Erkek kardeşlerime 2 çift sözüm var burada soruyu soran sizin ablanız bacınızda olabilirdi cevap verirken ne idiğü belirsiz geniş mezheplerinize göre değil müslüman olarak cevap verin biri yazmış bakirelikten çekiniyorsan ters ilişkiye girebilirsin diye diğeri sevdiğinle elbetteki gireceksin niye korkasın hayat bisiklet binmeye benzemez arkadaşım sadece saftorikler düşe düşe öğrenirler allah hepimize akıl fikir vermiş neden daha önce tecrübe edinmiş insanları dinlemiyorsunuz eğer dinlemiyorsan doğru hayat bisiklet binmeye benzer ama iyibilmek lazımki bisikletten birgün düşüp beyin kanamasıda geçirbilirsin ip üzerinde cambazlık değildir hayat hayatta babanın oğluna bile güvenmeyeceksin oda öz abindir ya aç gazeteleri oku binlere tecavüz haberi görürsün ensest ilişkiler herneyse sezgi kardeşim kardeşim diyorum bugün itibari ile 31 yaşındayım evli değilim ve açık açık 35 olmadanda düşünmüyorum evlenmeyi sadede gelince sen akıllı mantıklı bir genç kıza benziyorsun yazdıkların gerçekten anlamlı ve ona güvenemeyişini çok iyi anlıyorum senden önce yaşadığı ilişkileri olan birisi aynı sözleri senden öncede diğer ilişkilerinde kullanmış aynı yeminleri etmiş olabilir bu kesinlikle doğru bir tespittir gerçekten seven bir erkek partnerine sevgiden öte saygı duyan kişidir seni istemediğin birşeye zorlamayacaktır kesinlikle beklemende fayda var diyorum insanlar için sorumluluk almak hayattaki enbüyük bilinçtir bir erkeğin sorumluluk alacağına inanıyorsanız ona güvende şüpheye düşmezsiniz sizin şüphenizi haklı çıkartıcak kesin kanıtlar var elinizde örneğin sizden önceki ilişkileri işte beraber olalım ayrılmıcaz vs edilen yeminler gibi sevgi öyle kolay birşekilde buruşturulup çöpe atılıyorsa karşınızdaki insan zaten sizi kendini tatmin etmek için gelmiştir demektir yani ayrılacağız diye endişe duymanız yersiz aslında bu ilişkinizin boyutunu size olan düşüncesini tavrını ölçmeniz için çok güzel bir yol eğer bekliyorsa sizi kırmıyor üzerinize gelmiyor normal bir şekilde ilişkiye dvm ediyorsa sizi gerçekten seviyor demektir bunuda demek için allah her genç kıza zekanın yanısıra sezgiler ve tüm bunların yanında bazılarının önemsiz gördüğü incecik bir zar vermiştirki bu dünyadaki herşeyden daha önemlidir. Kesinlikle evlenmeden ilişkiye girmeyin kimsenin sözünede kulak asmayın özelliklede hafif meşreb kişilerin sözlerine asla kulak asmayın siz gayet mantıklısınız evlenmeyi bekliyorsa sizi seviyordur beklemiyorsa ayrılmak istiyorsa sizi kullanmak için gelmiş dmeektir bu durumda üzülmek yerine sevinmelisiniz demektir Elhamdülillah müslümanız diyen kardeşlerime soruyorum ters ilişkiye girmek ve evlenmeden önce ilişkiye girmek nedemektir bir oturup araştırsınlar bakalım bisiklete binmek değildir hayat allah niye beyin vermiş sana sürekli bisikletten düş diyemi kafanı oraya buraya vur önüne gelen seni sıradan geçirsin diyemi ahmak olmayın bu kadar derlerki Biliyorsan konus ibret alsinlar bilmiyorsan sus adam sansinlar!
53 Yorumla- +1 yıl
moruk sen diyon ya
- +1 yıl
Brvo arkdaşım en dogru şeyleri söylemişsin gerçekler bunlardır zaten :)
- +1 yıl
kardeşimmm nerdesin seni arıyordummm :D
En İyi Cevaplar
Çok sevdiği kızla birlikte olupta soğuyan görmedim. Ayrılık takdiri ilahi kimse garanti veremez. Gerçek olan çok seviyorsa bekler beklemeli de zaten. Sevgilinin karakterini bilmiyorum ama benzer durumda sevdiği kızın bekaretini alıpta aşık olan çoktur.
16 Yorumla- +1 yıl
Korkunu anlıyorum bahsettiğim süreç doğal gelişen bir durum karşılıklı güvene bağlı. Sosyal korkuların içgüdüsel davranmanı engeliyor. Haklı olarak güvenmek için çok iyi tanıman iyi bir insan ve güvenilir biri olduğuna da karar vermelisin ki aşk sandığın sadece sevgi de olabilir. Bunlar oluşmamışsa zaten değil seks evlilik bile kabusa döner. İyi tanı tart ölç biç. İnan evlilik herşey değil sadece sosyal bir kalkan o kadar.
- +1 yıl
helal kardeşimmm nerdesinn sen yaaa :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılo ilişkiye girdiği kızlara ne demiş sordun mu hiç?
dur ben bı tahmınlerime dayanarak skeç yapimm sana:)
erkek: sen çok güzelsin..
kız: saol ama bu nereden çıktı
erkek: ben senden çok hoşlanıyorum benımle çıkar mısın?
kız: aslında doğrusunu soylemek gerekirse bende senden hoşlanıyordum.
erkek: o zaman kendımıze bı şans verelim.
daha sonra gezmeler tozmalar falan. cıcım gunlerı aylarıda değil. tabı erkek çok ilgi gösterıo ya bızım akıllı kızımızda "ayyy benımle evlenecek galiba" diye düşünür.
aradab zaman geçer...dışarıda buluşmuşlardır gezecek yer bırakmamışlardır ve otururken;
erkek: nereye gidelim?
kız: bılmemkı!
erkek: yanlış anlama sakın gidecek bı yer kalmadı hadi bize gidelim sen bana çay falan yaparsın! bakalım evlenınce nasıl olacak senı denerız :)
kız: olmaz gelmem ben çok yanlış!
erkek: aşkımmmmmmmmmmmm hadi lutfen ne yapacağız burada. ( diyerek küçük öpücükler kondurur yüzüne)
kız: tamam aşkım ama bi ddaha gitmreyız.( hanı sözde evlenecek ya işte o kızla:) hahaha )
eve giderlerrrrrrrrr ve ateşle barut kesınlıkle yan yana durmaz zaten...
herşey olur bıter kız ben bunu nasıl yaptım demeye başlar erkek o anda soğumaya başlarrrrr. az gelen mesajlar soğukluklar kavgalar... bole işte her kıza aynı şekılde davranılır şekerim akıllı olun bıraz...
ne kadar istesende bole bişeye kalkışmanı tavsiye etmıyorummmmmmmmm...22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok ben yaşamadımmmm. allaha şükür. yaşamadan evlendımmm... 3 senelık beraberliğimiz oldu bır kere teklif etmedııı boyle birşey. allaha şükür ama.. bu şekılde salak çok arkadasım vardı hayatımm
- Cinsellik konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılkendı cevaplarını gerçekten kendın vermişsin.
Daha seks için yaşın çok ufak 18 ve unutma kı evleneler bıle boşanıyor.
Ve bır ınsanın ölunceye kadar senı sevme garantısı olamaz.
Seksk yaptınız sonra o ayrılmak ıstedı senı sevmıyor artık ne yapacaksın yakasına mı yapışacaksın.
Bır kadın kendı özgur kararını verır ve her tulu sorumlulugu ustune alır sonra yapar ne yaparsa.12 Yorumla- +1 yıl
olma sende.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılÜzülerek belirtmeliyim ki Summerboy sizin düşüncelerinize katılamayacağım.Bir diyer husus ise evliliğin sosyal bir kalkan olduğundan bahsetmişsiniz.Maalesef evlilik denilen kutsal müesseseyi rencide etmizsiniz.Çok yazık.Bir diyer cevabın ise soruyu sorana.Ne olduda o güzel fikirleriniz değişti?ne olduda bekaret sizin için aşkın önüne geçti?Nedenmi böyle söylüyorum?Buyrun
Soran=hadi yaa. ve bence seven erkek kızı düşünmeli benım gelecegımı benden daha çok düşünmeli ben yapalım desem bile o izin vermemeli .gerçekten seviyorsa küçücük bir zevkten fedakarlık etmeli diye düşünüyorum .ben kendimi onun yerine koyuyorum da .. ben yapmaya kıyamazdım gelecegini düşünürdüm onun
işte sebebi bu oysa ben daha dün size cevap yazmıştım düşünceleriniz çok doğru ve yerinde diye ve bir dilekte bulunmuştum bu düşünceleriniz ömür boyu sürsün diye ama gördüm ki mezara kadar değil pazara kadarmış.Nedenmi böyle düşünüyorum? Buyrun
Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karşilasirlar aşk, kendinden emin bir sekilde sorar;
ben senden daha samimi ve daha cana yakinim sen niye varsin ki bu dünyada?
