Erkekler sorum size neden seks sırasında bayanlar gibi sizinde inilti veya sesiniz çıkmıyor?
Cevabın nedir?
+1 yılKısa ve öz, aslında yorum yapmam ama, bazende konuşmak gerekir ince düşünceyle anlaşılır cevab.
Erkek genelde, aktif olandır cinsel pozisyon düşünmede ve ilişkinin beden gücü ve hareketli kısmında efor güç harcar bir yandanda uzun sürdürmeye çalışır sadece kendi için değil eşi için. kalp atışları artar terler bu arada ses çıkarırsa dengesiz olur hareketli oluşundan nefes kontrolüde dengesizleşir kalp ritmini dengesizleştirir vede bayan erkek sesi karışınca algılaması güç olur bayanın zevkini idrak etmek ona göre adapte olmak ve sağlıklı ilişki devamını sağlamak adına. bayanın, iniltisi erkeği adapte eder. onun iniltisi dengeyi kurar erkek susmak durumunda olduğu için ha erkek boşalmaya yakın kişner :)) yani inilti diyelim orta yolu bulalım. sevişirken eşine dokunup okşayıp öperken vb. ses çıkarabilir bayan susar ve olur gider. esas olan, her ilişki öncesi eşini sexse hazırlamak konuşması bakışlar okşaması ve bazende sarılıp ona tatlı tatlı bakması cinsel ürünlerden titreşimli dildoyla hem gıdıklaması hem gerginliğini alması adınada iyidir bir yandan parmağıylada zevki arttırır birazda kişner neyse, dahada fantezi anlatmıyayım otomatik pistonlu vibratör dahil olmak üzere.03 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağolun yorumunuz için.
- +1 yıl
Çok kısa öz ve ince düşünceli bir yorum olmuş usta :D
- +1 yıl
Bayanın boşalması zordur, usülünü bilecen. yoksa coşkun gibi dal, sonra git ya bayan ne olacak? psikolojilerinide kavramak gerek. ilk geceden bunu yerleştirecen zihnine bayanın baştan yoksa gerisi zor. kısa tutacaktım ama madem yazdım detay olsun dedim bu vb. yaklaşımlar nerdeyse imkansız. Allah akıl vermiş kullanmak gerek az çok. sağol cevabın için soranda dahil.
En İyi Cevaplar
+1 yılbizler o anda en aktif olanlar olduğumuz için bayan partnerimize odaklanırız. hem kendi zevkimiz için çalışırız hemde partnerimizi doyuma ulaştırmak için tamamen aklımız partnerimizde olur. ama sevişirken birleşme olmadan seviglimiz elleri ile vücüdümüzü okşadığında ve sevişirken sevgilimiz üzerimizde olup en çekici ve zevkli bir şekilde kendini rahat hissederse zevk almaya başlarız
04 Yorumla
Soran+1 yılhımm yani doğanızda var bu
- +1 yıl
evet arkadaşım. erkeğiz ve her anda bize büyük sorumluluk düşüyor.
- +1 yıl
ama inlemesekte zevk aldığımızı belli etmesekte yanımızda sevglimiiz olduğunda sarılması ve seviyorum demesi ibile bir başka bizler için
- +1 yıl
sevgilim yok o ayrı bir sorun
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü genelde kafaları dolu oluyor. biz sadece yaşadığımız zevki düşünürken onlar erken boşalmamak için gündelik sorunları bile düşünüyorlar arada :)
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 ten sonrası cok uzun sürebiliyor. gün icinde.
Cevap sahibi+1 yıltürk erkeğinde uzun sürenine rastlamadım haha
Soran+1 yıl5 ten sonrası 40dk bile sürmüstü gün icerisinde. 7den sonrası daha fazla. bitsin diye ağladığımı biliyorum
Cevap sahibi+1 yılşimdiki erkek arkadaşım ilk seferde 35dk falan yapıyor. sonunda doğru erkeği buldum haha gerisini sen düşün
kızların her zaman daha çok sesi çıkmıştır zaten ilişkide de bayanın sesinin daha çok çıkması sence de normal değil mi :))
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize her giris çıkışta zevk alio sunuz ama bizde o aldiginiz zevk sadece bosalirken oluyor.
bir kıza bisi anlattirtmaya calistim o esnada anlatamiodu direk inlemeye basliodu. d
Ve dedigim gibi sürekli zevk aliosunuz biz sadece bosalirken ama kosturanda biz oluyoruz. s tuhaf. d015 Yorumla
Soran+1 yılevet ona akıl erdiremiyorum iste.
