Evet baktım. Varda. Kullananlardan yardımcı olan olursa fikir vermesi açısından sevinirim. Neye göre seçeyim dikkat edeceğim birşey var mı? Öncelikle önerir misiniz böyle bir şeyi?
Saklama sorunu yok. Dildo olsa daha mantıklı bence. Vibrstör zahmetli gibi. Peki teşekkürler. Sizin kullandığınız nedir? Öneri var mı model VS. Marka tavsiyesi de olur
Tenha çok kalite belli yorumlardan. Ama fantezi odaklıyım sanki. Düşüneceğim. Peki son olarak kullanımı nasıl tatmin ediyor mu. Sadece masaj gibi mi? Yoksa girebilir mi içine senin dediğin model
Kızlar Ne Diyor
ben kullanıyorum
Trendyolda var
Evet baktım. Varda. Kullananlardan yardımcı olan olursa fikir vermesi açısından sevinirim. Neye göre seçeyim dikkat edeceğim birşey var mı? Öncelikle önerir misiniz böyle bir şeyi?
Normalde kullanmayan biriyse saklaması zor olabilir. Titreşimden mi hoşlanır boyutundan mı sen daha iyi bilirsin
Saklama sorunu yok. Dildo olsa daha mantıklı bence. Vibrstör zahmetli gibi. Peki teşekkürler. Sizin kullandığınız nedir? Öneri var mı model VS. Marka tavsiyesi de olur
Türkiyede var mı bilmiyorum en güvenilir sağlık açısından sorunsuz olanı tenga markadır
Biraz pahalıdır ama gayet iyidir
Teşekkürler. Bakacağım.
Senin için baktım trendyolda var iroha rin kogane modeli
Bakıyorum Bi sn
Pilli mi olsun diyorsun? Ben pilsiz gerçekçi görünümlü olanları geçirmiştim aklımdan. Bilemedim şimdi. Sen ne kullanıyorsun?
Bu yazdığım modeli var bende pilsizde kullanabilir
Görünümü benzemez ama malzemesi falan sağlıklı ve masaj özelliği etkili
Hmmm. Biraz da fantezi olsun istiyorum. Kafam karıştı şimdi
O zaman görüntüsü için arıyosun sen
Yani görüntüsü de hoşuna gitsin biraz. Onu uyarsın kafasındayım.
Tenga dışında bilmiyorum sana kalmış🙂
Tenha çok kalite belli yorumlardan. Ama fantezi odaklıyım sanki. Düşüneceğim.
Peki son olarak kullanımı nasıl tatmin ediyor mu. Sadece masaj gibi mi? Yoksa girebilir mi içine senin dediğin model
Çalıştırmadan manuel kullanabilir. Çalıştırırsa yine manuel titreşimi açar çok iyi bir ürün tatmin için yeter artar
Anladım. Teşekkürler. Çok yardımcı oldun. Sadece de sen yazdın zaten 🙃🙃 bakalım ne olacak yarın karar vereceğim. Kapanma da işimşze yarasın
Rica ederim