Cinsel Yaşam Popo çizgimin üstünde küçük bir çukur var bazı insanlarda olur mu bu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bn kimsede görmedim bni rahatsız ediypr, resimde çizdiğim yerlerde popo çizgimin üstünde lütfen dalga geçmeyin, dalga geçeceğim diye aptallaşıyor bazılarınız Popo çizgimin üstünde küçük bir çukur var bazı insanlarda olur mu bu? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bahtsızkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bende onu kendimde farkettim kimsede yok sanıp ağlıyordum küçükken djdj 2 3 Yorumla Soran +1 yıl ciddi misin bn hala öyleyim Yorumla bahtsızkız34 +1 yıl Yok be herkeste var o Yorumla Soran +1 yıl herkeste yok sadece bn de Gördüm Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl olur rahatsız oluncak konu değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gösterebilsem göstericem ama gösterielcek bir yerde değil Yorumla ErtugrulFurkan +1 yıl sorun değil bence takna kafana Yorumla
basitamatepkisiz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bel gamzesi değil mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Her insanda var be o 0 17 Yorumla Soran +1 yıl ciddi misin Yorumla Soran +1 yıl benim ki biraz daha çökük Yorumla Alphonse55 +1 yıl evet kuyruk sokumu kemiği omurilik gibi olan yapısı işte ondan Yorumla Alphonse55 +1 yıl al bak anlarsın görünüyor bile :D Yorumla Soran +1 yıl bn beldeki gamzelrden bahetmiyorum Yorumla Alphonse55 +1 yıl Gamze değil zaten tam orta izada o kemiğin başlangıcında ufak bir çukur var 2-3 milim kadar Yorumla Soran +1 yıl Bn anlamadım tam olarak neresinden bahsediyorsun Yorumla Alphonse55 +1 yıl Makatın tam 5-6 cm üstünde popoyu birleştiren kısmın en üst kulvarlarında Yorumla Soran +1 yıl Herkes de yok işte o Yorumla Soran +1 yıl Baya çukur benim açılmıyor yani gamze gibi değil Yorumla Alphonse55 +1 yıl Ya oradaki kemiğin yapısından dolayı çoğu insanda vardır diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl benim oranın kemiği bile değişik Yorumla Alphonse55 +1 yıl Takıntı yapıyorsun bence :D Yorumla Soran +1 yıl Güzel durmuyor bncr Yorumla Alphonse55 +1 yıl Kimse bakmaz oraya zaten Yorumla Soran +1 yıl Eşim görecek Yorumla Alphonse55 +1 yıl Görsün bir şey olmaz herkeste var Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende onu kendimde farkettim kimsede yok sanıp ağlıyordum küçükken djdj
ciddi misin bn hala öyleyim
Yok be herkeste var o
herkeste yok sadece bn de Gördüm
olur rahatsız oluncak konu değil
Gösterebilsem göstericem ama gösterielcek bir yerde değil
sorun değil bence takna kafana
Bel gamzesi değil mi
hayır
Her insanda var be o
ciddi misin
benim ki biraz daha çökük
evet kuyruk sokumu kemiği omurilik gibi olan yapısı işte ondan
bn beldeki gamzelrden bahetmiyorum
Gamze değil zaten tam orta izada o kemiğin başlangıcında ufak bir çukur var 2-3 milim kadar
Bn anlamadım tam olarak neresinden bahsediyorsun
Makatın tam 5-6 cm üstünde popoyu birleştiren kısmın en üst kulvarlarında
Herkes de yok işte o
Baya çukur benim açılmıyor yani gamze gibi değil
Ya oradaki kemiğin yapısından dolayı çoğu insanda vardır diye düşünüyorum
benim oranın kemiği bile değişik
Takıntı yapıyorsun bence :D
Güzel durmuyor bncr
Kimse bakmaz oraya zaten
Eşim görecek
Görsün bir şey olmaz herkeste var
Gamze var işte