geçen yürürken çocugun teki şeyime bakınca farkettim. sizdede oluyormu?
Cevabın nedir?
Özel bir şirkette çalışıyorum iş yerinde çay ocağının olduğu bölüme girdim arkamda arkadaşım onun arkasından da 2 kadın arkamdan geldi ben çayımı aldım çıktım sıradan ama arkadaşımın yanıma gelmesini beklerken onu izliyordum arkadaşımda en ön sıradaydı onun 2 arkasında ki kadın ı bir baktım tayta benzeyen siyah pantolon giyen hemcinsinin totosuna bir şaplak attı şaplağı yiyen kadın napıyorsun herkesin içinde felan ikiside arkaya döndü ben şok olmuş onları izlerken bunlar yarı tartışır vaziyette bana baktılar göz göze geldik utancımdan yerin dibine girdim bazen sadece erkeklerden çekinmeyin artık hemcinslerinizinde şaplak atası geliyor herhalde :)
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen o bakanlara aldırma zihniyeti bozuk tipler. Sen oranı saklasan başka yerine bakacak. Erkekler giyiyor kotu şeylerinin yeri belli kızlar bakıyormu, bakanınde ne olduğu belli. O tipler o tiplere layık aldırma sen. Neyle rahatsan o hakkın. Yanlız kimiside incecik giyiyor teni bile ortada, onada dikkat etmek lazım kadın erkek demeden dikkat çektiriyor. Gülünç duruma da düşmemeli insan. Yani resmen gece elbisesini sokakta giyiniyorlar, herşeyde yerinde güzel bence...
21 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın
Pardon yeni mi farkettin bunu? uzun bir şey giymek daha doğru taytın üstüne.
99 Yorumla
Soran+1 yılama koşarken olmuyor
- +1 yıl
Nefesini bosuna tuketiyosun bence tatlim.. ugrasma anlamaz.. ya da yine gec anlar :D
Soran+1 yılinasıın ruhu oynak olmasın adam sana tatlım diyor sende gülüyorsun
Soran+1 yılbir susarmısın ya?
+1 yılkesip atalım mı? ne giysek bakacak bir yer bulurlar.
2521 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya spor yaparken en rahatı o
- +1 yıl
ben şahsen ilk önce sıfatına bakarım, alt kısım zati hepsinde var :D En güzel kadın, yüz güzelliğini ortaya koyandır. Dedim ama palyaço gibi de makyaj yapmayandır.
- +1 yıl
Özel bir şirkette çalışıyorum iş yerinde çay ocağının olduğu bölüme girdim arkamda arkadaşım onun arkasından da 2 kadın arkamdan geldi ben çayımı aldım çıktım sıradan ama arkadaşımın yanıma gelmesini beklerken onu izliyordum arkadaşımda en ön sıradaydı onun 2 arkasında ki kadın ı bir baktım tayta benzeyen siyah pantolon giyen hemcinsinin totosuna bir şaplak attı şaplağı yiyen kadın napıyorsun herkesin içinde felan ikiside arkaya döndü ben şok olmuş onları izlerken bunlar yarı tartışır vaziyette bana baktılar göz göze geldik utancımdan yerin dibine girdim bazen sadece erkeklerden çekinmeyin artık hemcinslerinizinde şaplak atası geliyor herhalde :)
- +1 yıl
Aynen kanka... yorumun super..
- +1 yıl
@Biradam06 aynen öyle ya
madem maksadın göstermemek o zaman sen de giyme
- +1 yıl
@bewildgirl aslında bakışlar teşhirci bayanların çok hoşuna gitmekte ama neden se inkar ederler tirp atarlar daracık giyinen bayan mutlaka aynada poposuna dönüp bakar nasıl gözükür diye gögüs dekoltesi giyer dışarı çıkarken azıcık aşağı çeker bilerek eğilip frikik verir vsvs ben şahsen utanıp bakamazken onlar utanmadan açıyorlar aslında ellerinden gelse cinsel organlarınıda açacaklarda çıplakken görüntüsü itici gelmekte :))
- +1 yıl
normal bir kyafetle tayt aynımı_?
- +1 yıl
:)))))
- +1 yıl
Geniş kalçalar doğurganlı temsil eder yani bizde iç güdüsel olarak orya bakıyoruz kusura bakmayın
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
47Cevap
Arkadan gelip avuç icini slaaaap diye vurmak geçiyor ama hepsi bacimiz hepsi kardeşimiz. Gittigi yere kadar takip eder metrobuste korur toplu tasimada yer veririz.
Laf atanin kulagini ceker bakanin gözüne haci yagi sureriz.218 Yorumla- +1 yıl
Senin yalanlarini z... keyim😀
- +1 yıl
@Charisma89 dfsdafsdfsdafsdas
- +1 yıl
@korjan ulan 1 yl geçmiş ne ara buldunuz burayı
- +1 yıl
- +1 yıl
@furkan3512 hahahaha :D bayıldım
giyme ya da üzerine etek türü ya da kapatacak bişeyler giy..
ayıp ya vallahi ayıp923 Yorumla
Soran+1 yılama koşarken olmuyor her zaman siz erkekler biraz önünüze baksanız
- +1 yıl
Siz erkekler azicik onunuze baksaniz derken canim? Rahatsiz oluyorsan giyme. Sen yolda o tayti giyeceksin kimse bir sey demiyecek bir de üzerine milletin bakmasina laf edeceksin. Gozlerinide oy canim. Hic goremesinler olur mu?
Soran+1 yılinsanların giyimlerine hep gözünüzü soktugunuzdan ayrımcılık oluşuyor zaten.. türbanlılarda bir zamanlar bu yüzden dışlanıyordu
Soran+1 yılerkekleri savunacak en son kişi sensin bir susmadın.
Soran+1 yılcoolbaby misin nesin niye araya giriyosun ki?
- +1 yıl
@coolbaby Ne biçim sohbetiniz var la sizin birbirinize kaymışsınız tövbe.. @jamalkara
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazilarininki cok asikar sekilde belli oluyor. İnsanin gozu ister istemez kayiyor. Ne yapalim yolda gozumuzu kapayipmi gezelim. Boyle giyinince erkeklerin hayallerini susluyorsunuz. Kilolu isen hic giyme. Bizim toplum biraz kapali. Mesela belgesellerde afrikalilar nerede ise anadan dogma acaba oralarda durum nasil. Sanirim ne kadar cok acilirsqk cinsel duygular azaliyor. bir ters oranti var. Ornegin mini etek giyen birisi cekici gelmezken, dar bir kot giyen birisi cqzip geliveriyor
20 YorumlaÜzerine uzun salaş bir şeyler giy, kolye ile de kombin yap.
111 Yorumla- +1 yıl
aferın :D
+1 yılgecen bir kızda gördüm mal mülk meydanda :/
ister istemez bakıyoruz gel bana bak diyor :/
gel de uyma şeytana sdsdsd :D120 Yorumla
+1 yılTayt giymekle giymemek arasında bir fark yok zaten sadece rengi değişiyor bedeninin o kadar örtmüş olmuyorsun meydanda yani ..
170 Yorumlabenim de sevgilim giymeme izin vermiyo neymiş pipim belli oluyomuş :(
140 YorumlaRahatsız olan giymez giyersede kapatacak bir şey giyer üstüne
Çok değişik bir modelsin210 YorumlaEvet rahatsiz olurum bu yzden tayt giymem
104 Yorumla
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
Tayt herzaman bayani seksi gosterir 100 erkekten 99 tayta bagilir en guzelinu yapiyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılaslında hoş bir görüntü.. sdffdf
https://img.anneboyutu.com/imgArticle/Big/10777.jpg311 Yorumla
Soran+1 yılabartmış bu fotodaki
- +1 yıl
aha ! vay incici kardeş :D kertmeyenkele ha :D ahhahaahaha
- +1 yıl
ayrıca fotodaki mal gibi one öyle? icratınla ortaya çık. Malafat hayvanda da var.
- +1 yıl
bilemedin prens kardeş.. sözlük hayatım hiç olmadıı ergen kaynıyor oralar..
- +1 yıl
Valla istediğin kadar abartmış de bugün suadiyede gördüm şeftali gibi belli oluyordu :D
- +1 yıl
@mehmetşirin102 suadiye kocaelindeki mi
- +1 yıl
Hoş bir görüntü değil ben kız olduğum halde tiksiniyorum 👊🏻
- +1 yıl
@tozpembebulut kız olsam ben de tiksinirdim ama, ekekler için tiksinç değildir bu görüntü. empati yap.