- +1 yıl
emekçisiniz:))
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Sizler hamleler esnasında zevk almıyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yılCok cok az ama dedigim gibi bir bayan konusamaz o esnada ama erkek sohbet bile edebilir :)
- +1 yıl
böyle bir fark olduğunu bilmiyordum:)) o zaman sizlerden çok şanslıyız...
Cevap sahibi+1 yılAyneb öyle ama nasl oluyorda bir kovaliyoruz merak konusu :)
- +1 yıl
Çok seviyorsunuz bizleri "mutlu olsunlar biz yorulsak da olur" diyorsunuz:))) fedakarsınız da:))) :p
Cevap sahibi+1 yılValla öyle. d yoksa 1 kere bosalmak bil yetiyor ama sirf partnere ayıp olmasn die max 7 kere bosaldgmi bilirim. Ama normalde 3 5 arasi
Soran+1 yılben 10u gördüm ben istediğimden değil kendi azgınlığındandı ona ne diceksiniz?
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur anne gelicek korkusu vardı. d 5 de önce evdenn cikmam gerekiyordu ve kizin 1.5 saatlik yolu vardi 7 de evde olmasi lazmdi
Soran+1 yıl10u görmek normal mi 1 günde bu kadar her erkek kendini zorlasa yapabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılValla duyduguma göre bir abi rekor 13 yapmisti. d bende zaman skntisi var ve 10 d aralikklarla değil devamli yaptgimda 7 gittim max zaman olsa ne olurdu bilmem ama 10 dan snrasi olmazdi galiba ya. d 7 de bile ağrı oluştu ama ereksiyondu
Soran+1 yılevet en son oda ağrıya tutulmustu sonuncusunda inmemisti bir türlü.
Cevap sahibi+1 yılÖyle olur zaten ilk basladiginda hic durmayim erken oluo 3 5 dk da sonrakilerde bosalma cok uzun sürüyor calisirken yoruluyorum hatta terleme oluo hafiften
+1 yılBir bakirenin dramı da bu olsa gerek.
Erkekler kadın inlemediğinde sebebi kendinde arıyor bir bakıma haklılar da. Şimdi düşün bakalım neden inlemiyor?11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı. Çıkıyordun çıkmaz mı...
İnlemek değil ama ohh gibi sesler çıkartırız.
Özellikle boşalırken daha çok ses çıkarırız.04 Yorumla
Soran+1 yılevet oluyor o ama bizim kadar öyle sevhetli bir ses olmuyor
Soran+1 yılgiderde konuscak hali olmuyor o anda bn cok bağırıdğım oluyr rahatsız oluyormudur diye düsünmeye baslamıstım
Çünkü erkeğin seks esnasinda aldığı zevkin zirve noktası boşalmaya yakin olan anlardir. O anda haykırdıgimda oluyor. girip cıkarken inlemeyiz nadiren seksin ateşli olmsina baglı ses çikarabiliriz. Farklıyiz kadinlardan
04 Yorumla
Soran+1 yılilk girişte zevk olmuyormu yani his gidip gelirken?
Soran+1 yılama benim ilk ilk olduğu icin cok farklydı bu zevk dedi yani hic biriyle olmadığımdan odaha mı farklı zevk verir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılo ses cıkarmalar falan yalandır özellikle belki izlemiş olabilirsin ama Japonlar bu konuda tecrübelidirler ama filmlerde olurlar gerçek hayatta olacağını pek sanmıyorum yapsalar bile meraktan yapıyorlardır... :)
06 Yorumla
Soran+1 yılhımm
Cevap sahibi+1 yıltatmin olmadın sanırım?
