Cinsel ilişki sırasında tahrik oluyorum, ıslanıyorum, arzuluyorum ama birleşme sırasında hiçbir şey hissetmiyorum.. Normalde elimle bastırdığımda klitorisi hissediyorum ama içimdeyken hiçbir şey olmuyor.. Sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiriyle çok kısa süreli birşey yaşamıştım. Çocuk Alman'dı. Bana aşıktı ve karşı koymuyordum.. İlk öpüşmemizden sonra, bana:
"Seksi sever misin?" diye sordu.
"Hayır" diye kafa salladım kısa ve çok net. Güldü ve çok şaşırdı,
"Bu bir erkeğe söylemek için pek iyi bir şey değil. Bir daha sakın kimseye söyleme tamam mı?" dedi. Gülümsedim, tamam dedim.
İlk gece, fazla önsevişme olmadan üzerimde gidip geldi. Naylon poşetle sevişmişim gibi hissettim. Şişme bebekmiş gibi felan..
"Nasıldı, ne hissettin?" dedi
"Hiçbirşey." dedim.
"Normal," dedi. "Aslında kendim olmuyordum. Bu sadece bir deneme süreci. Penisime alışmanı sağlıyorum, onun vajinanda yarattığı hissiyata aşina olmasını." ve sordu, "vibratörün var mı?"
I ıh, manasında kafa salladım.
"Bir tane edinmelisin. Ciddiyim. Senin bedenini senden başkası bilemez. Bedenini tanı." dedi.
Problem şuydu, çocuk benimle öpüşmekten fazlaca tahrik olduğu için kısa kesiyordu. Olaya geçmek istiyordu. Bense öpüşmekten inanılmaz zevk alıyordum ve bunun uzun sürmesini istiyordum.
"Ayrıca, " dedim, "Bu 'deneme' süreci beni çok incitti," dedim. Neden, diye sordu. "Çünkü sanırım sana aşık oluyorum," dedim ve popomu döndüm çocuğa.
Asla ummayacağı şeyler söyleyip onu şaşırtıyormuşum. Ve sonra açıkladım: meta gibi hissettiğimi, hayal kırıklığına uğradığımı, kendi olmasını buna tercih edeceğimi söyledim ona. Özür diledi. Bir iki sefer daha yaptık. Sabah kalktığımda beni izliyordu. Çıldırttım kendisini, o da pek gözümün yaşına bakmadı açıkçası ve muhteşem bir seks deneyimi yaşadım o sabah. İki tarafın da kendi olduğu ve kendini kaybettiği bir deneyim. İyi bir seks kendini kaybetmektir basitçe ama bence "deneme süreci" işe yaramıştı. Bir vibratör edin bence. :)32 Yorumla- +1 yıl
hocan iyiymiş, şanslısın ;)
Cevap sahibi+1 yıldimi:)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoktorumun bana tavsiyesi mastürbasyon yapmam olmuştu, nasıl zevk alacağımı önce benim öğrenmem gerekiyormuş. sen de bir dene istersen, olmadı bir uzmana görünürsün. nadir de olsa yapısal bozukluklar benzer bir soruna yol açabiliyor çünkü.
bir tavsiye daha, sevişme sırasında sen üstte ol, hala bir şey hissedemiyorsan elinle klitorisine bastır veya sevgilinin bastırmasını sağla. uzman değilim bir şey söyleyemem elbette ama, belki de sevgilinle boyut konusunda bir uyumsuzluk yaşıyorsun.
son bir öneri, her aklına geldiğinde mutlaka kegel egzersizi yap...02 Yorumla
Soran+1 yılyani bu klitorisi içerden hissedebilmem için çaba sarf etmem gerekiyor öyle direk temasta olmuyor öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılaslında hissedebilmen lazım. ama belki de henüz yeni başladığı için ilişkin, vücudunu nasıl yöneteceğini bilemiyorsun. sana söylediğim kegel egzersizlerini mutlaka yap bu arada; pelvis kaslarının yeterince güçlü olmaması da orgazma engel olabilir.
+1 yılKendi stres yada düsüncelerin olabileceği gibi, gögsüne uymayan sutyenin rahatsiz edişi gibi tenine uymayan erkegin rahatsızlığı da olabilir
Yeni sevişme yolları, fanteziler, daha doyurucu sevişmeler gerekli. Unutmayın ki senin alacağın zevk fiziksellikten öte ruhsal Birleşmenin kendisi degil zaten zevk veren, onun senin beynindeki hayali.. Ruhuna ulaşmali sevdicegin Birleşme dışında seni doruğa çıkarabilmeli Ondan sonra birleşmenin nesi tatsız, onlara bakın Belki senin bilincaltın belki onun bilgisizliği..30 Yorumla
bişey hissetmediğini düşünmek yerine o anın tadına varmaya calıs...penis içeri girdiğinde her pozisyonda klitoris uyarılmaz...vajinal olarak zevk almaya calıs...eğer klitoral orgazm olmak istiyorsan ona göre poziyonlar sececeksin...arat google amca söyler sana hangi pozisyonlar olduğunu...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir başka olasılık daha: eğer ilişkin başlamadan önce sadece klitorisi uyararak mastürbasyon yapıyordu isen, şimdi tüm vajinanı kullanmak sana yabancı geliyor olabilir. çünkü salt klitoral uyarılma ile gerçekleşen bir orgazm ile vajinanın tamamını kullandığın anki orgazm arasında gerçekten bir fark var. henüz bedenini tanıyamamış olmakla alakalı olması ihtimalini es geçmeyelim bence.
07 Yorumla
Soran+1 yılbedenimi nasıl tanıyabilirim ki...
Cevap sahibi+1 yılzamanla... hızlandırmanın bir yolu da mastürbasyon yapmak. denemediğin pozisyonlar dene ve hatta o pozisyonların hangisinde rahat olduğunu anlamaya çalış. sevgiline de anlat bu durumu, belki de o seni yeterince bekleyemiyor.. birlikte çıkın keşfe. bir de eğer çok rahatsız olurum demezsen bazen p*rno filmler izlemek de yardımcı olabilir, özellikle amatör olarak çekilenler... bedenini nasıl kullanacağına dair ipuçları bulabilirsin oralardan da...
Cevap sahibi+1 yılyalnız şunu da söylemem lazım, belli bir müddet geçtikten sonra hala hissedemiyorsan mutlaka doktora görün. diyabet gibi hastalıklar orgazma ulaşmayı engelleyebiliyor, böyle bir şeyin olmadığından emin olmak lazım...
Cevap sahibi+1 yılbu arada az önce bir arkadaşa verdiğin cevabı okudum. 1 yılı aşkın süredir devam ediyorsa bu sorun kesinlikle doktora gitmelisin...
Soran+1 yılben öğrenciyim doktora ne diyebilirim ki... yani biraz garip bi durum olucak yaşım genç olduğu için
Cevap sahibi+1 yılhiçbir şey olmaz, doktorunu iyi seç yeter. cinsel olgunluk yaşındasın ve yasal olarak kendi kararlarını verebileceğin kabul edilmiş; bundan ötesine laf ederse yapacağın şey bulunduğun şehrin tabipler odasına gidip o adamı şikayet etmek olsun.
+1 yılseks sadece sürtünme değil.tahrik unsurlarıda gerekir.sevgilin kulağına tahrik edici şeyler söylerse ön sevişmeyi uzatırsa. seni ne kadar arzuladığını sana hisettirirse.problem kalmaz yani seni kafa olarak rahatlatmalı ve beynini etkilemeli.yoksa girip çıkmayla olsa onyedi onsekiz yaşındada bir çocuk bir kadınla. ilişkiye girebilir.önemli olan beyin olarak etkilemektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha ateşli bir partner , daha iri bir penis kesinlikle çözüm sağlıyor . en azından benim için öyle oldu aynı şeyi yaşadım 1 saat bile geçse orgazma ulaşamıyordum bence sorun sen de değil heyecanlandıracak bir partner+penis sorunu çözecektir ... ve mutlu son :)
30 Yorumla
+1 yılgüzelim şayet cok masturbasyon yapıyosan sebebi bu olabilir tabiki cinsel birlikteliğin pozisyonundanda kaynaklanabilir ama her ne olursa olsun bunun sebebi %80 oranında partnerinden kaynaklanıyordur zira sadece içeri girmesiyle olmaz birleşme esnasında gögüslerine dokunması lazım veya seni öpmesi vs
00 YorumlaHep boyu değil işlevi denir ya bence burda boyu sorun çıkarıyor sevgilinin. Çok ufak cinsel organı olan erkeklerin deneyimi de azsa kadın pek bir şey hissetmez.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Kasma kendini, birlikte olmadan 1-2 likör, şarap iç. Gevşersen bu iş olur, genelde hanımlar gerilirler. Korkacak birşey yok.
00 Yorumla
+1 yılşu ana kadar tek bir erkekle mi ilişkiye girdiniz ? yani bütün ilişkiye girdiğiniz erkeklerde mi oluyor bu. boşuna ten uyumu falan demiyorlar işte.
02 Yorumla
Soran+1 yıltek bi erkek. ama tahrik oluyorum bu ten uyumu olduğunu göstermez mi sadece ilişki sırasında bişey hissetmiyorum
- +1 yıl
tahrik olmakla ten uyumunun bir ilgisi yoktur. ten uyumu cinsel ilişkiyle birlikte ortaya çıkar. neyse sen bunu şimdilik kafana takma. kalkıpta sana erkek arkadaşını değiştir demicez. zamanla cinselliği keşfedikçe sorun ortadan kalkabilir. hayatında hiç orgazm olmamış kadınlar var. kadınların çoğuda gerçek cinselliği 30 yaşından sonra keşfediyor.
bekaretini 3 ay içerisinde kaybetmişsen olası bi durum.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır bir yıldan fazla oluyor
Problem partnerinde olabilir. Ona nerene dokunmasından zevk aldığını söyledin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılyani bu dokunmayla mı ilgili klitorisi direk hissetmem gerekmez mi birleşme olduğu sırada?
- +1 yıl
Eğer erkek kadında nereyi uyarması gerektiğini bilmiyorsa bu sorunu yaşarsın. Yani klitoris üst tarafta kalıyor normalde penis ise içeri doğru giriyor. Bazı kadınlar klitoriste daha belirgin bir etki hissetmek isterler. Mesela partnerin sana hiç oral seks yaptı mı? Diliyle klitorisi iyice uyarmasını iste. Eğer zevk alırsan haklıyım demektir.
bende aylardır klitoristen uyarılmıyorum kötü bi durum inş düzelir psikolojim bozuluyor benimde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam anlamıyla hazır degilsin demekki ve karşındaki işini bilmiyor sanırım o ateşi yaşatmalı.
00 Yorumlabamya...
00 Yorumla
+1 yılrahat ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem