Demin bu sitede okudum carsafi ertesi gun kaynanaya gosteriyorsun falan arkadas dalga mi geciyodu evli bayanlar böyle bir sacmalik oldumu cidden:D
Cevabın nedir?
+1 yılBu geleneği sürdüren ve savunan bireylere soruyorum. Bayanın bakire olup olmadığını anlamaya çalıştığınız bir geleneğiniz varda ben bir bayan olarak benim annem babam esimin bakire olduğunu namusunu koruduğunu İffet sahibi olduğunu hangi gelenekle anlayacak? Farkindamisiniz namus kavramı sadece bayana özelmiş gibi geleneklere ve düşüncelere sahibiz ama arkadaşlar sunu unutmayalım ki biz Müslümanız Müslümanca yasamanın haysiyetine sahibiz! Aramızda inanmayanlar varsada o arkadaşlarım da insanca yasamanın haysiyetine talip olmalılar. Allah Teala kari koca arasındaki birliktelik ve detaylarına MAHREM bunun acığa çıkarılıp başkaları tarafından öğrenilmesine de HARAM demiş. Kendinize gelin. İffet bayan icin ne kadar özel ve gerekliyse erkek icinde öyledir bu konuda bir ayrım yok. Kuran'da da temiz erkekler temiz kadınlara layıktır yazıyor yanı iffetli bir es istiyorsan iffetini koru Rabb'im neylerse guzel eyler Eger istersen de esinle doktor kontrolünden geçip bu tedbiri doktrin yoluyla da alabilirsin.
150 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes kendinden sorumludur. Sen evlendiğinde bakireysen de bakire değilsen (kendi isteğinle evlenmeden ilişkiye girmişsen) de bunun hesabını yalnızca ilk önce eşine, ahirette de Allah'a verirsin. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin. Zaten olayın dini boyutunu ele alırsak çarşafa geçmiş o kan mahremdir. Eşin ve senden başkasının görmesi haramdır. Böyle adetlerin bizim kültürümüzde yeri olmamalı.
101 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle her sozune katiliyorum
Arkadaşlar bu bahsettiğiniz geçmişte var olan hatta bu yüzden nice kızların canına kıyılan bir olay yani eskiden vardı ama artık günümüzde bir ehemmiyeti kalmadı. Amaçta şuydu kızlık zarı yırtılınca akan kan çarşafa bulaşır ve özellikle kaynana bu çarşafı alır ve saklar. Geçmişte tıbbın imkanlarını kullanmayı bilmeyen insanlar kızların bakire olup olmadığını bu yolla öğreniyordu ama artık günümüzde bunun bir ehemmiyeti kalmadı. Neden derseniz 1. cisi artık kızlık zarı ameliyatla istenizse tekrar eski haline getirilebiliyor üstelik ilişki sırasındaki kanaması bile 2. ciside genel olarak söylemiyorum ama eşler çoğu zaman evlilik öncesi ilişkiye girdikleri için bu işlem evilik öncesi gerçekleşmiş olduğundan gerdek geceside böyle birşeye gerek kalmıyor. Ayrıca ülkemizde genel olarak bu olgu ortadan kalkmış gibi görünsede malesefki bazı eğitim seviyesi düşük yerlerde bu gibi şeyler halen yaşanıyor. Bu çarşaf olayının iç yüzü bu ama dediğim gibi artık bir anlamı kalmadı.
42 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim herseyi cok guzel aciklamissiniz sadece bir tek sey eklemek istiyorum zar esneksede ilk gecede yirtilmaz ve bu esler arasinda ozel bir durumdur yeniden yorum icin tesekkur ederim
Öyle şey mi olur benim ailem öyle bir şey istese sonuç kötü olur
1510 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek cidden esini bu kadar asalatmamali
- +1 yıl
Tebrikler herkes boyle adam olabilse keske
- +1 yıl
Herkes böyle olamaz arkadaş biraz geniş takılıyor mezhebi geniş yani
- +1 yıl
Genislikle ne alakasi var bu esler arasinda aileye ne bundan
- +1 yıl
yok öyle birşey ya bakire veya değil muhabbetlerine girilmez :) soran caferde desekliyo neden? ver ver sonra alacak mal biri cıksın dıme :) sende haklısın herkez adam olursa fahiseler dahada çogalir :) bir diger yandanda bakarsak olaya kızları bu duruma dusuren kancıklarda gıder baskasının bozdugu kızı alır etme bulma dunyası yapacak bişi yok saygılar:)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
52Cevap
+1 yılAslında çok saçma bir şey. Çünkü kan yoksa bu kız bakire değildir diye bir şey yoktur. O olay herkeste gerçekleşmez. Yapısına göre değişir. Ama buda saçma örf ve adetlerimizden biri. Çok öğrenmek istiyorsan gidersiniz doktora hem bay hem bayan geçer bir sağlık taramasından. İlla tüm millete, eşe dosta, akrabaya duyurmaya ne gerek var. Öyle ki hala cahil kalmış bölgelerde bu tür şeyler süregelir. Ve kadın bir kez daha ezilir
55 Yorumla- +1 yıl
Kadini ezmek resmen belki senin oglun sertlesmedi belki kizin zari esnek yirtilmadi
- +1 yıl
yırtılsa bile damarlar net değilse kanamaz. dediğim gibi sadece cahillik
- +1 yıl
Bide gelmis burada esnek zar sehir efsanesi diyenler var sabir ver allahım
- +1 yıl
Bilgisizlik boş konuşma
- +1 yıl
Öyle konuşan erkekler keşke kadın olsalardıda görseydim onları. Kadınlık kolay mı?
+1 yılBu çok rencide edici ve kadını aşağılayıcı bir gelenek. doğuda olabilir ama günümüzde kalmadı bence öyle şeyler. artık o iki kişi bir bütün oluyor ve bu kaynanayı hiç bir şekilde ilgilendirmez.
91 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum
+1 yılTabi canım çocuğun olursada doğumdan sonra kordonu atmıyosun kaynanaya gösteriyosun sonra o kordonla boğup cesedi kaynatana gösteriyosun oda kalpten gidiyo
Bizde adet böyledir72 Yorumla- +1 yıl
asffgfdf gfdh
- +1 yıl
Supersin sen:D
Saçmalık olmadıyarına kadar çatlarlar hemen kan gelir gelmez resim çekip whatsapp'dan atmalı
31 Yorumla- +1 yıl
Anca oyle rahat uyurlar o gece:D
sadece filmlerde gördüğüm bir olay gerçekten oluyo mudur mümkün ama şahit olmadım da duymadım da afedersin ama eş benim eşim oda benim odam çarşaf benim çarşaf kime ne olay eşimle benim arasındadır o kadar
33 Yorumla- +1 yıl
Herkes sizin gibi olsa keske bu ulkede tebrikler size
- +1 yıl
Çok ama çok haklisiniz keske herkes sizim gibi dusunebilse
Kanlı çarşaf.. Heryer kan gölü, çığlıklar, imdat çağrıları, ağlamalar, gözyaşları içinde büyük bir trajedi... Korkunç bişey bu
46 Yorumla- +1 yıl
Dalga gecmeseydiniz keşke
- +1 yıl
burada belkide bircok kızın sirf cahillikten hayatini karartan birseyden bahsediyoruz cidden bu kadar mi insanliksizsiniz
- +1 yıl
Ilginc bir mantık yinede teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılŞuanda hala doğuda var hatta çarşafta kan olmazsa vururlar bile. ama şu an kimse çarşaf istemez eşinin görmesi yeterli..
24 Yorumla- +1 yıl
Vurmak mi ya kizin zari esnekse ilk geceden yirtilmamaissa bunu caniylami oduyo nasil bir insanlik bu
- +1 yıl
bunu bilmezler işte cahillik malesef
- +1 yıl
Evet cahillikten baska bisey degil
- +1 yıl
malesef hala öyle yapan insanlar var
neden saçma olsun kardeşim ya neden? kızların evlenene kadar namuslarını koruduğunun bir kanıtıdır o saçma olan ne? batılılaşmayı bu kadar mı sert anlıyorsunuz bir bitin artık. yarın bana da soracaklar ve sormaları en doğal haklarıdır BENDE ALNIM AK GÖSTERECEĞİM gösteremediğin için mi bu adate saçma diyorsun?
98 Yorumla- +1 yıl
Ben bakire olmasin demiyorum farkindamisiniz bu esler arasinda ozel bir durumdur esinin gormesi yeterlidir bilmesi yeterlidir ve zar esnek olabilir ilk gecede kanama olmayabilir diyorum kimsenin burada bakire olmasin dediği yok
- +1 yıl
Gereksiz ve sacma cunku esler arasinda bakirelige gereksiz demedim yorumlara iyice bakin
- +1 yıl
Sayin cahil orspu arkadas namus bakirelikmi? Sen satilik bir kahpesin ayrica. Bazi kizlarda kanama olmaz onlar namussuzmu batilasicaz tabiki sizin gibi kendini dinine vermis ozurlumu olalim
+1 yılsaçmalık :) ben iç and luluyum bizim orlarda yok ayıp bişey o
215 Yorumla- +1 yıl
Gercekten sacmalik. Carsaf gostermek mi ayip sizin orada
- +1 yıl
tabi canım ben çankırılıyım... bizim orda çarşafa bakmak filan çok ayıptır yeni evli sadece ilk gün el öpmeye gider iki tarafa belkide 6 ay evlerine misafirlige gidlimez eve çagrılmaz.. yalnız bırakılır çarşafa bakmak istese bir kaynana o kızı anında alırlar namusumuza hakaret ediyosunuz diye... senin o dedigin dogu and da çarşafa bakmak...
- +1 yıl
Takdir ettim cankirililari
- +1 yıl
iç and geneli böyledir bakma yoz yobaz diye aşşgalarlar ama iç anf artık görücü üsulu bile yok inan... karadeniz dogu and hala eski kafadır
- +1 yıl
Yobaz diye dusnenler utansin yalniz birakmak icin evine bile gidilmoyomus yeni evlenen ciftin boyle dusunceli kac il var
- +1 yıl
egenin akdenizin marmaranın iç and isnsanı böyledir bak büyk kısmı ama d, ger taraflarda erkeklerde kadınlarda farklıdır dikkat edebilirsin buna sen nerelisin
- +1 yıl
Ben en az 9 kusak istanbulluyum
- +1 yıl
oo senin ailende cevrende sorun yoktur.. aklı başında insanlar vardr :)
- +1 yıl
Sukurler olsun oyle ailem bu kadar asalanmama da izin vermez evlendigimde ama duyunca cok sasirdim boyle bisey nasil olabikir diye yasayanlar icin uzucu ve onur kirici kim bilir kac kiz bu gelenek yuzunden bakire oldugu halde sirf ilk gece zar yirtilmadigi icin zan altinda birakildi
- +1 yıl
en berbatı kız sünneti çok şükür türkiyede öyle bir adet yok arap adeti onu biliyomusun igrenç bişey
- +1 yıl
Evet malesef biliyorum kadinin hic bir cinsel hissi kalmiyor orgazm falan olamiyor ve resmen esini memnun etmeknicin iliskiye giriyor resmen
- +1 yıl
malesef :(( herkesin gönlüne göre bir eş dilegiyle :)
- +1 yıl
Herkese mutlu huzurlu bir evlilik dileğiyle:) yorumlar icin çok teşekkür ederim:)
- +1 yıl
rica ederi :) güzel sohbetin için ben teşekkür ederim :)
- +1 yıl
:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle asagilayici bu kadini ve esini ilgilendirir eskiden adetmis ama artik degisti cogu sey ha yapanlar vardır bilemem ama yakışmıyor yani insanlarımıza.. ortak olmak istemem yani
20 YorumlaÖyle bisey var canim özellikle doğuda gerdek gecesinin ertesi gúnü kanli carsaf asarlar veya bohcaya sarrip gönderirler bence çok boktan bisey sahsen ben oyle bisey yapmayi düsunmuorum kocam bilsin yeter
13 Yorumla- +1 yıl
Akıl o kadar iste siz düşünün
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabii oluyor önce kaynanaya göstereceksin sonra da sokağa bakan balkona asacaksın o çarşafı. öğlen olmadan mahallenin kadınları geliyor balkonun önüne buna anadoluda çarşaf seyri denir. daha geçen hafta görmüştüm
12 Yorumla- +1 yıl
Bir kadin bir kadini nasil bu kadar asalayabilir
Cevap sahibi+1 yılşaka yaptım şaka ben hiç rast gelmedim. ama ben egede yaşıyorum doğuda vardır her halde.
