Zevk aldığınız doruklara ulaştığınız pozisyonlarınız neler?
Doggy ve bacaklar omuzda bıtıyorum.. Sevgilim sağolsun işinide iyi biliyor :D
Doggy ve bacaklar omuzda bıtıyorum.. Sevgilim sağolsun işinide iyi biliyor :D
1. En az iki saat sürecek ve kadın (lar) ı uçuracak oral seks. Baş, kadın (lar) ın bacak arkasına yapışacak.
2. Kadın masanın üstünde bacakları havada v şeklinde dururken erkeğin ayakta içine girmesi,
3. Kadının tek ayağı sehpanın üstünde diğeri yerdeyken erkeğin arkadan ayakta vajinaya girmesi, erkek elleriyle kadının göğüslerini mıncıklaması,
4. Gözleri bağlı, elleri ve ayakları yatağa bağlanan kadının vücuduna eriyik çikolata dökülmesi ve yalanması...
Ooo çok beğendim 4. hariç diğerleri zevkli.
4. de çok sevilmişti. Hala bağlar yatağımda duruyor. Daha başka pozisyonlarda var. Mesela plaj kabininde var, mesela denizin içinde var, mesela iki erkeğin ortasında olmak var.
İki erkekle yatmam.
İki erkeği zaten seks manyağı kabul eder, manyak değilsen neden edesin ki?
Doggy, bacak omza, kucak ve ayakta! Ama sert olacak oldukça!
Cevap
20Cevap
yüzüstü yatıp penisimin olduğu kısma onu saran, yumuşak ve serin bişeyler koyarak sürtündüğüm pozisyon :D
bazen hayal gücü, bazen tablette açtığım seçme erotik film eşliğinde :))) ha bir de boşalacakken etrafı batırmama meselsi var :)
doggy, misyoner, cowgirl mahşerin üç atlısı bizde :)
Sevgilin yazdırıyor bunları sana, iyi tatmin oluyor bence burdakilerin sana yazıklardan, asılmaların dan!!
şu an kaç muhendıs doktor avukat lagar yollrında bılyomusn sen yaptığın iş değil su ergenlere fesat kadın :)
Pozisyon önemli değil bence partnerinle ne kadar birlikte olmak isyediğin önemli o zaman zevk alırsın
oral yaparken kıvrandığını seyretmek acayip zevk veriyor birde önümde diz çöktürüp ağzına vermek
kadına oral yapmak pnu dilimin ucunda zevkten kıvrandırmak.. boşaltmak inanılmaz azdırıyor beni...
doggy güzel. bir de mesela ters dön ben yatarken üzerime çık tersken yani hopla hopla dur beni boşaltana kadar <3
Mutfak tezgahi ve ayakta bir bacak omuzda olunca tabi bunum için esnek bir vucut lazim
kadın üste çıkıp kontrolü alınca ölecek gibi oluyorum heyecandan...
bence her pozisyonun tadı ve zevki başkadır.
hiç vazgeçmiceksin demi fesatlığından :)
Hayır. -,-
misyoner ve doggy panpa :)
Ters yatırıp düz zikmek off bitiriyor
Ayakta kucak pozisyonu favorim
aynen canım. mutluluklar
Misyoner
Fesat Fesat Fesat :D
misyoner ve dogy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?