Her mastürbasyon yapışımda nefesimi tutuyorum. Aralıklarla nefes alıyorum. Bu şekilde orgazm olabiliyorum.
Bu bir sorun mu, yoksa her kız böyle mi yapıyor ?
Bu bir sorun mu, yoksa her kız böyle mi yapıyor ?
Mastürbasyon sırasında hissettiğin zevke ve kafandaki düşüncelere odaklanmak orgazmı kolaylaştırır. Duyularını harekete geçiren her ses, koku ve görüntü, kaslarını kullandığın hareketler ve nefes alıp verişin konsantrasyonu dağıtan faktörler.
Bu yüzden şahsen gözlerim kapalı ve odam sessiz olacak şekilde mastürbasyon yapmayı tercih ediyorum ben.
Sonuç olarak, nefes tutmak gayet normal, ama abartmamaya çalış. Ne de olsa, orgaazm olmak, kasların ani kasılımıdır ve kasların kasılması için oksijene ihtiyaç vardır.
İyi eğlenceler. =)
nefesini tutma nedenin orgazma ulasma sureni kisaltman aslinda :) kadinlar bunu cok sIk yapiyorlar, hatta normal seks esnasinda uygulanan nefes taktikleri var ki orgazm siddetini arttiriyor. sorun değil yani durumun ama nefesini zorla tutmadan da yapabilirsin sadece zevke ulasma suren biraz uzar
Cevap
5Cevap
Bence doğru uyguluyorsun. Sorun yok ve bu erkekler için de geçerli :))
Bu nefessiz ve oksijensiz kalma olayını abartıp mastürbasyon esnasında kafasına poşet geçirerek fazla zevk uğruna ölenler var buna dikkat etmek gerekli. Poşet geçirecek kadar sapık olmamak lazım :))
(Örnek : BBC Televizyonu gündüz kuşağının eşcinsel spikeri Kristian Digby)
normal bişey nefesim kesildi diyolar ya rahat ol bişey yok
Kızların mastürbasyon yapmasını esefle ve şiddetle kınıyorum :)
Neden?
bende de aynı. sorun yok devam. bazen bitince nefes nefese kalıyorum ve çok hoş devaam
Hayır canım, tabii ki sorun değil. Kendini kasarak ve nefesini tutarak yaparsın zaten :) Rahat ol, bildiğin gibi yap :D
herhangi bir problem yok. tadını çıkar tatlım
ben de böyle yapıyorum sorun değil
It's alright to breath heavy, it's sexy.
hepimiz aynıyız.
:Ddaha neler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar