Kocam sapık mı pis mi?

Merhaba arkadaşlar evleneli 7 ay oldu. Temizliğime çok dikkat ederim hergün duş alırım. Eşimle düzenli bi cinsel hayatımız var. Zevk alırım ama softtur ilişkimiz. Sert isterim ama o soft yapar. Neyse eşim 2 aydır şehir dışındaydı iş nedeniyle. İşi erken bitmiş süpriz yapmak istemiş geleceğini haber vermedi. Bende eşim evde yok diye ve zaten dışarı çıkmıyorum diye haftada bir yıkanıyorum. Ağdayı da 2 aydır yapmıyordum eşim gelmeden hemen önce yaparım diye. Yani salmıştım kendimi. Hem vücudumdaki tüyleri alamadığım için hemde ter, yıkanmamanın etkisi ve adetime yakın zaman olduğu için akıntım olması sebebiyle vajinam ve vücudum çok kötü kokuyodu. Eşim geldi çok utandım hatta pisim diye. Eşim sarıldı bana kokumu içine çekti. Kusura bakma biraz pisim hemen yıkanırım dedim hayır çok güzel kokuyosun dedi. Banyoya girmeme izin vermeden ilişkiye girmeye başladık. Ve bana ilk defa oral yaptı dur yıkim ağda yapim dedim hayır dedi koklaya koklaya yaladı ve benimle bu sefer çok sert ilişkiye girdi. Sonra sarıldı bana koltuk altıma burnunu dayadı yattı uyudu. Yani o kokuya ben dayanamazken o çok sevdi. Ve bana bundan sonra haftada bir yıkanıyosun deodrant parfüm yok dedi. Pis mi yoksa sapık mı anlamadım
Kocam sapık mı pis mi?