Soran+1 yılyok yorumunuz icin teşekkürler gayet acıklayıcıydı.
Cevap sahibi+1 yılsana göre ses önemli mi veya tatmin için yeterlimidir?
Soran+1 yılbiraz olsa iyi olur. bilmiyorum yeni benim icin ne düsüneceğimi bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılyapmacık olmaz tabi çünkü bir zevk vermiyor... hakiki gerçek acı olursa harika olur değil mi?
Benim çıkıyor aşkmm benim bebeğim hatunum harikasın diye konuşurum :D
04 Yorumla
Soran+1 yılbende dersi oha hııı diyo anca sanki birsey dicem gibi ne dicem mi bekliyor :D
Soran+1 yılbenim ilk onun baya ilslkisi oldu büyük bendende yaşı var.
+1 yılanlamsız ve saçma üstelik sinir oluyorum ses çıkarmanıza seksten soğudum ya insan bir şarkı söyle ne öyle ıh mıh bööööö
02 Yorumla
Soran+1 yılozaman güzel inleyen bir kadın cıkmamıs karsınıza.
- +1 yıl
:)))))))))))
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. alakasi yok zirveye yaklastigimda ve aralarda aldigim zevkten cikardigim sesler oluyor :)
12 Yorumla
Soran+1 yılhic cıkmıyo demiyorum ama biz kadar yok öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılO size verilmiş bir özellik çünkü. Çocuk doğurmak gibi düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılniye siz zevk alınca inlemek istemezmisinz
Cevap sahibi+1 yılİsteyip istememkle olacak bir şey değil ki bu. Beynin yaptığı bir şey. Bazen ne kadar zevk alırsan al o ses çıkmaz, erkekler de böyle oluyor. Bazen de çok fazla zevke gelmesen de o inilti çıkar, kadınlarda olduğu gibi.
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılKüçüklükten kalma bir şey bu biliyorsun mastürbasyon gizli yapılan birşeydir ve sessiz yapılır bundan kalma birşey pek anlatamadım ama
00 Yorumla Erkek genelde mioderator oldugu icin idari vasifta, bayan burada rol aldigi icin onun oyunculugu daha guzel oluyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcıkıyo niye cıkmasın yav cıkarmyan tambi maldırr :D şehvet zaten oırdaa :D ben genelde konusurum
07 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevgilim sadece cok uzun soluk alıyo ve az inliyo cok zevk aldığını söylüyor ama benim kadar ses veya inilti yapmıyor.
Cevap sahibi+1 yılsenin erkek arkadasın bildin odun o zaman :D kadınla konusacaksın bebeğim yavrum hariaksın devam ettt diye teşfik eedeceksin tabi bu aralardaa oflayıp ohhlyacaksınn :D kadınlar bitiyor bunaa :D
Soran+1 yılgözümü yumup kendimden gectiğim icin konusamıyorki su sıralar daha cok iliski icindeyken gözlerimi acmamı istiyor hep nedense ama öylede yapamyrm takmış kafasına illa öyle olucak
Cevap sahibi+1 yılo gerizeklaı kesin baskasını düşünüyor mantığındadırr :D hahaha :D oral yapıyormusunz peki karsılıklı? onuda yapmıyosanız yaşamayın bence
Soran+1 yılyok benim ilk olduğu icin düsündüğümü sanmıyordr fazlasıyla aşık olduğumu biliyor. sadece öyle daha zevk alıyormus ona baktığmda. ben yaptım ilkte beceremedim pek bide iğrendiğimi gördü miğdem kalktı bidaha yapma dedi o istedi bna yapmakta bn utandığımdan olur diyemedim. daha yeni dediğim gibi benim icin cok olmadı yeni seyler denemedik
Cevap sahibi+1 yılhımmmm bilemiyorum artıkkk yeniyseniz açamyım konuları ama bildin odun gibi bir cocukmus ilk yapacak birine bütün hünerini göstermesi lazımdı :D aman neyse banane yav iyi geceler :D
Soran+1 yılilk onla öpüstüm yani he anlamda tek onla kimseyi bilmem ama bana göre en güzel seydi iyi geceler.
kim demiş çıkarmadığımızı? ben seks esnasında ses çıkarırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleee naapalım gülüyorsunuz. bir kere farkında değilim boşalırken uaahahah fazla ses çıkarmışım kız gülmekten altına işedi. bir daha ses çıkarmamaya öze gösteriyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye ben ara ara ses çıkarıyorum orgazma yaklaştıkça daha fazla ses çıkıyor boşalma yani patlama anında yıldırım düşmüş gibi gürlüyorum! :D
04 Yorumla
Soran+1 yılozmn evet sevgilimdede oluyorda benim kadar değil.
Cevap sahibi+1 yıldaha ne olmalı ki. siz kadınlar olduğunuz yerde duruyorsunuz tüm işi biz yapıyoruz... ses çıkarmaya vakit olmuyor...
Soran+1 yılüste olmamı istiyor hep ama dediğim gibi yeni öbürkülere uymuyor tam alısamadığım icin.
Cevap sahibi+1 yılhmm bilemeyeceğim boşalırken korkunç bir şekilde sarılıyorum kadınıma ve sonra ortalık sallanıyor! :D
sen nasıl inlersin taklit estseniz merek ettim dogrusu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu partnere bağlı, benim sevgilimde gayet de çıkıyor. :)
10 Yorumla
+1 yılNden inleyelimki.. sen inliyosun cunku erkek seni inletiyo. Erkek neden inlesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMast yaparken nefes nefese kalirim belkide inliyorum farkinda degilim
00 Yorumlakim demiş ses çıkmıyor diyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım erkekten erkeğe değişiyor.
cunku bıze keser sapı gıbı bısı sokmuyolar kanks
21 Yorumla
Soran+1 yıldoğru*
+1 yılÇıkartamıyorsam erkekler napsın?
00 YorumlaSanırım çığlık atmamamızla aynı nedenden dolayı.
04 Yorumla
Soran+1 yılondan ses cıkarmasını konusmasını istesem sekste dalga gecer mi bnmle anormal karsılar mı?
Soran+1 yılpeki acaba neden iliski icinde illa gözümü acmamı istiyor?
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılçıkıyor valla serenat yapıyorum ben.
01 Yorumla
Soran+1 yılahahahha
Ben resmen ulusa sesleniyorum ne diyon sen ;D
02 Yorumla
Soran+1 yılgarip:D
ben uzun hava okuyorum ne diyon :D :D
00 YorumlaSana sessizi denkgelmis :)
04 Yorumla
Soran+1 yılfazla deneyimli diyelim benimki onla ilk. yeni daha.
Soran+1 yılben mi alısırm o fazla deneyimli neye alısıcak ama benim ilk olduğu icin ilk defa bir kızın ilki oldu bir o fark var..
kükremeli ahlamalı ohlamalııı avvv
01 Yorumla
+1 yılcıkmaz olurmu bögürüyoz biz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocam ses çıkarmasın bende susuyorum :)
00 Yorumla
+1 yılsen sesi çıkmayanına denk gelmişsin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyani erkekten erkeğe değişiyor
- +1 yıl
beni duyman lazım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizler daha fazla zevk alıyosunuz biz okadar değil
13 Yorumla
Soran+1 yılama siz daha cok azıp istiyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılnedeni bizim vücudumuzun istek sıvısını daha fazla salgılaması ama zevk kadında 3 kat daha fazla
Soran+1 yılhımmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet sesiniz çıksın lütfen olmazsa olmaz :d
00 Yorumlao tempoya ses nasıl çıksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloo benim fena cıkıyo :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnletmesini bilirsen çıkıyor güzelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet sesli olurum ben:)
00 YorumlaCiksa dahami iyi
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha iyi bence.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKükrüyoruz biz :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevgilimde olsa keske yok
Cevap sahibi+1 yılOlur belki zamanla ama kişiden kişiye değişir tabi bu.
+1 yılKimin çıkmıyomuşşşş?
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Neden seks sırasında bayanlar gibi sizinde inilti veya sesiniz çıkmıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım