İstenmeyen gebelik, basım dertte!!

Şimdi arkadaşlar, sorun biraz karmaşık, çok sevdiğim bi sevgilim var, ilişkimiz ilk günkü gibi coşkulu, sevgi ve saygı çerçevesinde devam ediyor. şu sıralar iş, aile ve buna benzer konular yüzünden biraz yoğun günler yaşamaktayım fakat önümüzdeki yaza kadar nikahı kıymayı planlıyoruz hayırlısıyla. Ailesinden çok az kişi benimle olan birlikteliğinden haberdar. geçtiğimiz günlerde talihsiz bi durum yaşadık. HENÜZ KENDİSİNİN HABERİ YOK AMA BEN EMİNİM SEVGİLİM HAMİLE. kendisiyle kızlığına zararvermeden anal yolla birlikte olduk ve ben bi kaç defa arkasına boşaldım, olmaması gerekir ama olmuş işte. spermleri temizlerken içeri kaçmış olmalı. daha önce hiç böyle bi durumla karşılaşmadım. normalde çok dikkatliyimdir. kızlık konnusuna aşırı önem veriyo. adet günü 4 gün gecikti ama henüz bu ihtimali düşünmüyo anladığım kadarıyla. eğer aklından geçiriyo olsa şimdiye yüz kere söylemişti bana eminim. (sen nerden biliyosun kızın hamile olduğunu derseniz, bana dert yandığı şikayetlerden. klasik mide bulantısı, başdönmesi, kusma, sık idrara çıkma vs.) tahmin ediyorum ki bi kaç gün içerisinde adetim gecikti diye bana telefon açacak. Soru şu ben şimdi ne bok yiycem? daha ailesiyle bile tanıştırmadı beni, bu kadar kısa sürede nasıl evleneceğiz, biz nikahı kıyana kadar ailesi gebeliğin belirtilerini kesin anlar. benim aileme şu an söylesem, öyle bi geçiş dönemindeyiz ki, bu kadar işin arasında bi de bunu mu çıkardin derler, ailemi çok iplediğimden değil ama bu sefer de benim bi halt karıştırdığımı hemen anlarlar. Hamile olduğunu öğrenmesine bi haftadan az zaman kaldı bana çıkış yolu bulun lütfeeennn.

(Ben gizli sorduğuma göre gizli arkadaşlar da yorum yazabilirler)
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar, hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. bu gün konuştuk, aylık kanama başlamış, problem yok. sanırım bu sefer ucuz atlattık. bi daha çok dikkatli davranacam. selametle kalın
İstenmeyen gebelik, basım dertte!!