+1 yılçok aşagılayıcı bir durum bence.. eşin bilsin yeter kaynanın yatak odası işlerinde işi ne? çok ayıp gerektigi yerde mahrem günah derler bunu yapanlarda mahremiyete taciz resmen.. çok saçma
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle asalayici bisey yapanda asalik bir insandir
- +1 yıl
aynen.. madem şüphen var başta sorarsın..
+1 yılBir erkek karısını o duruma düşürmemeli, aşağılamamalı. Olsa olsa doğuda kalmış bir adettir, dahasını düşünemiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle dusurmemeli
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok saçma birşey. Kadını aşağılamaktan başka birşey değil. Kadın bakire değilse bile erkek kolunu kesip akıtır kanı çarşafa. Ama emin olun Doğu bölgesinde devam eden bir olaydır. 😎
24 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum size
Cevap sahibi+1 yılCahil toplum işte. Ne beklenir Türkiye halkından. 😎
- +1 yıl
Benim ailem bu kadar asalanmama asla izim vermez ama hala varsa basina gelenlen ve gelecekler icin uzucu bir durum
Cevap sahibi+1 yılGençken hata yapan kızlar düşünsün. 😎
çok eski bir anadolu hurafesidir, yok artık öyle şeyler, benden annem babam öyle bir şey istese bağımı kopartırım ancak öyle bişey olmaz, hiçkimsede
31 Yorumla- +1 yıl
Esler arasinda sonucta
Malesef hala oyle insanlar var ablam da oyle olmustu
13 Yorumla- +1 yıl
Nerde yasiyosunuz ablan ne zaman evkenmisti bide
- +1 yıl
İzmir gibi bir yerde hemde cok ilginc
öyle bir ailen varsa, kırmızı çarşafla gir gerdek gecesine. arayıp dursunlar.
30 Yorumla
+1 yılben ilk gecemi kendi dairemde geçiririm kimse olmaz yani evde karım ve benden başka o yüzden soramazlarda çarşafı falan :DDD
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir şey isterlerse kan çıkar valla... ama benden değil, onu isteyenlerden
51 Yorumla- +1 yıl
Helal sana
O değilde kadın namuslu, adam sertleşemediyse ne olacak!
010 Yorumla- +1 yıl
Bide zar esnekse
- +1 yıl
Sehir efsanesi falan degil bir suru zar cesiti vardir bilimsel bisey bu
- +1 yıl
Sen karina bile inanmiycak bir insansin cevaplarindan bu anlasiliyo sonra en iyi cevap senin mi oluyor
- +1 yıl
Yanlis anladiysam gercekteb kusura bakmayin ben esnek zara inanmadiginiz anlamini cikarmistim cunki boyle bir sey bilimsel olarak var
Saçma sapan insanlarsiniz siz carsaflilar biyik altindan erkekleri kesersiniz evlenirsiniz
09 Yorumla- +1 yıl
Dedigimi anlayamadin sen sanirim
- +1 yıl
Evet carsafta kan görmek istermis kaynana
- +1 yıl
Tamam da ona ne bu esler arasinda ozel bir seydir onu gectim belki ilk gecede yirtilmiycak zar kadini aslamak sadece bundan bahsediyodumde sen ilk baska anladin
- +1 yıl
Anneniz boyle bir seye karsi o zaman gelinini asalamaz yani
- +1 yıl
Bosverin siz onlari
+1 yılyobaz insanların vazgeçmeyecekleri geleneklerinden sadece biri.
