Sizce aklı hala bende olabilir mi? Sevgilisi olduğu halde?

18 yaşındayım bundan 1 ay önce bizim eve yakın bir cafenin sahibiyle iliskim basladı. Kendisi 27 yaşında
Aslında aylar öncesinden pesimden koşuyordu numaramı almak için hemde 1 senelik ciddi sevgilisi oldugu halde.
Tabi bana sevgilsi olduğunu çıkmaya başladığımızda ve ona çoktan aşık olduğumda söyledi.
Zaten sevgili değildik sadece arada sırada cafenin içindeki ofisine uğrayıp sevisiyorduk bir kere de evine gittim birlikte olduk.
Bana sevgilimi aldatabilmeyi göze alabilcegim kadar güzel ve seksisin aklımı alıyorsun diyordu

Fakat sonra aramız açıldı çünkü korunmasız iliskiye girdigimiz icin hamile kalmaktan korkuyordum o da birşey olmaz diyordu bu korkumu çok çocukça buluyordu.

Ve 2 hafta önce sevgilisini bıraktı. Bana soğuk davranıyordu artık. 1 hafta önce de hemen başka bir kadınla cikmaya başladı ve bizim iliskimizi bitirdi. Kadın da 35 yaşında falan gösteriyor yani benim gibi çıtır degil

Bu akşam onun cafesine gittik kız arkadaşımla birlikte. Aslında gitmeyecektik fakat benimki bizi yolda yürürken gördü ve gülümsedi.
Arkadaşım da "Bak seni görünce hemen nasıl gözleri parladı hadi gidip oturalım" dedi ve oturduk
Otururken yanımıza uğradı ama gayet soğuk ve mesafeli konuştu benle. Sonra yanımızdan ayrıldı ama gözü sürekli bendeydi nedense

Sonra bir ara arkadaşım "Sana işaret etti ofise geçelim diye, hadi gitsene" dedi. O da o sırada cidden bana gülerek bakıp ofise yürüdüğü için bende inandım ve ofisine gittim

Fakat ofisine gittigimde bana neden geldin ki dedi. Bunu söylerken de gözlerimin içine bakarak gulumsedigi için sakasina söylüyor sandım. Meğer beni cagirmamis arkadaşım yanlış anlamış. Bende busra oyle dediği için geldim dedim. Hayır ben öyle birşey demedim dedi.
Ama nasıl desem hala beni begeniyormus gibi bakıyordu bana.
Nerdeyse eski günlerdeki gibi dudaklarıma yapisacak gibiydi
Hadi simdi git kiz arkadasim birazdan buraya gelicek dedi. Ama bunu söylerken hiç ciddi konusmuyordu gulumsuyordu. Ve bana beğeni dolu bakıyordu
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra bende sinirlenip masaya oturdum arkadaşım onunla konusmaya gitti benim için,
Ona demiş ki gitmenizi istemiyorum hatta arada gelin ama şimdi Yagmurun sakinlesmesi lazım çünkü kız arkadasim gelicek kendini belli etmesin demiş. Çünkü ben en son onunla whatsapp tan kavga ederken Kız arkadaşı için senden büyük gosteriyo ben daha citirim gibi laflar etmiştim. Kız arkadaşı da görmüş bu mesajları ve fena kavga etmisler.
Sizce aklı hala bende midir?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ya benim o. hamilelik korkuma çok sinirlenmiş soğumuş benden sırf bu yüzden.
Ama o zaman neden beni bugün beğeniyor gibi baktı ki? Bence aklı hala bende ama kız arkadaşından korkuyor
Sizce aklı hala bende olabilir mi? Sevgilisi olduğu halde?