Sevgilimin penisinin üstünde dikiş izi var ama dikiş baya bariz bir şekilde belli ve beni rahatsız ediyor. Penisine dokunasim gelmiyor , ağzıma alasim gelmiyor. Çok kötü görünüyor. Galiba dikiş çoktan atılmamış birkaç ay önce atılmış herhalde çünkü goruntusu üstünden baya zaman geçmiş bir dikise benzemiyor. Bi yandan da üstünden çok zaman geçmemiş olsaydı cinsel ilişkiye girmeye cesaret edemezdi dikise bir şey olur diye. Ona da soramadım yani çekindim ve ayrıca sürekli istiyor cinsel ilişkiye girmeyi ben de o görüntüyü gördükten sonra hiç istemiyorum. Reddedersem anlar ve kırılır diye korkuyorum. Onu kırmadan nasıl reddedebilirim ve bu dikisin sebebi ne olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Adam 20 yaşında sünnet olmuş. Hiç ihtimal vermemiştim 😂 .
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence ayrıl. Adama yazık, senin gibi şekilci biri ile birlikte olmamalı. Senin kukun çok mu mükemmel? Penisin boy ve görüntüsüne takılanla, vajinanın şekil ve rengine takılanlar aynı derecede amaçsız insanlar..
Beni yanlış anlama ben gerçekten çok dikkat etmem dış gorunuse sonuçta benim de kusurlarim var ama gerçekten goruntusu kabullenebilecek ya da katlanilacak gibi değil yani ben çok dikiş gördüm hatta benim kolumda da dikiş var ama onunki normal dikiş değil bir garip yani
bekara karı boşamak kolay yarın öbürgün adam kaza geçirse vücudunun bi parçasını kaybetse veya kullanamaz hale gelse sen kesin terk edersin
ne izi olabilir ki yeni sünnet olmuş nedir 🙄🤔 ayrıca bu kadar yakınlaşıyorsan sorsana kızım neymiş o iz
yeni mi sünnet olmuş nedir yazacaktım 😂
Ya soramadım ya. Hem çekindim hem biraz kırılır diye korktum ne bilim
ya kırılacağı şekilde söyleme elbette midem bulanıyor görüntü tiksindiriyor deme sadece bu izin sebebi ne de
Denicem ya umarım kırılmaz
kıracak şekilde sorma sende herşeyin usulü vardır
Şöyle yapicam eğer konusu açılırsa şakaya vurarak sormaya çalışacağım kirilmayacagi bir şekilde
Yaralamalı bir durum ya da ameliyat geçirmiş olabilir
Genital sigil aldirmis, irisinden. Sonrasinda dikis atilmis oraya.
Sevgiline sormak çok mu zor o kadar yakınlaşacak kadar ilerlediyseniz?
Dedim ya yukarıda çekindim soramadım
Yav arkadas ne dikisiymis bu, kesin normal bir seydir ilk defa gordugun icin boyle sasirmissindir...
Kızın birini aldatmış o da bunu bıçak ile çizmiş demekki
Oha be, bunun ailesi ne yapmış o yaşa kadar
hani sünnet oluyoruz dış derisini kesiyorlar bunun içinde dıkiş gerek
sünnetten kalmadır. ha kasap ha sünnetçi mq alayı vasıfsız
Yeni sunnet olmus demek ki
penis boyu nasıl peki
Güzel yani uzun ama çok değil 15-16 gibi geldi bana
dikişi izi var ise estetikle büyütme operasyonu yaptırmış olabilir
Bilmiyorum artık
tam olarak neresinde peki dikiş izi
Basın hemen altinda
Büyütme operasyonları da öyle oluyor sanırım