Bir çocuğa sahte nude attım şimdi tehdit ediyor yayarım senin fotoğraflarını videolarını diyor?

İnternetten mast yapan kızların videosunu kayda alıp ona gönderiyordum çocuk da gerçek sandı 😅. Neyse aynı zamanda videodaki kızla benzer bir vücuda sahip bir kızın fotoğrafını attım bu sefer çocuk iyice tuttu yalanı ve bana kendi pipisinin resmini atti ben de o fotoğrafları kaydettim. Hatta fotoğraflardan birinde onun yüzü biraz görünmüş. Şimdi bana diyorki eğer benim yanına gelip benimle cinsel ilişkiye girmezsen yayarım videoları tabi benim umrumda değil videolar benim değil ve hatta onunla Mesajlasirken hesap fake hesapta paylaştığım fotolar fake. Çocuk da kendini akıllı sanıyor ve onun fotoğraflarını kaybetmediğini sanıyor. Ben ona hala ona attığım videoların ve fotoğrafların fake olduğunu söylemedim. Çocuk bana diyorki senin arkadaşlarına atarım. Oysaki instagramdan takiplestigim hesaplar arkadaşlarının değil benim fake hesaplarimdi 😅. Şimdi bu durumda nasıl bir plan yapmalıyım? Elimdeki fotolardan nasıl faydalanabilirim? Onun fotoğraflarını yeğenine , eski sevgilisine ve kuzenlerine atasım geliyor ama biraz da aciyorum. Neyse ne yapabilitim?
Bir çocuğa sahte nude attım şimdi tehdit ediyor yayarım senin fotoğraflarını videolarını diyor?