Cinsel Yaşam Yanlış anlamayın ama türbanlılar dahamı azgın? AnılGök Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Benim karşılaştığım çoğu kapalı kız daha azgın heleki Snap te garip gelmeye başladı Evet dogru Hayır sana hep öyle geliyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yanlış anlamayın ama türbanlılar dahamı azgın? Cevapla SnapChat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
badgirlll010101 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben türbanlı değilim ama onlardan bin kat daha azgınımdır. Kişiden kişiyr değişir. Hormonlar ve bünyeye 2 2 Yorumla AnılGök +1 yıl Bende öyle düşünüyorum galiba bana denk geliyor hepsi Yorumla Ezmuro +1 yıl merhaba sende baya iddalıymışsın. erkek arkadaşın şanslıymış eğer varsa. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Genelleme yapmamak lazım ve sende zaten genellememişsin. Ama bende bunu hep duyuyorum. Ve şahsen ben milyon tane açık kız arkadaşım olacağına bir iki tane kapalı kız arkadaşlarım olsun iliğimi kuruturlar valla. 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Bastırılmışlıktan bence, kendini kanıtlama gibi bir şey 0 1 Yorumla AnılGök +1 yıl Olabilir harbiden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alginizin içine tüküreyim. Sıkıldım artık beyinsiz insanlarla aynı havada aynı nefesi almaktan 0 3 Yorumla AnılGök +1 yıl Başta yanlış anlamayın dedim sadece 10 tane kapalı kızla konuşuyorum 8 i sekse getiriyor olayı ama açık kızlarda 10 kişiden 3-4 belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptığın sadece algı Yorumla AnılGök +1 yıl Kusura bakma gördüğüm bu ben her kapalı böyle demiyorum öylede bakmam sadece böyle bişey gördüm onu söyledim Yorumla
llaylaylom Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Kesinlikle öyleler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben türbanlı değilim ama onlardan bin kat daha azgınımdır.
Kişiden kişiyr değişir. Hormonlar ve bünyeye
Bende öyle düşünüyorum galiba bana denk geliyor hepsi
merhaba sende baya iddalıymışsın. erkek arkadaşın şanslıymış eğer varsa.
Genelleme yapmamak lazım ve sende zaten genellememişsin. Ama bende bunu hep duyuyorum. Ve şahsen ben milyon tane açık kız arkadaşım olacağına bir iki tane kapalı kız arkadaşlarım olsun iliğimi kuruturlar valla.
Bastırılmışlıktan bence, kendini kanıtlama gibi bir şey
Olabilir harbiden
Alginizin içine tüküreyim. Sıkıldım artık beyinsiz insanlarla aynı havada aynı nefesi almaktan
Başta yanlış anlamayın dedim sadece 10 tane kapalı kızla konuşuyorum 8 i sekse getiriyor olayı ama açık kızlarda 10 kişiden 3-4 belki
Yaptığın sadece algı
Kusura bakma gördüğüm bu ben her kapalı böyle demiyorum öylede bakmam sadece böyle bişey gördüm onu söyledim
Bencede öyle olabilirler
Öylesini tanımadım yorum yapamam
Pek çoğu öyle hepsi değil de
Kesinlikle öyleler
Olabilir de
Evet dogru
Kisiye gore degisir