21 Yorumla- +1 yıl
Cidden yobazlik
+1 yılDoguda hala vardir ama normalde esinin gormesi yeterli
00 Yorumla
+1 yılerkek gördükten sonra kaynanaya neymiş la isterse bayram gezmesi gibi çarşafı gezdirek :D
24 Yorumla- +1 yıl
ahahhaaha ama öyle yani :D o ne öyle ya savaş ilanı gibi :D biri ata binsin çarşafıda sopaya taksın memleketi gezssin gelin gız çıtkııııııı diye :D ahaha
- +1 yıl
Dimi onlara ne cidden:D
- +1 yıl
tabikiii :D
vardır gayet normal. kız mısın kadın mısın ortaya çıkıyor her şey.
THE END...07 Yorumla- +1 yıl
Normal mi nesi normal
- +1 yıl
Belki zar esnek ilk gecede yirtilmiycak nerden bile bilir bunu buna gore yargilamak ilk geceden dogrumu yapmayın lutfen
- +1 yıl
şu an gercekten sacmaliyosun biz bakire olmasin demiyoruz farkindamisin acaba
Yok ya :) Çamaşır makineleri evrim geçirdi. İnsanlık da geçirmiştir hayli hayli :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılböyle bir gelenek var. zamanı kızlarda kullanılması şart gibi. çünkü kimin eli kimin cebinde belli degil
22 Yorumla- +1 yıl
Ya ilk gece yirtilmazsa zar esnekse esine yaptığın hakaretle kalırsın
- +1 yıl
esneklık %1 lik bir şans %99 patlar zaten.
+1 yılGerek kalmaz çarşafa, ertesi gün anlarlar zaten sağlam mı değil mi.
10 Yorumla
+1 yılaslında guzel bısey ama eskıdendı o artık yok galıba
00 Yorumla
+1 yılbazı yerlerde varmış. asla böyle bir saçmalığa ortak olmam.
00 Yorumla
+1 yılKöylerde var sonra Kazakistan, azerbaycan falan hala olması lazım
00 Yorumla
+1 yılYa mesele bakiremisin degilmisin meselesi ama sanirim buna bakan yoktur simdilik
02 Yorumla- +1 yıl
Ya tamam mesele oda belki zar esnek ilk gecede yirtilmiycak buna gore bir bayana asalamak ne kadar sacma
- +1 yıl
Yani eskiden dusunce boyleymis asagilamaktan degil hani gorucu usulu meselesi var tanismadan evleniyorlar birazdan bundan kaynaklaniyor cogu kisi esini isterken goruyordu eskiden
+1 yılonlar 50 yıl önceydi be
carsafı gosterırdın pembe kan var mı yok mu bakarlardı02 Yorumla- +1 yıl
Bir kadim ancak bu kadar asalanabilirmia cidden. şu an varmidir sence boyle insanlar ben duyunca inanamadim
- +1 yıl
hayır öyle bir şey yok rahat ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamuslu kadın için sorun yok bunda ne varki? Neden korkuyorsun?
02 Yorumla- +1 yıl
Bakin gizli kullanici bakire olmamasini savunmuyorum bunun esler arasinda oldugunu alileyi ilgilendirmedigini savunuyorum
- +1 yıl
Ozurlu adam bakirelikmi namus
Herşey bir kan mı kansa elimi keserim çarşafı kanatırım saçmalıktan başka bişey değil
20 Yorumlaeskiden namus kavramı varken yapılıyodu korkma senden istemezler :)
00 YorumlaÇok aşağılayıcı. Eşin bilsin yeter. Başkasına göstermekte ne oluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede esler arasinda olmali
+1 yılOnlar eskide kaldi emin ol ama sanirim bazi yerlerse hala gecerli galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim sülale de de böyle gelenek var ama ben ona uymam, annem çarşaf falan isterse o benimle eşim arasında derim onlara ne ki?
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana
+1 yılO bir gelenek bakire olduğunu kanıtlanan için kanlı çarşaf gösteriyosun
06 Yorumla- +1 yıl
Onu biliyorum ama sacma. degilmi bu esler arasindaozel bir durum
- +1 yıl
Bana göre saçma geçmiş geçmişte kalır ben onu o beni seviyosa gerisi teferruat ben kimseye özelimi göstermem
- +1 yıl
Düşünceniz cok dogru teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim zaten bizimkiler hayatta böyle şey istemezler başında filan durmazlar bazıları gibi gerçi dursalar sesten duramazlar :D
- +1 yıl
Hemde sakacisiniz teşekkür ederim yorum icin:D
- +1 yıl
Şaka yapmadan ömür mü geçer
valla böyle bir rivayet ortalıkta dolaşıyor ama bence çok saçma ya çiftler bunu evlenmeden yaptıysa :D
02 Yorumla- +1 yıl
O ihtimalde gunumuzde gayet yuksek ve ilk iliskide kanamama ihtimalide var sonucta esler arasinda olan bisey ozel bisey sacma seyler bu kan gorcem dusuncesi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmayan bir kızla evlenmeyeceğimi ailem bilir zaten isteyeceklerini sanmam isterlersede sizene derin
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede esinle aranda ozel sizin mahreminiz onlara ne
töre dizilerinde gördüm ben. modern olanlarda yok zaten
00 Yorumla
+1 yılyok böyle bir şey eskidendi ama sen yinede dua et böyle bir kaynanaya rastgelme :))
02 Yorumla- +1 yıl
Gels nolur kendimi o kadar asalatmam hayatta
- +1 yıl
eski kafalar vardır ya ondan dedim yoksa öyle bir şey kalmadı
gercektenden varda o cok cok eskılerde kaldı. belkı koylerde halen vardır onu bılemıcem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKöylerde ve küçük yerlerde var diye biliyorum hatta çarşafı balkona astırıyolar herkesin görebileceği şekilde şaka gibi ama gerçek
00 Yorumlaçarşafla bogarım be o nası bır gelenek :D
01 Yorumla- +1 yıl
Varmis ama yapmaya calisani cidden o carsafla bogcan:D
Eskiden varmış artik istenmiyor
00 YorumlaHalen köylerde var bu olaylar
01 Yorumla- +1 yıl
Cok asalayici
erkekte sikini gösteriyor mu
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala var tabiki namuslu olup olmadiginin kanitidir bu kendine güvenmeyenler tabiki karsi cikiorlar
16 Yorumla- +1 yıl
Ne alakasi var esnek zar diye bisey duymadin heralde ya da bir bayan olarak daha kendi vucudunu tanımıyosuj belki zari esnek kizin o ilk gece yirtilmiycak kiz sirf bu yuzden asalancakmi
Cevap sahibi+1 yılBiliorum bana anlatma
Cevap sahibi+1 yılEskiler ariyor uymak zorundayiz
- +1 yıl
Kizim ya zarin esnekse nerden biyosun belki kanamiycak ilk gecende sirf bunun icin sana namussuz damgasi yapistirmalarini zaten dogal karsiliyosan hak ediyosun
Cevap sahibi+1 yılUf senle yarisamicam baska kapiya
+1 yılaileden aileye değişir :D
00 Yorumla
+1 yıleskiden varmış. şu an yok.
00 Yorumlaeskiden vardı, hala bazı yerlerde var maalesef
00 Yorumla
+1 yılSacmala o eskidendi şimdi kaldimi böyle şeyler ya
02 Yorumla- +1 yıl
Umarım kalmamıştır
- +1 yıl
Yorma kafanı boşuna yok öyle bişey
+1 yıldoğuda bazı yerlerde devam eden bir gelenek