Libidomu nasıl düşürebilirim?

Gerekmedikçe söylemem ama şu an gerekekiyor, öncelikle trans erkeğim. Regl olmama çok az kaldı (ne yazık ki). Ve gerçekten çok azdım. (kibar veya tıbbi dille ne denir bilmiyorum, özür dilerim) Daha öncesinde de reglden önce biraz daha azgın olurdum ama şimdiye kadar bunu hiç yaşamamıştım, bu kadar olmamıştı. Normalde p*orno izlerken falan boşaldıktan sonra izlediğim p*ornodan, kadınlardan iğnerim. İzlediğim şeyi hemen kapatırım, sırtımı dönüp yatma isteği gelir. Bugün birkaç saat önce yine şehvetlendim işte p*rno falan açtım izliyorum. Boşaldım, okey. Ama o klasik duygu, his gelmedi, devam etmek istedim. Devam ettim bir süre sonra yine boşaldım. Boşaldıkça daha da azdım. Manyak gibi cidden değişik bir şeydi. Baya tekrarlandı bu ama istek gitmiyo, daha önce yapmadığım şeyler yaptım. Sonra işte yeter artık dedim, kendimi abaza gibi hissettim. Kalktım başka şeylerle uğraştım. Hiç cinsellikle alakası olmayan bir konuda direkt aklıma cinsellik geliyor, yine alevleniyorum. Hemen az önce tamamen alakasız bir videoda gördüğüm doktora azdım. Adam hiçbir şey yapmadı. Başka bir doktorla konuşurken küçük bi mimik attı, bu sefer de ona. Hayır normalde de ben hafiften çapkın biri olabilirim, ya reglisinden önce daha da çok olabilir ama bu cidden kötü. Düşünsenize gününüzün her saniyesini erekte olarak geçirdiğinizi. Beyniniz sadece cinsellik düşünüyor. Bir saniye bile bırakmıyor düşünmeyi. Mast yapmak istemiyorum artık, sabahtan beri pörsüdüm yeter. Ne önerirsiniz ne yapayım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada beni şikayet falan etmeyin. “Ağağağ kadın ama erkek hesabı açmış” diye. Sitede sorular var ve bize fikirlerimizi soruyor. Mantığını kullanabilen bir insan da benim beynimin erkek olarak çalıştığını, fikirlerimin de erkek fikri olduğunu anlar. Umarım anlatabilmişimdir.
Güncellemeler
+1 yıl
Fetiş derken örnek verir misin? Şu ayak fetişi tarzı şeylerden bahsediyorsun değil mi?
Libidomu nasıl düşürebilirim?