Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman olacaksın seni kullanıyor sende memnunsun bisey diyemem ılerde kendini kirli zannedeceksin evet erkeğin umrunda olmaz erkek erkektir lanet olsun öyle erkeğe inşallah hepsi böyle belasını bulur senin gibilerinede gülüyorum ılerde bu kadar mı olacan merak ediyorum daha dogrusu sevmek dokunmaya kiyamamktir tabi size göre o artık cahillik dımı kusura bakma ya..
06 Yorumla
Soran+1 yılBana göre degil gerçek bu
Cevap sahibi+1 yılSen ve senin gibiler düşünen kullandığını biliyorsun bilmiyorum deme o beyin bosuna yok o vücudunun hesabını nasıl vereceksin erkeğin umrunda olmaz sen kendin bilmen lazım varya ben böyle seyler görünce hani kız evlatlarını öldürüyorlardı ya eskiden ölsünler iyi yapıyorlardı diyorum !
Soran+1 yılBütün bunlari bir erkek söyleseydi tartisma cikmazdi ama değil mi?
Cevap sahibi+1 yılErkekler pislik zaten bisey diyemem hepsi öyle ama sen kadınsin kadınlığını bileceksin ve bunu savunuyorsun bide ya sen nerden geldin gözünü bu kadarmi kor ettiler senin? Bu kadarmi yani aklını basına al senin gibiler çok sonradan intihar ediyorlar vicdan azabından hep başkasıyla birlikte olan sen hep böyle sürecekmi diyorsun öyle düşünüyorsan yanılıyorsun bu biterse baskası baskası biterse digeri nereye kadar bunun sonu bu kadar saf olma sen nerden iyi öğren sonra pişman olacaksın sonradan olma sevmek artık dokunma olmuş dımı bu sevmek değil kullanmak düpedüz buna ask sevgi deme sakın o değil kullanmak..
Soran+1 yılBende pisligim ve bir kac yil sonra intihar edicem tamam mi canim rahatladın mi? Sorun ne biliyo musun anlamaya bile çalismadan direkt yargîliyosunuz
Cevap sahibi+1 yılYargılamak değil gercekler bu neyi anlatacak düpedüz ortada saf olma kardeşim saf olma televizyon oradaki burdaki asklar hepsi sizin kafanızı bulandırmak için aklını basına al senin yapıp yapmaman bana bisey vermez emin ol senin iyiliğin için diyorum sen böyle yaparsan yanındakilerde öyle yapar öyle öyle hep çoğalıyor yazık değil mı böyle pisliklere kirletiyorsun bak zararın neresinden donersen kar aklını basına al yoksa iyi olmaz birde ver patlatsın tam ortada kal öyle anlarsın neyin ne olduğunu..
En İyi Cevaplar
Hadi senle evliliği istese tam yap derim ama o sadece zevk peşinde sana oral yaptırdına göre senle evliliği bile düşünmüyor derim bence yanlış yaptın sürtünme bile yapmicakdin onu isteyen ileride daha fazlasını da ister bence ayrıl ondan o seni hak etmiyor!
19 Yorumla
Soran+1 yılYa sence birinin hic dokunmadan sevmesi mümkün mü:) yok bòyle bisey seni cok seviyorum bu yuzden sana kiyamiyorum diye bisey yok bana kiyamiyosa baskalarina kiyiyodur ve ben buna katlanamam söyledigin sey gayet iyi niyetli dusunduğün icin tessekkur ederim ama öyle bisey yok ne yazik ki... ben her anlamda sevdiğim kisiyi mutlu etmek isterim ve ayni sekilde mutlu olmak
- +1 yıl
Anlıyorum seni onu sevdiğin için katlanıyorsun buna o güzel bilmiyorum ama onun yaptı da doğru değil çünkü sadece tek tarafı düşünmemeli kızı da düşüne bilmeli, ama keşke senin ona verdin değeri anlazsa keşke. Rica ederim :)
Kim istemez ki sevdiğini mutlu etmeye herkes ister sevdiğini mutlu ve huzurlu etmeye!
Soran+1 yılSanirim o* damgasi yapistirmayan iki veya üc cevapliyandan birisin:/ tebrik ederim... açiklamak bile o kadar zor ki iste bu yüzden o et parçasını vermiyorum çünkü gercegi cok daha sancılî olur bu kesin ama sorun su ki bunu açikliyamiyorum..
- +1 yıl
O damgasını hak etmen için af edersin ama don değiştir gibi erkek değiştirmen gerekir,
Sana o sözü söylenler daha tecrübesiz bu konuda hem kimse sana o damgasını vuramaz vurması da hakkı yok her insanın gelebilce bişey asla yapmam diyenlerde oldu ama ne oldu büyük konuştular.
Sana şunu da söyleyeyim bir kız bakire ni anca kendini hazır ve güvende oldunu hız ettinde vermeli işte o zaman daha az acısı olur yani bir erkek bir kıza güven veremiyorsa ilk cinsellik de acı daha fazla olur o yüzden ne olursa olsun bir erkek kızı zorlamalı,
Bence zamana bırak ve sana güven veren kişile birlikte ol derim.
Soran+1 yılÇok haklisin bunu duygusal yakınlık hissettigim biriyle yaşamak istedim ilerde ne olacagini bilemem ki belki sevmeden evlencem mantik evliligi vs gibi ve buna değeceğinden şüpheliyim
- +1 yıl
En güzeli de o zaten,
Sevgilin istemesi ile değil sana güveni ve mutluluğu hissettine birlikte ol.
Bence acele etme maden sana güven vermiyor her dedini yapma inan ileride pişman olursun.
Orasını hiç bilemeyiz bir bakarsın karşına öyle biri çıkar ki onla evlenipte ömür boyu mutluyu yaşarsın :)
Sevgilinin sözüne değil kalbinin sözünü dinle o seni doğru yoldan ayrılmaz bunu unutma
Sana güven ve huzur veremiyorsa fazla onla oyanlama derim.
Soran+1 yılAnlamadan yargilamadigin icin tessekkur ederim:) ve bu şekilde yani saygi duyarak söylediğin icin söylediklerin daha çok etkili oluyo biliyor musun:)
Soran+1 yılNe demek:)
Yorumlari okudumda herkese karsi cikmissin, bunun sorgulanmamasi gerektigini dusunuyorsan beden tutuyorsun kendini? Zaten her seyi yapmissin bir icine girmedi diye namuslu olmuyorsun ve evet namus 2 bacak arasında kabullenemesiniz de yeni yeni seyler cikarsanizda bizim gelenek goreneklerimiz de de bunu gectim dinimizde de bu boyle
26 Yorumla
Soran+1 yılKarsi cikmak icin değil ama bunu bir et parcasina bağlamak mantiksiz geliyo bana ve şurdan yazarken bile ne büyük tepki görüyorum bunların somut hali cok daha buyuk sorunlara yol acabilir bu yüzden izin vermiyorum gelenek gòreneklerimize bakarsak eger ilk gecenin sabahinda kanli carsaf asip herkese gòsterme gibi bir gelenegimizde var yani gelenek görenekler cevre icin bu yüzden kan davalari töreler vs yüzünden kaç can aliniyor hâla.. dini açidan düsünürsek de bu durumun her iki taraf için de adil olmasi lazim tamam inançlı biriyim ama bu kadar abartilmamasi gerektigini düşünüyorum
Soran+1 yılVe sirf bu bastirilmis duygular yüzünden ortaya çikiyo bütün sapkınlıklar su siteye hic bakmadın mi sırf cinsellik kategorisinde bile ne kadar sapkin sorular var tamam uluorta yasanmaz herkesin òzelidir ama baskı da her zaman için ters teper
Soran+1 yılBenimle bunlari yasamiyan erkek mutlalaka baskalariyla birlikte olur baska túrlü bir dünya yok ve ben buna razi olmam hem benim de ihtiyacim var eğer duygusal olarak iki kisi birbirine gúveniyorsa cinsellik yasanabilir
Soran+1 yılBence bunun herhangi biriyle yasanmasindansa uzun yillat birlikte olan ve aralarinda duygusal bağ olan insanlar tarafindan yasanmali.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı bizim ılşkı sakın verme bir hata yapıp kızım sende gozu yok buna inan seven adam istemez istemyı gectım bu bıde vermyosun dıye trıp atyo gottende asla yapma oral yapyorum bende sonra dıyorumkı benden bu eger begenmyosn git orospualara senı rahatlatsın ama dondfgunde ben olmam
22 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim canım sende damgalandın benim gibi:))))
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın verme evlenirken sııkıntı yaşarsın erkekleri az çok çözmüşsündür evlilik öncesi yapmak isterler evlenirken el değmemiş kız ararlar nolursun bir arkadaşın olarak gör beni ve yapma öyle tanıdıklarım var şimdi ciddiyim kötü durumdalar korkutmak için demiyorum ama yine de kara senin sonradan pişman olucağın şeyleri yapma derim
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin canim :) bir an ablam gibi düşündüm seni:)
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle düşün ve ne zaman bir sıkıntın olursa yazabilirsin burdan ama kendine yazık etme nolur
+1 yılBunları yaptıktantan sonra bakire sayılmıyosun yanliz, yapmiyorsan dini boyutu icin hic yapmayacaksın benle evlenmezler falan diye kendini küçük düşürme kimse pazardan bluz almiyo bu neyin ispati
34 Yorumla
Soran+1 yılBen bunun yapılmaması gerektigini düşünmüyorum yani içim rahat ve bakire kalıp kalmamak benim icin problem değil ama sorun su ki bu ilerde çok daha önemli sorunlara yol acabilir òzellikle bizim toplumumuzda ve hâl böyleyken insan bir nevi buna dikkat etmeye mecbur birakiliyo bilmem anlatabildim mi?
- +1 yıl
Seni yargilamiyorum ama surtunme yoluyla birlikte oluyosan eger bakire kalmanin bir anlami yok kimseye bisey ispatlamak zorunda degilsin bu senin hayatin toplumdan sanane
Soran+1 yılAnlamiyosun:/ bunu kimseye ispatlamaya calismiyorum ama sirf bu yüzden gereğinden çok daha büyük problemler yasanmasini da istemiyorum çünkü gerçekten çok abartiliyo
- +1 yıl
Ya iste bunu diyorum abarriliyor diyorsun sana gore abarti degil kendi dusuncene gore yasa
Siz sürüne sürüne sürüngene dönmüşsünüz bacım. Yakında Yaban Tv'de çıkarsınız bak :ASdsad
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok şükür ben dayanamayıp istesem bile bana izin verme ben seninle evlenicem diyen bir adam var hayatımda
82 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne mutlu o zaman bize
+1 yılİstediği kadar istesin sakın vajinanın içine girmesine izin verme. O zevk alacak sonra nolcak bakirelik gidecek bu seferde sen bakirliğim gitti ben napacam diyeceksin. Akıllı ol canım
00 Yorumla
+1 yılKızlığın varken bunları yapıyorsan ne anlamı kalmış o bekaretin?
62 Yorumla
+1 yılAllah senin belani versin, bunu geldin buraya mi yaziyorsun la utanmaz ne oluyo mk bu türk milletine gavura ahlaksiz deyip kizardik simdi gavurlarida gectik ahlaksizlik konusunda. Allah sonumuzu hayretsin.
10 Yorumla
+1 yılHer boku yemişsin gelip Kızlık diyorsun Kızlık sadece o zar mı sanıyorsun yazık sana
512 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim ya ikimiz de ihtiyac duyuyoruz hem ben varken baskalarinin kollarina atamam onu
- +1 yıl
aynen kardeşimm :D cahil mk
Soran+1 yılAhlak bekciliği öğrenmek icin sormadim bunu bana kalsa kizlik vs yi dusunmem ama toplumda her sey bir et parcasina bagli ve buna uymayan dislaniyo
- +1 yıl
Cahil insan ile münakaşaya girmeyeceğim mümkünse birşey yazma git gir koynuna o zaman buranın huzurunu bozma böyle ahlaksız şeylerle
Soran+1 yılSeninki sadece insanları kendi istedikleri toplumum kalibina sokmaya calisan insan acizliği.. ve herkesin hayati kendine.. bunu yargılamak sorgulamak sana düsmez..
- +1 yıl
Çirkinleşme lütfen buraya neden yazdın peki buraya yazdığın yazı eleştirilir yorumlanır benim yazdıklarım senin hoşuna gimedi demi
Soran+1 yılHakaret yemek için değil tavsiye almak icin yazdim
- +1 yıl
Benim söylediklerim belki kulağına küpe olur da bir daha evlenmeden bir erkekle öyle cinsel şeyler yaşama diye ama paşa gönlün bilir hayat senin ve hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ne demek istediğimi umarım anladın
Soran+1 yılBu sekilde söylemeni beklerdim iste:/
- +1 yıl
Hakaret için k bakma o zaman ama gerçekte dediklerim kulağına küpe olsun son pişmanlık fayda etmez
Soran+1 yıltamam sende kusura bakma
- +1 yıl
Tamam ;-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen ayrıl. Sırf kendini düşünüyo seni cinsel obje olarak görüyo resmen. bir erkek gercekten sevdiği bir kıza kıyamaz bence. Ve sen kabul etmediğin halde kavga çıkarıyor. Sakın kabul etme ve ayrıl. Senin fikirlerine bile değer vermiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapıcağın basit ayrılmak senle bunun için birlikde ise ondan bir cacık olmaza seni kandırıp kızlığını aldıkdan sonra ortadan kaybolur eğer kızlığına önem veren biri ise biran evvel ondan ayrıl derim yoksa tehlikedesin bunu bil...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence abaza biri. sakın birlikte olmayın bak sakın diyorum. bilmiyorum ilişkiniz nasıl ama evlilikten önce senden böyle şeyler istiyorsa sonu iyi bitmiyebilir. arkadan yapabilirsiniz kayganlastırıcı krem ve perv. ile.
00 Yorumla
+1 yılilişkiye girmiş olmuyorsunuz da vermek istemiyorsan verme kızım sonra kızlığım gitti napıcam ben diye sorarsın burada mk :D
00 Yorumla
+1 yılben bu kızları anlamıyorumm mk sanki sevgilinizle evleneceğiniz garantimiş gibide versemmmi ayağı yapıyonuzzz verde yarın terkedince görürsün şeyi işte :D
00 Yorumla
+1 yıluçkuru için kızlığını verme ayrıl bunun için ısrar edip seni düşünmüyosa
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeklere bu kadar yüz vermeyin ya... sakın hata yapma bir saat sonra bile ne olacagı belırsız zaten çok seviyo olsa bunu sorun etmezdi
10 YorumlaSen bence direkt ayrıl ondan. Nasıl olsa sana doyduktan sonra seni bırakıcak. Vajinanada girmesine izin verme. Yoksa kalırsın ortada. Emin ol bir kaç ay sonrasında ayrılacaksın
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar şeyi yapıpta zaten bakire değilsin kızlığımı vermek istemiyom diyorsunda sen zatne çoktan vermişsin
16 Yorumla
Soran+1 yılBu umrumda değil desem? Benim cekindigim nokta baska...
- +1 yıl
kızlığımı vermek istemiyorum diyorsun sen kız değilsin zaten sen onu kafandan at umrumda değilse her haltı ye -_- zaten yemişsinde
Soran+1 yılBunun sebebini baskalarinin cevabinda acikladim tekrar aynı seyleri yazmicam
- +1 yıl
çokta umrumda değil yazmazsan yazma -_-
Soran+1 yılO zaman sorun yok
- +1 yıl
benim için yok sen ilerde eşine anlatırsın yaptıklarını azıcık karaktere sahipsen tabi -_-
+1 yıldüzgün yapsanıza şu işi neden istemiyorsun? istemiyorsan madem hiç yapmıcan ya da tam yapıcan
00 Yorumla
+1 yılBence verme vajianadan sevgilin olsam böyle bir şey senden hayatta istemem kızlığını sakın verme derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenımkıde oyle sen benı ıstemyn dyo cok sevyrum ama bunu yapmak bı sevgının gostergesı olarak gormuyorum bende blmyrum napcgmı
01 Yorumla- +1 yıl
Sen vermiyorsun diye sevmiyor oluyorsun o istiyor diye seviyor mu oluyor? Aldanmayın şu adilere
Sonu iyi görünmüyor birbirinize zaman tanıyıp ilişkiyi gözden geçirin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin bu ilişkinin sonunda seninle evlenmiycek sakın verme gerçi bir o kalmış ama. Yazık
00 Yorumla
+1 yılbnece sen ipleri kaptırma dikkat et benden sölemesi
04 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
şimdi gülüon ama inşallah başına bişey gelmez :))
Soran+1 yılİns:)) düsündüğün için saol
- +1 yıl
ne demek çünkü son donemlerde moda oldu bu herkes buraya yaşadığı pişmanlığı yazıyor
- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılbizzat aynı olayı yaşadım. ama biz anal da yapıyorduk. siz yapmıyor musunuz?
00 Yorumla
+1 yılbir posta oral bir posta anal atesi duser bence sürtünme olurken girer yoksa o sulandikca vajinan
00 YorumlaBırak anal dan girsin veya kendi elinle ona mast. Yap
00 Yorumlainsanın dünyakadar malı olcana seningibi sewgilisi olsun oral bile yapıyomuşsun baksana:)
00 Yorumlaadam abaza :D sende ver gitsin aynı şey he vermişsin ha almışsın
00 Yorumlaadam seni istiyorsa ailenden istesin bence verme verirsen son olmaz o son olmaz
00 YorumlaCinsellik konusunda 467 cevap paylaştı. Onu buşduguna şükretsin fazlasını isterse onuda yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPislik zinaya yaklaşmayın deniyor sen resmen dibine girmişin pislik utanmaz ayıp
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer sevgilinde gelecek görüyorsan ver gitsin derim.
00 Yorumlamakata monte yoluyla rahatlat sevgilini
02 Yorumla- +1 yıl
O ne ya?
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılVajina istiyorsa yüzüğü parmağına taksın.
10 Yorumla
+1 yılçok biliyor o
oral yapıyorsun daha ne olsun00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHersey zamaninda guzel ilk gecene sakla kendini
05 Yorumla
Soran+1 yılAma evleneceğim kisiyle bir ömür mutlu olacağımin garantisi var mi? O ilk anki büyü kaç ay súrer bu durumda bunu bu kadar saklamak ne kadar mantikli? Ama kati kurallarımızdan dolayi bunu su an sorguladigim için bile damgalanmis bulunuyorum
- +1 yıl
Hic biseyin garantisi yok ama sana en azindan nikahla bastan bu sozu vermis oluyor bunun karsiliginda sende ona en kiymetli sey veriyorsa ama bu dumda versen herseyin buyusu bittiginde sana gule gule dediginde ne yapabileceksin
Soran+1 yılO zaman ben neden onun onceki iliskilerini sorgulamiyorum? Gecmiste kac kisiyle yatmis filan diye çünkü erkek sorgulsnmaz di mi? Çünkü erkek yapinca milli kadın yapinca o* olur ne kadar adil bu durum? Yanlis anlama senin icin soylemiorum bunları ama öğrenilmis çaresizliklerle yaşıyoruz ve bu durum beni cok rahatsiz ediyo:/
- +1 yıl
Hayır erkek yapınca da o* olur ama erkeklerin sesi daha çok çıktığı için kadınlar bu durumu kabul etmiştir sen de bakir bir erkek iste diycem ama artık vücudunu bir erkeğin önünde açmış hepsini geçtim oral yapmışsın ://
- +1 yıl
Kesinlikle kadin erkek ayrimi yapmiyorum ama soyle dusun dini inancin varsa sence yaradan kadina verdigi zari bir sekilde erkegede veremezmiydi yani erkegnde iliskiye girip girmedigi belli olsun diye tabiki verirdi eger vermediyse biraz dusunmelisn demekki kadnlaa erkege ayn bakmiyor yaradan yaaa hepsini bosver evleniyorsun sevdigin adamla dusunsene ilk gecen icin rahat huzurlusun bakiresin kendin ona saklamissn butun ilklerin onunla olacak ve bunu goren esin seni daha cok baglanacak bir kadinin bedeni ona sadece cikma teklifi eden bir adama herseyni verecek kadar ucuz olmamali her erkek bekarken bunlar yapan kiz icin ne dusunur biliomusun bana yapiosa herkese yapar benden daha yakisiklisina neler yapar kim bilir diyee gecirir sakn sanmaa sennlee ciddi dusndugunu falan ilerde daha iyi anlarsin ne demek istedigmi saygilar
+1 yılarkadan yaptır
16 Yorumla
Soran+1 yılbir kere denedik ama çok canım yandı dayanamadim:(
- +1 yıl
yavaş yapsın
Soran+1 yılParmakla alistirirken bile dayanamiorum desem:/
- +1 yıl
hmm
kremle ozaman - +1 yıl
arkadan vermek güzeldir :D
- +1 yıl
kızlar arasındaki muhabbete bak yaaa :D
Sende kendine bakireyim diyorsun bence utan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo da nedir?
bunu otobüste yaparlar sapıklar00 Yorumla
+1 yılbence verme kızlıgını sonra tekmeyi yersen olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal denedınız mı hıc
05 Yorumla
Soran+1 yılOnlati sorma hiç konu sapti:// sanal engizisyon mahkemesi sanirim:/
Cevap sahibi+1 yılbana ozelden mesaj atabılırsın ıstersen
Soran+1 yılBoşver
Cevap sahibi+1 yılanal denedınızmı dıye sormustum hemen yazarsan sılınmez
Cevap sahibi+1 yıleger penısı buyuk degılse anal dene bence hemde sende zevk alır orgazm olabılırsın
+1 yılAyril
15 Yorumla
Soran4 yildir birlikteyiz ama:/
- +1 yıl
Tamam da seni sevse kararlarina saygı duyar. Sıradan bir şey değil bu
Soran+1 yılTers yapmayi öneriyo ama ona da dayanamiorum:/birde sadece o istemio ki bende istiyorum
Soran+1 yılHaklisin canim birbirimize olan saygimizi yitirmemeliyiz:/
Gizli Üye(36-45)+1 yılFazla sürtünmeyin alev alıp evi yakarsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen simdi bekaretinimi korudugunu saniyosun?
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
+1 yılanal yapabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle çok canım yanıyo
- +1 yıl
kızlığını vermenden daha iyi
bilmemki xp gelsin:)
00 YorumlaAnal yapin
00 YorumlaYorma adami
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlen ver a. m. k.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadan ver kanka
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler