Kocam ve arkadaşlarının whatsapp grubunda eşlerinin +18 videolarını paylaştığını öğrendim?

Merhabalar ben 23 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim eşimle nişanlıyken çok mutluyduk uyumlu bir çifttik her konuda sonra evlenince bi değişmeye başladı ilk zamanlar her gün her gün ilişkiye girmek istiyodu ve sürekli fotoğraf video çekmek istiyodu bi arkadaş grupları var 5-6 kişiler bize gelirler eşleriyle falan yenge aşağı yenge yukarı neyse bir gün bir tanesinin bana bakışlarını yakaladım ve eşime söyledim rahatsız edici şekilde bakıyor falan dedim o da güldü geçiştirdi falan birkaç gün önce instagramdan eşime komik bir video atmıştım bizim aile grubuna atacaktım eşim de uyuyordu eşimin telefonundan videoyu bulup ekran görüntüsü alıp whatsapptan kendime atacaktım baktım gruptan bi mesaj gelmiş o bana bakan kişiden “tavlayamadık yengemizi” şaka yapıyorlar falan sandım girdim mesajlara bir de ne göreyim bizim +18 fotolarımız videolarımız diğer kişilerinin eşleriyle fotoları videoları falan başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen bayılacaktım yazmışlar işte karılarımızı değiştirelim falan gülmüşler of senin karın taşmış diğeri demiş senin hatun fena falan offff çıldırcam ne yapmam lazım hiçbir şey söylemedim onu mahvetmek istiyorum nasıl bi ders verip boşayabilirim canını nasıl yakabilirim yardımcı olun lütfen
Kocam ve arkadaşlarının whatsapp grubunda eşlerinin +18 videolarını paylaştığını öğrendim?