Esimle oral yaparken o da vajinama muz sokuyordu. Kabugu soymadan tabiki. Sicaktan eridi yarısı azaldi muzun. Icimde kaldı eriyen kısım sanırım. Zarari varmıdır? Nasil cikar? Ciddi soruyorum dalga gecmeyin.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
duşun fıskiye kısmını sök. ayakta iken bacaklarını aç deliğe hortumun ucunu sok içinse su tut. dışa atar.
Sendeki nasıl bir vajinaymis Firinmi o giren eriyor
Vajina ici zaten sicak olur bunu bilmiyor olamazsin heralde
Bunu bildiğim için bu yorumu yaptim
Bunları soracağına hazır kalkmışken oruca niyetlenseydin de bari sevap kazansaydın, biz dalga geçmiyoruz ama sen dalga geçiyorsun bu kadar insan la
Oruçlu olmadigimi nerden biliyorsun? Niyetliyim zaten ;)
Madem niyetlisin ne soruyon bunları milleti çileden cikartiyon, yapan var yapamayan var demi
Sizde biraz dirayetli olun. Cileden cikmaya ne kadar musaitsiniz. Doktora da sorulmaz ki bu. Dalga mi geciyorsun dicek. Size sorayim dedim
E bakalım o zaman bi ara Hastane olmaz şimdi eğilip bakmak. lazim ne kadar derinde 😁
Ulan eşinin muz kadar çkü olmadığını açıkladın arkadaşlar alkışlıyoruz hep birlikte 👏🏻
He ya hicbir ise yaramiyor o yüzden 23 yasindayim 2 cocugum var 😊
😄Ah aferin sana bravo benimde bi oğlum var boşandım ikinciye evlenicem nasipse☺️ bişey başarmış gibi anlatıyorsun da bornovalı ayşo bacının bile çocuğu var evlenmiş yani kesin tipsizn teksn gelene geçene sallıyorsun onu geçtim ayrı konu zaten😅 işe yarasaydı muz sokmazdı be kız sdikli fadime
Patlıcan sok kocanınki yetmiyordur ya da dildo al uğraşma yazık sana 🤣🤣
Arkadaşlar foto atsam yorumlar mısınız 🤔
İçinde kalırsa zararı olur tabi ama onu cikartabilirsin zor deyil ki
Aslında aklıma bri fikir geldi çok rahat çıkar hemde
Nasil
Vajinanin içine su koycaksin duş başlığı ile
Sonra yerde comelir vaziyettesin ya vajina deligin tam açılır zaten hafif ilim elinle de vajina deliğini açık tut azıcık hemen çıkar
ikimiz de hemfikirmişiz.
ben bunu yurtdışında projeler yaptığım dönemde bir kadında görmüştüm. ilişkiden sonra ayakta duş hortumunu tutup eli ile de sızmasın diye tutar içine su doldururdu. sonra elini çekince foş içindeki su boşalırdı.
Ya anasının örekesi 120 derece sicakmi var ya ericek sicaktan erimiş bak bak saçmalık
Neden yalan soyleyeyim?
Allah askina sen cocukmusun icerde erime ihtimali sıfır sanki icine sokmus 1 saat ici de kalmis kalsa bile erimez o mantik biraz mantik
Mantık diyorsun sen çalıştır az kafayı. Illa acik acik mi yazayim. Gir cik olunca zevk suyu ile küçülmüş muz. Ok
Simdide aside geldi konu hey allahim tamam sensin gecmisolsun
Diğer yarısı da erir sicaktab
Kabuğunu balı soymayaydin
Kac santigrat derece kanka napiyonuz siz mk 😂😂😂
Oh oh fantazi ye bakarmisiniz
bişeyle tutup alın bebeğim ordan :D
Fantaziye bak gercekten yaptiniz mi bunu ya
🍌🍌🍌🍌 Bunun gibi mi
Doktora git
Muzun orda ne işi var derse ne dicem? Agzimin yerini bulamadim mi?
Vala der
Emdirrrrr
eşin yemiştir
Bişe olmaz