Her halti yiyip bakire gezinen biri degil. Kendine hic el surdurtmemis biri...
Boyle birini mi istersiniz yoksa daha once de yapmissa onemli degil mi dersiniz?
Boyle birini mi istersiniz yoksa daha once de yapmissa onemli degil mi dersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tabi ki bakire olsun.. geçmişte yaşanmış böyle vakalar beraberinde başka sorunlar da getirir.. Örneğin bu durumu yaşayan bayan bunu ilerde evleneceği kişide saklasa bile ömür boyu vicdan azabı çeker yok eğer erkek onu o haliyle kabul etse bile herzaman bir boynu büküklük ve mahcubiyet vuku bulur.. eğer erkek böyle bir kızla evlenirse mutluluğuna bir çomak gibi saplanır ve hayat boyu sırıtır bu durum.. Siz kızlar! kimseye vermeyin toplum bu durumdan kurtulsun :)
dipnot : Bu arada erkekler de uçkuruna sahip çıkmalı!
toplumun namusunu bacak aramızla mı kurtarıcaz... Bu dediklerinin aynısı erkek içinde geçerli seninde dediğin gibi.. ama erkeklerin anlaşılmadığı için elden bişey gelmiyo.. Hem bakire olmayan biri neden kocasına karşı kendini mahçup hissetsin neden utansın bakir olmayan erkekler utanıyomu sanki de kadından bekleniyo bu..
Bide lütfen bazı yobazlar gibi sende yapmışın konuşuyosun demeyin kimin ne olduğunu kimse bilemez ruhu güzel temiz olsun insanın :)
Tabiki bakire isterim benm icin onemi büyüktür dedgn gbi mevzu sadece zar degl sevglisi olmamis isterm dusun
Ya arkadaslar asin su bakireligi ya bu ne? Erkekler sizin hakkiniz yok bakire kiz istemeye siz kendiniz her halti yiyin sonra da bakire kiz istorsunuz! Zaten bu kizlarin bakireligini siz aliyorsunuz neyin kafasindasiniz ya
en az birini evlenmeden önce sikecekler birini de evlenip sikecekler. yani adam başı iki kadın istiyor bu tipler
canım benim her erkek bakire kız ister ama çoğu arkadaşımız erkekler her haltı yiyor falan diyor ama inanın kızlar gibi kendini eşine saklayan erkekler de çok bu ülkede umarım karşılaşırım
Cevap
37Cevap
Ben cinsel ilişkiye gireyim sonrada bakire eş diyeyim * mk, erkeğin ayrıcalığı neymiş ki de kadını öyle ister hiç anlamış değilim bu hemcinslerine, hiç ilişkiye girme o zaman hakkın vardır bakire kıza, ama ilişkiye girdiyse erkek bir kere bakire isteme hakkı yoktur.. Nokta..
ben şimdi onu sevdim ya o bana ceylan gözleriyle ööyle bakıp dağladıya içimi göğsümde cennete bir kapı araladıya Cebrail Allahtan selam getirmiş gibi güldüm ve sonra içim üpermişken onun sıcacık yüzü ısıttı ya teninde kendi mi kaybedip kaybedip bulamadım bulduğumda da ben eski ben olamadım ya o benim için meryem kadar temizdir.
ben bakirim ben erkek oldugum halde elime kız eli degmemiş kendimi ona saklamış olmama ragmen o onla bunla yatacak bende alacam
tabiki bakire isterim bn gibi erkegi bırak kız yoktur çıkmayan kız yok memlekete :D
Bakirelik şahsen önemli değil erkekler her haltı yesin bakir gezmesin ondan sonra kızlardan bakirelik beklesinler herkez için değil tabi. Nerde eşitlik ozamn
sadece bakire değil. benim düşüncem daha da ötesi kendini koruyabilmiş kız. esevgilisi olur elini tutar opüşür ok. belini tutar dans olur. ama daha ötesi oldumu o kız bitmiştir. edepli olcak kız
daha önce yapmışsada önemli değil, ruhu temiz olsun, ahlaklı olsun.
arkadan verip saksafonun dibine vurup sonrada bakireyip diyeceğine, bakire olmasın daha iyi
Elin zktiği kız ile ciddi olmam.
Fiziki olarak düşünürsek kabul görür yanı yok. Yalamalar, sokmalar, inlemeler, zevkler..
Eskici değiliz.
Su yasima kadar kimseye elletmedim kendimi 1 kisiyle bile cikmadim (-madim değil olmadi diyelim) bende oyle kız isterim agaa :/
daha önce yapmış beni ilgilendirmez diyenler erkeğim diye geziyor. tabiki kimseye dokunmamış olmalı abi namuslu olmalı
valla kanım dondu ne geniş adamlar var
Dürüst birini isterim. Bakire kalarak neler neler yapan kişiler biliyoruz. O yüzden dürüst olsun benim olsun yeter.
Namus bir zardan ibaret olmadığını düşündüğüm için geçmişi beni ilgilendirmez. Bakire kız arayanlarda bir zahmet bakir olsun veyada kız bakire değil diye bunu sorun etmesin...
bakire olunca daha sıkı oluyor. bir de amatör severim ben.
Kalbime Söz dinletemem Kanka Sevince Her şey Çözülür..
bakire lursa süper olur :D ama aşıksam ne fark eder :D
Bakire olmasa da olur.
Namus, iki bacak arasında değil bence.
önemli değil. ben de yaptım çok şey o da yapmış olsun
Hiç ilişkiye girmemiş temiz birisini isterim tabi ki de
benimle bakireliği bozulduysa otabikide ama öncelik bakire olması çünkü o bamustur
ne bakıreler var bı ufak seyi bozdurmamıslar ah ahh oyle hatunla olacagımı delikanlı gıbı acık olanıyla olurum daha iiyi.
nefsine hakim olamiyan kari günü gelir yine nefsine yenilir boynuzu takar adimizi godosa cikarir
Hiç kimseyle ilişkiye girmemiş isterim bakire olmasa da olur ama kimseyle ilişkiye girmesin
Öncesi beni ilgilendirmez, dürüst olsun yeter
Onu bilmem de karnım acaip acıktı.
ıskembeciyemi gitsek ya? :\
canım nasıl kokoreç çekti arkadaş yaa
Hava ne kadar basık yaaa
Bakire isterim bu saatten sonra o... işim olmaz.
Her erkek bakire eş ister
Ben Bakirim Evleneceğim İnsanda Bakire Olacak
Bakire istemem, tecrübeli isterim.
Bn nasılsam oda oyle olsun
benim olana başkası el süremez kanks
Sevdikten sonra farketmez
Iki ucu boklu değnek bu oluyor işte :D
Kesinlikle bakire eş karakterli serefli namuslu
hiç el değmemiş birini isterimm
adam gibi adam olsun yeter
Bakire mi değilmi kaldımı öylelerii..
Ben bakirim o da bakire olsun