Arkadaşlık cevap verir "sen gittikten sonra bıraktığın gözyaşlarını silmek için..."
Sende umarım bu hataya düşmezsin.Amacın seni yargılamak değil hatam var ise sizden çok özürdilerim.
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim size.Umarım ben yanılıyorumdur.Saygılar.40 YorumlaDuygusal bir ilişkide her şeyin kontrolünün elinde olabileceğini düşünmen yanlış. Aşk ve sevginin bitmeyeceğinin garantisi olmaz. Evlenene kadar bekleyim dersin ama evliliğin bitmeyeceğinin garantisi var mı? Temennim ömür boyu mutlu olmanız ama aşk ile ilgili konularda herhangi bir şeyin bitip bitmeyeceği konusuna teminat bekleme. Ne sözler, ne yeminler gördük yıllar içinde yalan olan. Görünen o ki evleneceğini düşündüğün kişiye güvenin tam değil. Zaten güvenmediğin bir insanla evlenmeyi bile düşünmemelisin.
Cinsellik doğru ve güzelce yaşandığı takdirde çiftlerin birbirine bağlılığı artar. Ayrıca cinselliği evlenmeyi düşündüğün erkeğe bir hediye olarak görme. Yaptığın zaman sonuna kadar zevk almaya bak. Onu erkeğine bir hediye olarak görürsen zevk almazsın. Dini, ahlaki tercihlerin seni ilgilendirir tabi ama hani diyorsun ya "ya ilişkiyi yaşadıktan sonra bütün istediğini alıp beni bırakırsa" diye, öyle bile olsa en azından bu tarz bir adamla evlenme gafletinden kurtulmuş olursun kim bilir?00 Yorumla
+1 yılSen çok Zeki ve çok akıllı bir kıza benzemiyorsun. Çünki sen süper Zeki ve akıllı bir kızsın. Yazmış oldugun yazıdan belli oluyor. Şimdi sana akıl vermek yada yönlendirme gibi bir şey yapmiyacagim çünki sen sormuş oldugun sorunun içerisinde zeten cevabınıza yazmissin gercekten sen coknadir bulunabilecek türden bir hanimsin. Ben sadece sunu söylemek istiyorum size. Umarım sevgilinizin aklı basına bir an önce gelir de dunyanın en şanslı adamı olduğunun farkına varır. Eyer ki farkına varamaz ise gercekten sizi sevdiğine pek inanamam. Sizden tek istegim bu düşüncelerinizin hep aynı kalmas. Gercekten siz hayran olunacak bir hanimsiniz. Düşüncelerinizden dolayı sizi kutlarım hanımefendi. Saygılar.
12 Yorumla- +1 yıl
helllllllllllaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllll
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirbirinizi daha iyi tanımadığınızı yazmışsınız ve evlenmekten bahsetmişsiniz.Tanımadığınız bir insan ile çok ileriyi düşünmek nee kadar doğru sizin için ?
onun kız arkadaşları ile ciddi olup olmadıgını tam tanımadıgınız bir insandan nasıl anlıyorsunuz ?
sizi de kullanmadıgını ? eğer karşındaki insan senin düşüncelerinde ona karşı şüpheler uyandırıyorsa tanıdığın kadarıyla .daha iyi tanımaya başladığında nasıl olabilir ki ?
yazdıkların ile birlikte düşüncelerin arasında çelişiyorsun insan tam olarak güvenip tanımadığı bir insan hakkında evlilik düşüncesi yer almamalı bence .Hayat sonuçta sizin yaşamınız...
kendi memleketine gidip gelebilir ama gerçek çi olalım senin yanında gerçekten senin yanında olmak istedigi için mi oluyor sevdigi iiçin mi oluyor yoksa .duygumumu tatmin edeyim diye mi kat ediyor o yolu ..12 Yorumla- +1 yıl
daha önce birisiyle 3yıl boyunca sevgli oldk.sonunda onun bnı aldatmasyla bitti ilişkimiz ve 3aylık sevglmle 3yıllık eskı sevglmı yan yana koydugumda arada o kadar büyük bir fark oluoki anlatamam
.sevgisini zaten kat ettiği yol ile belirlemiyorum benım ıcın yaptıgı baska seylerıde göz onunde bulundurarak sevdgnı soluorm .tabikide önceden yaşadıgı olayları sadece onun anlatıgı kadaryla bılıorm inansamda inanmasamda elimden bişey gelmez - +1 yıl
konuş bee kardeşim sen bu yorumlra bak diğerleri hayatını altüst edebilir bayan arkadaşımmm dikkkkkkkaaaaaaaaaaaattttttttttttt eeeeeeeeettttttttttttttttttt
Sorunun analizinden yapmaman gerektiğini çıkarıyorum. Yaş küçük, kafa karışık vs vs Aşağıda bir yanıta da yorum ekledim sert gözükebilir ama beraber olduğun kişiyi daha iyi gözlemlemen için faydası olur umarım.
12 Yorumla- +1 yıl
bana söylediğine göre kızlar onu istemişler .ama eksik bilgi .onunda kızları elde etmek için çok uğraştığından eminim . yani kızla çıkmaya başlamaşlar sinemalar falan derken evde bitmş söledğine göre istemıoms (buna bnde inanmıorm) istemeyerek yapmş .ve biz önceden öpüşürken falan "insanın sevdğini öpmesi çk gzl " diodu ve bnde burdan bu sözden yola çıkarak sevmedği kızlarla birlkte oldgunu dusundum ve sordum .yanılmamısım
burda farklı insanların farklı görüşlerini alarak kendine bi yol çizmen en iyisi tabi ama
bence bide erkek arkadaşınla paylaş bu düşüncelerini derim ben oda bilsin11 Yorumla
+1 yılbekaret senin için değerliyse yapma derim arkadaşım... zaten evlenince yaparsınız... beklemek de güzeldir, ibadet gibidir... ben kızın topuğuna bakmam da deidğin gibi bakılan göz farklı genel olarak... ama deidğim gibi hayat tabiri caizse wc gibi "nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak"
14 Yorumla- +1 yıl
ya arkadaşım ben iki aya bir 1400 km yapıyordum benim ünv. uzamıştı onun bitmişti... görmek için...
- +1 yıl
teşekkür ederim...
- +1 yıl
hayat...
eğer bir kere birlikte olursanız daha karşı koyamazsın.çünkü koruyacak bişeyin olmayacak.evlenseniz bile düşün yıllar boyu aynı şeyi yapacaksın.illaki sıkılacak.ne kadar geç başlarsan o kadar iyi bence..
böylesi daha iyi heyecan hep dorukta
ama beraber olursanız bi heyecanı kalmayacak..01 YorumlaCinsellik konusunda 337 cevap paylaştı. Kızım bak iyi noktadasın. Dünya hali belli olmaz bu bir !
İkincisi de kimseyi senin kadar sevmediğini nereden biliyorsun, defalarca diyorum kötülük iyilik donunda gelir. Çapkın adamın beyni programlı, seni koynuna alana kadar oynar. İnanmamalısın, inan bana önceki sevgililerine de bunu söylüyordu ;)00 Yorumlayazık. insan neden özellikle de sevdiğiyle çok güzel şeyi paylaşmaktan kendini alıkoyar?. tamam cevap erkeklerin b*k yemesi, incecik bir zar parçasına bu kadar değer vermesi. ama hayata bir kere geliyorsun ve sevdiğinle çok özel bir şey paylaşmıyorsun. cinsellik olmadan nasıl aşkı tam anlamıyla yaşıyorsunuz. (hemen atlamayın ama lütfen bal gibi yaşıyoruz fln diye bakire insanlar aradaki farkı tecrübe edemeden. arada inanın dağlar kadar fark var) karşılaştırma yapmak için önce tecrübe etmek gerek
05 Yorumla- +1 yıl
yavv abi ya bu kadın sonradan pişman olursa ya hiçmi vicdan yok sende :D
- +1 yıl
Müselamanlık diye bi kavram vardır bilmem bilir misin ve ordada böyle şeyler dogru degildir hani.Toplumumuz büyük çogunluguda müslümn oldugu içndir bu zar parçasına deger vermek söylediklerine katılmıyorum .Evlilikten önce cinsel ilişki günahtır hemde en büyük günahlardan tabi herkes kendisi çekicek toplumu ilgilendirmez yani deger vermemizin sebebide budur.Biz burda bi sınavdayız ve ne ekersek onu biçicegimiz içn dikkatli olmak lazım tabi inanç meselsi kızda erkekde aynı konumda bunuda unutmamlı
- +1 yıl
:) yani öbür dünyadaki sonsuz zevklere yelken açmak için burda bi kaç yıl fedakarlık diyorsun he? :) yani bu bir sınav ve başarılı oldup ödüllendirilmek istiyorsunuz. iyi yatırım. karlı ticaret.
ah her şeyi bilen ulu tanrım. gerçekten içimizden geçenleri bilseydin cezalandırır mıydın bizi bu kadar acımasızca ya da ödüllendirir miydin bu kadar cömertçe
Eğer din tartışmasız dogmatizm ise bırakın tartışmayalım dini bu konulardan uzak tutalım . - +1 yıl
İnsanın tecrübe etmesi varolanla hiç bir zaman yetinemeyeceği anlamına gelir birkez iyi deneyim yaşar ikinciye kötü yaşarsan 2. sana herşeyi vaat etsede sen daima 1.olanı düşüneceksin kafandan atamayacaksın demektir aşkı neden sürekli cinsellikle bağdaştırıyorsunuz madem cinselliği yaşamak bukadar önemli ozaman evlenin arkadaşım böylece toplum içindeki kadınlara takılan ucu açık kelamlardanda kurtulmuş olursunuz neye acıyorum biliyormusunuz sizler öyle iyi örnek oluyorsunuzki kardeşlerinize :)
+1 yılsen yapalım demeyeceksin tabi o zamn gözden düşersinnn oda ne kadar istesede sana saygısından yapmamalı sürünsünnn bırakkk hıyarrr işte sakın sonradan büyük bi pişmanlık yaşayacağın bişi yapma bırak seviyorsa sana zaten kıyamaz ki hem nrden biliyon seninle evleneceğini dur yapma kıyma kendine :D
11 Yorumla- +1 yıl
sennnn kızları dinle erkeklerden ziyade tabi bozuk olmayanları :D
+1 yılyapmak istiyorsan yap ama sonuçları ağır olabilir.bak ben 6.5 yıllık erkek arkadaşımdan aldatma sonucu ayrıldım aman yarabbi ne büyük bir aşk yaşıyorum diyordum.peki bu olayı yaşasam sence halim nasıl olurdu.iyi düşün sonra çok dua edersin sağlam duruşun için
03 Yorumla- +1 yıl
işte sana cevap yetmezmi manyak !
- +1 yıl
hanım kızımız anlar umarım:D
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen zaten evlenmeden yapmaman gerektigini çok iyi biliyorsun
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabiki normal ama karşındakinin duygularıda normalsa senin için normal duyguları hissetmiyorsa ne olacak? =)
Cevap sahibi+1 yılSiz bilirsiniz =) bana kalırsa ne olacagı hiç belli olmaz ama kendi kararlarınıza göre hareket edin kimsenin ne diyecegini falan takmayın insanlar zaten kaşar demeye bahane ararlar sadece bakire olmayanlara değil bakirelerede çatacak bir bahane bulurlar önemli olan sizin ne düşündügünüz nasıl mutlu olacagınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşın daha 18 onun evleneceği kız olcağına gerçekten inanıyo musun? kendin cvbı metin içinde vermişsin ztn yazdıklarını tekrar oku senin durumunda ilişkiye girmemen daha mantıklı. sonuçta senden öncekilerden FARKLI olduğunu nerden biliyosun? onlara da aynı şeyleri söylemediğini? ha dersen önemli dğl evlenmesek de yaşamak istiyorum sen bilirsin sormana bile gerek yok.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya gönül bu 2 gün sonra sıkıldı gitti başka birini buldu yaşadığımdan pişman olmam dersen yap.
- +1 yıl
sinsityum haklı.
Aslında amaç, genelde "tak fişi bitir işi" dir. O aşkından ölüp bitiyorum ayaklarına kanmayıp ki, hatta bu tarz cümlerlerin kısa sürede işitilmesi halinde kişi kapı önüne konmalı, duygulara frenleme yapılabilmelidir zararlı çıkmamak için.
Ayrıca yaşının küçük olmasından ayrı olarak olayın ciddeyetini kavraman senin için bir artı. Eksi olarak söyleyeceğim tutarsızlıklardan en önemlisi kişinin daha önce yaşadığı ilişkiler ve üstüne zikrettiği saçmalıklar(bana göre).
uzak dur evlenene kadar bekle eğer bakireliğe önem veriyorsan ha bakiralik önemli değilse seviş gitsin derim.
ama dediğin gibi burası değişik bi ülke erkekler seviştikten sonra değişebilir sen işi sıkı tut evlenmeyi bekle derim.10 Yorumlabekaretini evliliğe saklamak istiyorsan yapma. garantisi mi var seninle evleniceğinin?
06 Yorumla- +1 yıl
Sen başın dik duruyorsan karşındaki adama .. yemek düşer sen duruşunu koruyamıyorsan karşındakinin sana olan yaklaşımınıda kendin istiyorsun demektir evet evliliğe kadar saklıyorum benimkisi dini görüşüm için hayata farklı bakıyorum allahtan korkum var arkadaşım ! Yoksa biri ile yatmak okadar kolayki çoğu insan erkek deneyim kazanmalı görüşünde erkeğin deneyim kazanması evlilikte hiç bir işine yaramayacaktır çünkü erkek deneyim yaşadığını kafasından silemez böylece mutlu olamazlar.
boş ver. dereyi görmeden paçaları sıvama. Seni seviyorsa sana saygı gösterir. O iş olunca bzı şeyler değişebilir. bana kalırsa bekle derim. Evlenmeden yapma. 5 dk lik zevk için değmez.
15 Yorumla- +1 yıl
iştte ya işteee
+1 yılEvet sevgilinle ilişkiye girmessen senden soğur ve başkalarıyla yatar sen de sonra bi Hülya avşar mode:on bi Hülya Avşar Mode off takılırsın .. ah işte hep köhnemiş toplum kuralları
12 Yorumla- +1 yıl
ahahahahhahahaa
+1 yılSenden almış olabileceği her şey bu ise, yani her şey bu demek ise, artık o her ne ise, koy bir kavanoza orada sakla.
02 Yorumla- +1 yıl
sen ne diyon kanka ya kavonoz falan ne içiyosan artık
- +1 yıl
Süt ve kahve likörü. Çarpıyor beni.
yaşın kaç evlenmeyi düşünüyoruz diyosun...senden önceki kızlarla neden birlikte olmuş acaba senle de olsa senin bir farkın olurmu sence ?
10 Yorumladüşncelerinde gayet haklısın seviosa sevdiğine kıymamalı
00 Yorumla
+1 yılmadem çok istiyosun git oral yap elle ama ora sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben evlenmeden önce yaptım..hala da evli değilim ama hala çok seviyorum daha çok seviyorum herşeyden çok seviyorum...seni çok seviyorummm :))
01 Yorumlaaşk biraz palavradır birazda haşna haşna fişne birazda yalandandır sevmek bizim ömür boyu demiş şair
11 Yorumlayapma ztn bu zamanda babana bile güvenme..
00 Yorumla
+1 yılyardımcı olabilirsin ona.
04 Yorumla- +1 yıl
illa bekaretı vermek gereklı degıl ılıskı ıcın onu daha zevklı bır sekılde doruga ulastırabılırsın sonucta senınde zevk aldıgın yer klıtorıs ıcerıde degıl dısarıda bırbırınıze mastrubasyon yapabılırsınız mesela bunun dısında soylıymmı ?
- +1 yıl
işte ellerinizle rahatlatabilirsiniz birbirinizi veya ağzınızı kullanabilirsiniz ?
+1 yılseni öldürürüm böyle biişey yaparsan ! :D
09 Yorumla- +1 yıl
bişey biliyorum ki öldürüyorum şekerim :D
- +1 yıl
offf ne alaka :D canım ciğerim bu yazan :D
- +1 yıl
napıcağnı iyi biliyo merak etme sen.
hayır kesinlikle öyle bi hata yapma benden tavsiye
10 YorumlaYorumsuz...
012 Yorumla- +1 yıl
ömrümü yedin gece yarısı...
Sen bileceksin canım benim sen bilmiyorsan ne yapacağını biz nereden bilelim...
Bu kadar özel bir konuda biz yap desek ne olur yapma ömür boyu rahibe gibi yaşa desek ne olur...
Kendine olan özgüvenin burada devreye girmeli ve kararlarını almasın...Ha bu gün ha yarın... Kimin ne dediği değil senin ne dediğin ne yapmak istediğin önemli :)))
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar