimdi tekrar eski işlerine döndü, misal tecavüzcü coşkun abimiz Antalya Konyaaltinda plaj işletiyor oda Tevbe etti ama yine eski işlerine döndü yani anlayacagin bildiğin gibi değil sektörün içindeyiz
Sektörde olmaya gerek yok bunlar sadece kendilerini kandırırlar Allah ı değil. Son nefesten önce dönen firavun gibi, her halti ye, köşene çekilince Allah de tobe de, yok ya, hacca da gitsen yanarsın. Biz bile aptal değiliz ki yaradan senin aklınca kurnazligini bilmeyecek sanki. Bu devrin insanı hep aynı kafada. Ben her halti yiyim Allah affeder tabi tabi...
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Mehmet Ali Erbil eski sevgilisi Nefise Karatay'la olan fotoğraflar için pişman! Siz sevgilinizle özel fotoğraf çektirir misiniz?