Sevgilimle birbirimizi çok istiyoruz ama evlenmeden yapmak istemiyorum.

Birbirimizi tanıyalı fazla bir zaman olmasa da birbirimizi çok seviyoruz ve hatta evlenmeyi düşünüyoruz.

Onun daha önceden birlikte olduğu birkaç kız oldu. Tabii onlarla benım kadar ciddi degildi. Şimdi beni istediğini, benim de onu isteyip istemediğimi soruyor. Çok istiyorum ama ayrılmaktan korkuyorum. O her ne kadar ayrılmayacagız dese de, dünya hali sonuçta, neyin ne olacagı belli olmaz. Ayrıca benden soğumasından korkuyorum.

Sonuçta benden istedigi herşeyi almış olacak. Ne kadar karakterli biri olursa olsun sonuç olarak o da erkek, doğasında olan şeylere karşı koyamaz. Bir de ne yazık ki Türkiye'de evlenmeden ilişkiye giren kızlara ne gözle bakıldığını da çok iyi biliyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum!
Güncellemeler
+1 yıl
bir de o kendi memleketine gittiği halde benden ayrılmadı. sürekli beni görmek için 300kmlik yol geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
hadi yaa. ve bence seven erkek kızı düşünmeli benım gelecegımı benden daha çok düşünmeli ben yapalım desem bile o izin vermemeli .gerçekten seviyorsa küçücük bir zevkten fedakarlık etmeli diye düşünüyorum .ben kendimi onun yerine koyuyorum da .. ben yapmaya kıyamazdım gelecegini düşünürdüm onun
Sevgilimle birbirimizi çok istiyoruz ama evlenmeden yapmak istemiyorum.