- +1 yıl
@metdemon erkekleri anlıyabiliyorum fakat böyle giyenlerde bilerek giyiyo hani sonradan rahatsız oluyoruz demesinler ben ona kızıyorum giyiyosun açıyosun bakar tabi
- +1 yıl
@tozpembebulut e yani. hem hoşlanıyor teşhir etmeye, bakılmaya, hem de ay oy diyorlar. he rerkeğin ilgisini çeker bu görüntü. bu tayttan bir erkek organı belirse ben iğrenirim ama ona da kızlar biter işte.
salla bosver dıyen bayan arkadaslar :) o zaman bızde giyelim taytı sallayalım ne varsa oyle seymı olur ya resmen bı cogunuz bunu bılınclı yapyosunuz kabul edın :) saygılar
40 YorumlaZaman çok değişti. Sırf oralarının görünmesi için uğraşanlar var. Hepsinin sadece rahatlık olsun diye giydiğini sanmıyorum.
52 Yorumla
Soran+1 yılolabilir ama ben öyle değilim en azından
+1 yılgünaydın yenimi farkettin
91 Yorumla
Soran+1 yılevet.
Tayttan tayta değişiyor bence :) benimde bagzı taytlarmı giydigimde fark ediyorum.. Sıkntı yok giymeye devam nolcak sanki acyomuyuz :)
53 Yorumla- +1 yıl
yok yeni nesilde iş yok zaten ama bizim nesilde de iş yok demekki
Evet bende farkediyorum bazen, erkeklerin mecbur büyük görünmesi normaldir kot giyse bile. kızın o incecik daracık taytı giyip önden bakıp görülüyorsa erkek açısından belki hoş görülebilir bakılırı olabilir lakin abartmayın bence az bir bol giyinin :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Böyle çıkarsanız bakışlardan da rahatsız olmamalısınz bence
2010 Yorumla- +1 yıl
malzemeye bak be <3
- +1 yıl
@Afrolevent ben bile baktım :D
- +1 yıl
@Avrilavigne3 1 sene gecmiş nerden buldun yorumu😀😀😀
- +1 yıl
Bu insanmı:)
- +1 yıl
@Avrilavigne3 profilde ki Miya Khalifa değil mi ya?
- +1 yıl
- +1 yıl
ahlaksiz giyim
tayt giyince üstüne uzun bişey giymeni tavsiye edeirm
50 YorumlaYo herkeste belli olcak diye bişey yok tayt giydiğimde üstüme tunik ya da örtecek penye vs giyerim
50 Yorumla
+1 yılsalla :D boşver belli olsun napcan yani yapacak bişey yok kotla bile belli oluyor
81 Yorumla- +1 yıl
O zaman hiç giyme çıplak gez saten siz onları erkekler görsün diye giyiyorsunuz erkeklerin de gözü kayıyor yani siz onları erkeler görsün diye giyiyorsanız çıplak gelin daha iyi erkekler için😉
ben şeylerine bakmıyorum ama tayt giyen kız güzel görünüyor, hele çiçekli desenli taytlar çok hoş
10 YorumlaBenimde bakılınca hoşuma gitmiyor. Dar giymem zaten
40 Yorumla
+1 yılDemirden korksak trene binmeyiz.
164 Yorumla- +1 yıl
Varoll
Uzun bir sey giyiyorum ben üstüne
110 Yorumla
+1 yılO çocuk abazalıktan bakmış sexsi olduğu için biz napıcaz güzel kız gördüğümüzde penisimiz kalkıyo sonra ayağa kalkamıyoz birde sınıfta kalkarsa penis hoca tahtaya kaldırınca kalkmıyom teneffüse bile çıkmıyom.
10 YorumlaKizlar üzülme dunya ikisi ustune kurulmus sizde o var bizde bu.
Siz göster metinseviyisunuz bizde bakmayi
Rahatsiz olmayin kanunu bu.
Bir erkek biri disi bu yapan iki kişi
Siz gosterin biz bakalim. niye sakliyosun ki10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelli olmuyor çünkü kalçamı kapatan tunik giyiyorum. beline kadar üst giyersen heryerin gözükür tabiki ya sabırr
40 Yorumla
+1 yılYa ben rahatsız olmam ora olmasa başka yerime bakacaklar
10 Yorumlal*n üstüne uzun bisey giyin ne mesele yapionuz bir tayttr gidio
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşim gücüm yok senin orana bakicam. Sen işe güzel yıkama ekşi ekşi koksun. Bende orana bakayım. :) işin espirisi seks ne kadar ilginc birşey. İnsanların en pis yerleri ayni zamanda en arzulanan yerleri
10 YorumlaBazılaı bir giyiyor resmen belli oluyor bakmamak elde değil yani
10 YorumlaBizi günaha sokmaktan başka birşey bilmiyosunuz zaten
40 Yorumla
+1 yılgiyme olsun bitsin bu soruyu neden sordun ak aklınız nerde sizin
12 Yorumla
Soran+1 yılspor yaparken taytsız olmaz.. koşuyosun eşortman takılıyor.
- +1 yıl
ak ya iç çamaşırı diye bişe var yapan nasıl yapıyor
taytın üzerine zaten tisört veya body giyemezsin taytın üzerine tunik veya uzun bluzlerden giyebilirsin ama bazı kızlar nasıl giymeleri gerektigini bilmedigi icin yanlıs secimler yapıyolar buda cirkin bir görüntüye yol acıyo
22 Yorumla
Soran+1 yılebru şallıda giyiyor ve spor yaparken en idealdi diye düşünüyordum vazgeçtim
sonuçta sizin hayatınız ama tayt giydiğiniz kalçanız ve vajinanız bariz belli oluyorr
10 YorumlaCevabı basit giyme.
Eger hala giyiyor san bunu düşün men saçma olur10 Yorumlabırakın belli olsun ya gözlerimiz bayram ediyo ama şişkolar giymese iyi
04 Yorumla- +1 yıl
Bir dakika ya siskolarin cani yok mu amk?
- +1 yıl
@littleabnormal :D onlarda giysin ama gözümüzü sikmesinler da.. :D bir zevkimiz var onu da mundar etmesinler.. şişmlar eve :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@littleabnormal başüstüne :D ama erçekten haklısın :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılmillet tayta niye seksi diyo sanıyon,
tam oturuyo , sarıyo belli oluyo ya o şey ,
işte o süper seksi oluyoooooo:))10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne tunik v. b. giyseydin.
50 Yorumla
+1 yılrahatsız oluyorsun, neden giyme ihitiyacı duyuyorsun o zaman , senin kisi ne oluyor biliyormusun :ben istemem ama yan cepime koy gibi birşey oluyor...
24 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben kıyafet özgürlüğünden yanayım..
Soran+1 yılçok cahiliz türbanlıya laf yok taytlıya var biraz adalet lütfen..
- +1 yıl
yooo adam gibi başı şişhane, altı başka kapalı bayanlara da laf atıyorlar , hemde açıktan daha fazla
- +1 yıl
adam ki giyinen kızlara kimse laf atmaz kapalı olsun , açık olsun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelli olsa nolcak orada neyin olduğunu biliyoruz kanks rahat ol
10 Yorumla
+1 yılpopomu yoksa kuku mu?
41 Yorumla- +1 yıl
ahahahahahahhahaaa
+1 yılBence çok iyi bir görüntü hastasıyız o görüntünün :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamus meselesi, utanma arlanma yok malesef, erkeklerin altına yatmak için bir gün onla bigün başkasıyla
00 Yorumlabiz anlayamadık bir resim mi çeksen O_O :))
00 YorumlaÇamasırsız giyersen daha güzel olur... ınsanlar da gormek ıstedıklerını gorur sende rahat olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılrahatlıımla ne alkası var m*l göstermek isteyen kim
hayırlısı be gülüm (:
10 Yorumla
+1 yılNeyinden bahsediyorsun ya
10 Yorumla
+1 yılİşimiz yok sanami bakcaz seyine ya
31 Yorumla- +1 yıl
hahaahahha :D
Bu yüzden üstüne tunik giyiceksin
20 Yorumlasen bide hemcinslerinin bakışını gör
00 Yorumla
+1 yılsizinki yine iyi biz napak ereksiyon falan :D
00 YorumlaCok seksi oluyorsunuz bence giymeye devam edin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılotuzbilikoluyorsunuzdirek ;)
00 YorumlaBişey demiyorum bu konu hakkında
00 Yorumlapekı bakılınca tahrık oldun mu sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakın bakalım ya nolucak:)
10 Yorumlatayt giyen kızlar candır:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olmuyorum güzel gözüküyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam biz gözümüzü bağlarız siz giyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana çok itici geliyor
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar tayt giyince şeyinizin belli olmasından rahatsız oluyor musunuz bende son günlerde takıntı oldu yardım lütfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler