Bir keresinde babamın kuzeni gil bize yatıya misafirliğe gelmişti ben salonda babam babamın kuzeni ile beraber oturuyor sohbet ediyordum aradan zaman geçti sonra içeri odama gitmek istedim odamın kapısını bi açtım babamın kuzeninin karısı yani amcamın karısı yengem banyodan çıkmış benim odada üstünü giyiniyordu kapıyi açmamla havluyu indirimesi bir oldu karşımda çırılçıplaktı meme vajina popo vajinada kıl yoktu bembeyaz pürüssüzdü ince bir çizgi şeklindeydi memeleri bembeyaz uçlar pembeydi çataldan 2 tarafa 2 tepe şeklinde ayrılıyordu kapıyı açtım havlu indi çığlık atarak arkasını döndü bembeyaz götü vardı kıl yoktu çizgi şeklinde 2 tarafa tepe şeklinde ayrılıyorlardı havluyu almak için birden eğildi domalma pozisyonunda vajinanın arka kısmı ile popo deliği göründü popo drliğinin önünde 1 delik daha vardı yani götte vajina arkası önünde 2 delik vardı anlayamamıştım bende 1 delik var demekkinkadınların 2 deliği var diyip geçmiştim sonra havluya birden sarıldı ben donmuş pozisyonda şok olmuşcasına kaldım tabi benim penis baya bi kalktı annem geldi anladı olayı çıktım hemen özürdiledikten sonra bidaha girme bizim hatamız girme diye uyarmalıydım senin odan ne bilecen orada oldunu dedi bende hemen banyoya gittim donu indirimemle boşalmam bir olmuştu hemen sildim falan üstüne bide hayal ederek 31 çektim çıktım çıktığımda yengemde benim odadan çıkıyomuş giyinmiş beni görünce utandı yüzü kızardı fark ettim banyonun lambayı açık unutmuşum yengem imalı bi şekilde lambayı söndürdü banyoda benim yaptıklarımı tahmin mi etti ne garip oldum yengem utanarak içeri gitti annem mutfaktan salona gitti herkes oturuyor salonda herkes çocuk olur öylr şeyler takma kafaya falan diyor ben koridordan dinliyorum sonra ertesi gun oldu falan gittiler ama ben her 31 çektiğimde hayal ederim mükemmel bir anımdır bayramda falan veya memlekete gidince falan yengemle karşılaştığımızda o anı hatırlarmı nedir benden hep gözlrrini kaçırır benim yanımdan uzaklaşmaya çalışır utanır konuşurkende sesi titrer gibi olur bir keresinde bayramda baklava getirmişti tabakta başka bişey istermiein derken bi garip söylemişti ağlamaklı tonda yüzüde kızarıktı ama yıllar önce olayi olduğundan şuanki bayramlar unutmuş gibi olayin olmadığı zamanlar gibi davranıyor unutulmuş demekki ama benim hâlâ aklımda güzel bir anımdır
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen de öküz gibi girmeseydin olan olmuş olur böyle şeyler özür dilesen olurdu ama o an özür dilememişsin pardon özür diyip cikabilirdin ama yapmamışsın bu saatten sonrada kalkıp bu konuyu açman sacma olur hem annen takmamiş bile sen de takilma bundan sonra dan diye girmezsin kapıyı çalarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir şey deme, annen senin yanında her zaman rahattır. Ben de baştan bu gibi durumlarda çekinirdim. Daha sonra annemin özellikle dışarıdan geldiğinde yanımda üstünü değiştirdiğini fark edince rahat olmaya başladım.
32 Yorumla
Soran+1 yılAyni durumdayiz annem de rahattir zaten yanimda. ama cekiniyorum iste ister istemez.
- +1 yıl
Biz çekinmeyiz
Ben de babamı iş üstünde yakalamıştım bi kez..
Sonra geldi özür diledi tabi.. Bi daha görmeyim dedim.. tamam babacım dedi.. Uslu çocukları severim..21 Yorumla
Soran+1 yılİyiymis😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılÖzür dilemeni gerektirecek bir durum yok. Sen onun evladısın yanlışlıkla böyle bir şey yaşanmış olabilir.
Aksine özür dilersen olay daha da göze batar bi hal alır.
Annenin de böyle bir özür beklediğini sanmıyorum. Normal davran konunun üzerinde durma.
O anlık özir dileseydin daha uygun olurdu ama olan olmuş artık uzatma bence.
#Cassie50 Yorumla
+1 yılO senin annen başka yabancı biri değil ki. Sonuçta o seni dünyaya getirdi. Ben mesela bu dünyada birtek annemden utanmıyorum. Ne derdim varsa hepsini açık aydın söylüyorum. Başka birisiyle böyle rahat konuşamıyorum
44 Yorumla- +1 yıl
Herkes böyle anne lazım :D
- +1 yıl
Annem bana senin bu dünyada tek arkadaşın benim diyor. Me sorunun, derdin varsa kimseye söyleme bana anlat diyor. Küçüklükten beri diyor bunu bana. Benden başka hiç kimseye güvenip konuşma diyor 😅
- +1 yıl
Ay diyor sözünü çok kullanmışım farkettim şimdi sfhkklsdhk
- +1 yıl
Onu mu dert ediyorsun :), hiç değilse diyormuş işte. Bir de çocuğunun her yaptığını ekşi sözlük yazarı gibi eleştiren, her şeyde ters tepki veren, birşey yaptığını düşündüğünde çıldıran anneler var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi dahakine bir odaya girerken temkinli olmak için kapıya vurursun. Sonucta özel alan. Annen üstünü değistiriken kapiyi kitleyebilirdi.
70 Yorumla
+1 yıl"Anne kapıyı çalmadan girdim, kusura bakma." Demeniz yeterli olacaktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyani annen sonucta utandirici bi sey de cok da takma
91 Yorumla- +1 yıl
Aaa nasil takma gormus herseyi
Bize niye anlatıyorsun manyak mısın söyleme bir şey unut gitsin.
54 Yorumla- +1 yıl
Acaba hangi dunyada yaşıyorlar Allah kusuruma bakmasın hayret birşey ya
- +1 yıl
Burda anlatılanların çoğu hastalıklı kurgu. Normal bir insanın yazacağı şeyler olamaz. Hak gençleri esirgesin.
+1 yılAynı evde yaşıyorsunuz nikah geçmiyor annen sonuçta. O an af edersin demen yeterli olurdu ama demediysen kasma özür dilenecek bir şey değil bir daha cat kapı girme yeter.
10 Yorumlakapıyı çalmadan içeri girdiğin için özür dilemelisin.
10 YorumlaGirdikten hemen sonra özür dileyecektin.
Gerek yok özür dilemene olan olmuş ve insan kendi annesinden bile utanıyorsa hiçbir derdini anlatamaz.20 YorumlaO kadın, Annen sonuçta seni doğuran kişi yabancı değil 🙂 bence gördüğün anda özür dilemeliydin ama şu an için pekte gerek olduğunu düşünmüyorum..
20 YorumlaBen bu gibi durumlarda yuzsuz davraniyorum. Insan su kapiyi kitler! Magarada mi buyudunuz! Falan. 😂
Olmaz yahu birsey annendir yanlislikla olmus, ustunde durma.00 Yorumla
+1 yılkanka seni doğuran kadın umursayacağını pek zannetmiyorum ama sonradan gidip bir sarıl bence oda mahçup olduğunu anlar takmaz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGuzel fikir...
+1 yılÖzür dilemeni gerektirecek bir durum yok. Sen onun evladısın yanlışlıkla böyle bir şey yaşanmış olabilir. Seni büyüten o gene. Sıkıntı etme kendine üstad
00 YorumlaAnnen de senin gibi normal davranıyorsa sorun yok bence ama olur da konusu açılır gibi olursa kapıyı çalmadım için özür dilerim bundan sonra daha dikkatli olacağım diyebilirsin
00 YorumlaBir şeycik olmaz. Yanlışlıkla olmuş sonuçta. Konuyu gündeme getirmeye değmez. Emin ol annen bile unutmuştur...
00 Yorumlaozur dilenecek bir sey yok annen sonucta afedersin oda ustunu degisirken kapiyi kilitleseydi.
allahtan baban orda degildi😂00 Yorumla
+1 yılÜstünden zaman gecmis daha dileme hem annen o senin bir daha da kapıyı çal
01 Yorumla- +1 yıl
Habire güncelleyip niye duruyon iyimisin derdin ne
Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. Konusu gelince anne kapıyı çalmadan girdiğim için özür dilerim dersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO an özür dileseydin keske bence konuyu tekrar açma hata olmuş olabilir ama bir şey olmamış gibi davran. Bu konuyu tekrar açman ikinizi de utandırır
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin evet...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBerbat bir şeymiş ben annemi ya da babamı öyle görsem hayattan soğurum mk
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnem karıya gittiğimi bile biliyo sen ne diyosun 😂 yakaladı verdiğim açıkları
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok be unut direkt o da unutur. Özür dilersen konu gereksiz uzar. O an pardon falan deseydin olurdu da şu an bişe yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kapıyı çal bir dahakine bişey olmaz dile getirme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılözür dileme ama bidaha kapıyı çalmadan annenin odasına girme
00 Yorumla
+1 yılGördüğün için dilemen gerektiğini düşünmüyorum ama odasına davar gibi girdiysen dilemelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet birden girdim odasina.
- +1 yıl
Onun için çıkarken özür dilerim demeliydin. Ama üzerinden 1 gün geçtiyse çok da fark etmez. Bundan sonra daha da dikkatli olursan daha iyi olur sadece.
Soran+1 yılPeki haklisin tesekkur ederim dikkat edicem..
Daha dün bunu bi yerde izlediydim sonu iyi bitmiyor knk
01 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama😂
+1 yılİçin rahat etmiyorsa özür dinleyebilirsin tabi ama annen o senin daha dikkatli olman yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO Seni Gördü Mü Gördüyse Dile Ama Görmediyse Boşver Gitsin
30 Yorumla
+1 yılOnun için kapı diye bisey var zaten
20 YorumlaZamanında az emmedin. bişii olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani evet
O an dilememişin boşver artık unut
01 Yorumla
Soran+1 yılYani evet o an dilemem gerekirdi aslinda.
Özür dile bidahada kapıyı çalmadan girme
10 Yorumla
+1 yılGördüğünde dileseydin keşke
10 YorumlaSen unut o da unutsun seni gördüyse eğer
01 Yorumla- +1 yıl
şunu al, görmedin duymadın bilmiyrsn
+1 yılyok. olmamış gibi davran.
00 Yorumla
+1 yılSeni gördüyse özür dile
00 Yorumla
+1 yılBisey olmaz özür dilemene gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBidaha tekrarlamaman yararına olur
00 Yorumla
+1 yılözür dlie veyahut dileme
00 Yorumla
+1 yılDaha dikkatli olmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Konu açılmadıkça sen bahsetme olaydan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnen sana kızmadı mı ki
06 Yorumla
Soran+1 yılYok gördüm ve ciktim hemen.
Cevap sahibi+1 yılÖzelden bişey sorabilir miyim
Soran+1 yılNe sorcaksin..
Cevap sahibi+1 yılBurda söylemek istesem burda söylerdim ama
Soran+1 yılPeki...
Cevap sahibi+1 yılBana yazabilir misin
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörmemiş gibi davran tekrarlama
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKnk gerçekten başka bişi yok dimi bu işin altında?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok tabi ki ya kotu niyetim yoktu
Cevap sahibi+1 yılO zaman neden aklından çıkmıyor? Unut gitsin
Soran+1 yılAklimdan cikmiyor degil mahcup oldum utandim yani..
Özür dilemelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBişey olmaz ya, ben de çok gördüm ☺️
12 Yorumla- +1 yıl
@Mememe56 toplumda bu çok abartılan birşey olsa da 1. derece akrabaları görmekte hiçbir sıkıntı olmaz bence. o da işte aile içinden herhangi biri (1. derece bildiğim kadarı ile kardeş, anne baba, çocuk)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey olmamış gibi davranmak en doğrusu.
10 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın ki sen
00 YorumlaGörmezden gel ya
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapiyorum
Soran+1 yıl😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı. O senin annen
10 Yorumla
+1 yılGerekmez
10 Yorumla
+1 yılBende görüyorum rahatiz oda beni görüyor
00 Yorumlaoğlum o senin annen annen
00 YorumlaDileme
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaYanlışlıkla olan bir şey gerek yok
00 Yorumla
+1 yılO an dileseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkma birşey olmaz
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGelişmeler ne durumda peki
Cevap sahibi+1 yılOnunla ilgili bir sıkıntı mı var
Soran+1 yılProblem yok.
Cevap sahibi+1 yılPeki senin hoşuna gitti mi anneni görmek
Soran+1 yılYok hayir
Cevap sahibi+1 yıltamam üstünde durma daha dikkatli ol
Soran+1 yılPeki tesekkurler
+1 yılHayır gerekmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGidip sarılsaydın
04 Yorumla
Soran+1 yılOha * k..
- +1 yıl
Sizin yorumunuza gelene kadar vay be henüz bir ADİCE düşünce yok demek ki bazıları yalnızca başkasının anasına bacısına ADİLİK yapıyormuş dedim (bunu yaparken kendi ailelerinin olduğunu unutacak aptallıktalar) ama siz her türlü ADİSİNİZ! bir ayrıcalığınız yok. Tutmayınca gizliden yazarsınız tabii
Cevap sahibi+1 yıl@Diğerkâm1i soru ile dalga geçmek için sarıl yazdım delirmiş olmalısınız siz... içinizde ne karakter ne kişilik kalmış cahil Lut kavmi.. kendi annesini kardeşini arzulayan sizin gibileri olur ancak... sen o kadının karnından çıktın bunda kasıt arayan gitsin kendini assin
- +1 yıl
Bak bakalım tek karaktersiz ben miyim şakası bile kötü ya nasıl diyebiliyorsunuz siz bi düşünün bakalım dışardan bir gözle biz dalga geçtiğinizi anlayabiliyor muyuz? Üstelik gündemde böyle bir sorun varken başka bir karşılık beklemeyin. Kavim falan karıştırma insanları hâlâ onlara göre yargılıyorsunuz. Sadece son cümlenizde haklısınız biz de böyle düşündüğümüz için bu tepkiyi verdik herhalde
- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne