Eskiden birlikte cinsellik yaşadığım adamı kanlar içinde görmüştüm yürüyordu kendisinin bana çok hatası olmuştu üzmüştü beni bir de cinselliğe zorlamıştı sizce bu rüyanın anlamı ne olabilir
Bir sefer oldu ve sadece analdan izin verdim önden bekarete önem vermiyorum ama hamililelik durumu falan olmasın diye aslında iki taraftanda istemiyordum ama arkadan oldu engelleyemedim
şimdi beni zorlamıştı derken, sanırım sende isteyerek yapmasını istedin ama içine girerken zorlamış seni, ağrı ve acı duyduğunda o durmamış seni dinlememiş devam etmiş dimi yani, yoksa gel seks yapalım diye zorlamamış seni
o zaman korkudan öyle yapmışsın yoksa sende yapmasını istemişsin zaten, hemde birazda merak etmişsin gibi ama çok acı olur diye korktuğundan kaçmaya çalışmışsın bence
birde analdan acele etmiştir alıştırmadan krem sürmeden bir an önce içine girmek istediği için arkanı zorlayarak girmiş ki acı duymuşsun yoksa kremleyerek yapsaydı çok zevk alırdın çok hoşuna giderdi
Öyle olması gerekir ama çoğu malesef bencilce kendi zevkini düşünüyor sevgilim bile değildi ben sevgilim olmayan biriyle istememiştim sadece hoşlandım ondan o ise sadece arzulamıştı sadece azgınlığı içindi üzücü bunu kabul edemedim ama uzaklaştım ondan tamamen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cinselliğe zorlamıştı derken zorlamı yaptı seni
Evet zorladı biraz
yani biraz zorlamış ama senin gönlün olmuş sonra sende istemişsin gibi doğrumu
Kessinlikle ama sonrasında üzdü beni ben sevilmekte istemiştim
anladım, yani sende yapmasını istemişsin sevmesinide istemişsin ama o seni şey yaptıktan sora hevesini almış senden ayrılmış
O ayrïlmadı ben uzaklaştım ama kullandığımı hissettiğimde
o kaç yaşındaydı sen kaç yaşındaydın, o evlimiydi
kaç kere beraber yattınız, uzun süremi yattı seninle yoksa bir sefer yalnızmı yaptı
O zaman evli değildi şimdi bilmiyorum 24 tü bende o zaman 18 dim
o zaman seni resmen si. kmek için kandırmış yani sırf amacı buymuş bence
Bir sefer oldu ve sadece analdan izin verdim önden bekarete önem vermiyorum ama hamililelik durumu falan olmasın diye aslında iki taraftanda istemiyordum ama arkadan oldu engelleyemedim
Evet malesef amaç buydu çok kırıldım çok üzüldüm özellikle o zamanlar hala etkisi var
arkadan bir kere yaptıysa alışmıştır seninkisi yani genelde öyle oluyormuş bir kere yapanlar artık hep istermiş doğrumu
Anala pekte sıcak bakmıyorum nadir olmalı bence ama o zamandan beri kimseyle bir şey yaşamadım
Ve hiç zevk almadım her anlamda acı çektim hem ruhen hem bedenen
dm gelebilirmisin özel bişey sormak istedim
Burada sor
şimdi beni zorlamıştı derken, sanırım sende isteyerek yapmasını istedin ama içine girerken zorlamış seni, ağrı ve acı duyduğunda o durmamış seni dinlememiş devam etmiş dimi yani, yoksa gel seks yapalım diye zorlamamış seni
O konuda zorladı seks yapmak konusunda bende hala ona nasıl inandıysam hem kaçmaya çalışırken hemde gittim değişik bir durumdu
o zaman korkudan öyle yapmışsın yoksa sende yapmasını istemişsin zaten, hemde birazda merak etmişsin gibi ama çok acı olur diye korktuğundan kaçmaya çalışmışsın bence
birde analdan acele etmiştir alıştırmadan krem sürmeden bir an önce içine girmek istediği için arkanı zorlayarak girmiş ki acı duymuşsun yoksa kremleyerek yapsaydı çok zevk alırdın çok hoşuna giderdi
Bilmiyorum her anlamda endişelendim ve sadece seks istemedim ben sevgilimse yapmak isterdim ve seviyorsa ama tam tersi onda bunlar yoktu
Bir de o olaydan sonra analımda sivilceler çıktı neyseki geçti cinsel hastalık mıydı acaba
yok ya cinsel hastalık değildir sadece zorladığı için olmuş olabilir ya da mikrop kapmış olabilir şu an bişey yoksa sorun etme
Evet neyseki 10 ay falan sürdü geçti iki yıldır belirti yok
Evet kremsiz yapmıştı daha çok canım yanmıştı
ama sen analına arada bir alıştır dene bişeyler ki alışsın bundan sonrakilerde zorlanmazsın
Anal istemiyorum pek ve dar olması daha iyi
arada birde olsa canın çekiyormu, ya da o anları düşünüp mast yapıyormusun
İsteğim her zaman çok yoğun onu düşünmek istemiyorum ama istemsizce aklıma geliyor genel olarak isteğim olduğunda mast yapıyorum sürekli
analdan da çok zevk alabilirsin o salak seni çok zorladığı için hoşuna gitmemiş, hele kremleyerek yapsın sen o zaman zevki gör
Bilmiyorum anal çok sağlıklı da değil
keşke biz yakın arkadaş olsaydın seni ben alıştırmak isterdim, aslında çok zevkli ama yapmasını bilmek lazım
kaç gün de bir mast yapıyorsun
Bu aralar nerdeyse her gün
o zaman çok isteklisin, her gün canın çekiyorsa
bu gün yaptınmı, isteğin var mı bu gün, özele gelebilsen çok güzel olurdu
Bugünde yaptım evet bu aralar isteğim yoğun oluyor bir de bağ8mlılık gibi oluyor
Özele gelemem
neden özele gelemezsinki halbuki karşılıklı paylaşım yapardık güzel olurdu
bende son zamanlarda çok istekleniyorum hemen hemen her gün 31 çekiyorum
Yapamam kimseyle mastürbasyon sevgilim var şu an zaten sanalda ama buluşamıyorum genelde kismeyle
o zaman sevgilinle sanal yapıyorsunuz
her mast yaptığında o analdan yaptığın gün aklına geliyormu aklına geldikçe heyecan duyuyormusun
O anları mümkünse aklıma getirmemeye çalışıyorum üzüyor beni
Evet sanal yaptığım oluyor sevgilimle
yani o anlar derken adamın penisi falan aklına geliyordur keşke şu an yanımda olsa falan dediğin olmuyormu
aklıma geliyor ama işte üzüyor beni istemsiz hala onu arzulayabiliyorum
tabi ya ilk yediğin penisi unutamazsın ve her zaman ondan istersin
burada sayfa yetmiyor ya özele gelseydin daha iyi olmazmıydı
Beni o cok üzdü ve işin kötüsü ilkti
bende yapmıştım kızın birini ama o çok zevk almıştı hatta 2 defa sikerek boşalmıştım aynı gün üst üste
keşke ilkini benim gibi tecrübeli birine verseydin hem sana sevdirirdi bu işi hemde çok zevk alırdın
Ben tecrübeye bakmıyorum hem öyle herkesle olan bir erkekle birlikte olmak istemezdim bana herkesten daha değer veren sevecek bir erkek istedim hep
ben olsam siktiğim kıza çok değer veririm verdimde zamnında
Öyle olması gerekir ama çoğu malesef bencilce kendi zevkini düşünüyor sevgilim bile değildi ben sevgilim olmayan biriyle istememiştim sadece hoşlandım ondan o ise sadece arzulamıştı sadece azgınlığı içindi üzücü bunu kabul edemedim ama uzaklaştım ondan tamamen
sen neden özele gelmekten bu kadar rahatsız oluyorsun ki ordan sadece ikimiz konuşacağız gelsen çok daha güzel olurdu
hadi gel ordan konuşalım sana çok özel şeyler anlatmak isterdim
Hayır zamanım yok burayada az giriyorum derslerim var görüşürüz
iyi öyle olsun, ama gelmek istersen her zaman beklerim, geldiğinde kendini tanıtırsan sevinirim, yani hatırlamam için
Anlamı yok bilinçaltında yattığı için görmüşsün
Tek neden omu ama neden kanlı yaralı
Kan rüyanın bozulması demekmiş anam öyle derdi
Nasıl yani rüyanın bozulması derken
Yani geçersiz oluyor gibi bir şey. Yani gördüğün şey başına gelmeyecek gibi
Hm anladım ama onu böyle görmemin bir anlamı olmalı
Özlediysen bilemem 🤷
Çoğu zaman aklımda fakat onu kötü gördüm
Hmm umarım unutursun ya da kavuşursun 🤷
Kimseyi tamamen unutamayız beni de çok üzmüştü
Başkasını bulursan unutursun
O tarz bir unutma değil geçmiş silinmez demek istiyorum
Ben 7 yıllık geçmişimi sildim, silmek istersen her şey siliniyor yeterki bunu gerçekten iste
Ama hala hatırladığına göre silmedin sadece geçmişi yendin
Olabilir 🤷