Yani kiloluyum açıkçası ama kendimi çok seksi buluyorum zayıf kızlara göre kilolu bir kadınla sexe nasıl bakıyorsunuz beyler?
Cevabın nedir?
Simdi burada millet ulan iyi olur super olur yazarsam belki kizi dusururym mantigiyka yaziyirda yemezler be kiz bunu soruyorsa bakire demektr yan sexse zor ikna edersiniz. Soruna gelince bu kosiye gore deisiyor soyke soylim bazi bayanlar hem cok kilolu hemde teni cok sert bunlarla cok iyi oalcagini sanmiyorum ama teni yumusak oluyor genelde iste bunlarla cok iyi bide kilolu bayanla nasik seks yapilacaginida bilmek gerek sexde erkegin aktif oluo. pozisyinlari bayanin rahaymt davranabilecegi erkeginde tam grbilecegi sekilde ayrlamali bunu yaparsa mekemmel ble. olabilir
00 Yorumla
+1 yılsizden daha normal bedende olan baynalardan hiç bir farkınız olamaz. aradaki tek fark beni yanlış anlamayın sadece kilo farkıdır.,
kilolu olan bir bayan da elbette seksidir ve güzeldir.
zevklerini bilir , nasıl zevk almasını bilir , yatakta en iyi şekilde zevk aldığını bilir. ve erkeğinin nasıl zevk alacağını bilir ve o şekilde hareket etmek ister00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bacım bende kiloluyum sevgilim benim çok hoşuma gidiyo böyle ele geliyosun falan diyo ama.. ben sekste şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. ama iyi olmuş bunu sorman bende merak ediyodum.
13 Yorumla
Soran+1 yılEski erkek arkadaşımda bana böyle söylüyordu :) erkekler olumlu bakıyor gibi ha :)
Cevap sahibi+1 yılbelkide ama bazende diyorum kendimimi kandırıyorum diye.. Gerçi beğenmese ya da bir sorun olsa o esnada anlaşılır heralde bir problem yaşamadık şuana kadar ama..
ne biliyim heralde bir sorun olmuyo :) hatta bazen gerçekten hoşuna gittiğini biliyorum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıkı bir vucudun varsa kilo yu saklayan problem yok;) bende kiloluyum 70 ama en fazla 65sindir diyorlar inanmiyorlar okadar olduguma
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsevgilim cok. begeniyor kalcalarim latin kalcaasi goguslerimde 90yani tabi kilo vermek istiyorum daha iyi fit durmak icin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
55Cevap
Aşırı kilolu değilsindir sanırım yani 110 - 120 kiloluk bir bayan değilsin diye düşünüyorum,
Eğerli okadar değilsen benim için gerçekten sorun değil seninle sevişmek isterim çık ciddiyim.
Neden olmassinki bence çok farklı olabilir belki de zayıf veya ideal kiloda dediğimiz tanımlardan sahada iyi sevisiyorsundur, olabilir yani bu is istemek ve partnerini zevke getirmekle güzelleşir zevkli hale gelir.
Benim fikrim10 YorumlaHep hayal etmisimdir :) he göze fit kiz daha hoş gelir. muhakkak ama is içindeyken ki performans da:) ayrıca şişman yani balık etkilerin avantajı var doggy pozisyonda yaparken göğüsleri kavradgn zaman sana tat veriyor tuttgnu hissedysn :):) ulaşırsan bana daha neleri var neleri :)
20 Yorumlakilolu bir kadını çıplak düşünün birde taş gibi bir kadını. Kilolu kadın ne kadar taş olur ya? Kendinizi kandırmayın. Burada abazalardan yorum alıp egonu tatmin etme zayıfla kendini kandırma lütfen.
05 Yorumla- +1 yıl
neden sen kilolu erkekle yapınca da zevk almıyor musun? zevk meselesi
Soran+1 yılTabi canım hem en sağlıklısı ama ben sadece beylerin fikirlerini merak ettiğim için sordum egomu tatmin etmek için değil zayıflamak bende istiyorum tabiki :)
- +1 yıl
boşver bebeğimm sen yaa bölede tatlısın :D
- +1 yıl
hee tamam o zaman ekşi bayan :D
Ben daha çok büyük göğüslü kadınlara ilgi duyuyorum yani çok büyük göğüslü ama kilolu değil maalesef üzgünüm :/
00 YorumlaYorumların yüzde 90 ı hiçbir tecrübesi olmayan insanlar tarafından yapılmış. Bence onların dediğini dikkate alma kilo vermeye bak çünkü cinsel ilişkide kilo sorun yaratır.
00 YorumlaBurdan tanistigim kilolu bir bayan arkadas vardi sanal seks yapiyorduk :) 3 gun sonra pat diye kesildi bence guzel olduktan sonra cok abartili kilolu olmadiktan sonra skinti yok ;)
00 Yorumla
+1 yılbence sana öyle geliyo zayıf kızlara göre daha seksi olamazsın ;)
00 Yorumla
+1 yılsana tiyo vereyim şişman kadınlarla seks yorucu ama aldığın zevki anlatamam,, betonda yatarken erkek altta kalınca iyi olmuyor:):):)
00 Yorumlagüzel oluyor böyle elin avucun doluyor en azından çırpı gibi kızlarıda sevmem pek alıcan kucaa hop hop hoplatıcan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya :)
Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. her erkeğin zevkine göre değişir bu durum kimi kiloludan hşlanır kimi zayıftan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsel yaşamım olmadı. ama bir dönem düzenli sanal seks yaptığım ve beni en çok etkileyen hatun kiloluydu. gayet de çekici ve istekliydi. terkettiğime pişmanım şimdi..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Görsellik önemli benim için. Zayıf kadın seviyorum ben. Kucağımda zıplatabilmeliyim. bu benim zevkim. zevkler tartışilmaz
00 Yorumla
+1 yılSeverim dolu dolu olur bence şişmanlık eksi değil artı
00 YorumlaOlabilir güzel ve değişik bir deneyim benim için sorun olmaz.
00 YorumlaBen görüntüye önem veriyorum en azından fiziksel olarak o yüzden kilolu insanlar bana itici geliyor
00 Yorumlaben çok seksi buluyorum... hiç sevişme şansım olmadı ama çok ateşli olduklarını düşünüyorum...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. seks kiloyla alakalı olamaz ki bu sevmek bir birini tatmin edebilmektir
00 Yorumlaşimdi kılolu derken görmeden bırsey dıyemem tama balık severım ama hamsıde balık palautda yayında balınada hangı balıkdan bahsettıgımızı bılmem lazım
00 YorumlaKilolu kızlar çok azgın oluyor bir kere deneme yaptım sonra yataktan kaçtım neydi oo öyleee kıtlıktan çıkmıl gibiydi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabıkı balık etlı kılolu ck severım yatakta daha cekıcı olurlar
00 Yorumlakılolu bırıyle hıc yapmadım ne kadar verımlı olur bılemıyorum
00 Yorumladoggy pozisyonunda kökleyecen bak sen ozaman yemede yanında yat sen o sikişin
00 YorumlaKadının cilvesine bağlı cekiciliği olursa neden olmasın
00 YorumlaBu soru en cok nefes alsin yeter cevabi aliyorda bakma sen :) :D
00 YorumlaZayıf bir kızdansa kilolu bir bayanla seks tercihim olurdu yani ;)
00 YorumlaBayılırım. Hep istediğim şey et ete değecek derler ya :)
00 Yorumla
+1 yılüstte olmasını isterim :D agırlıgını tartmak için :D
00 Yorumlayaptım çok tatlı ve daha heycanlı dolu dolu. at mesaj
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkiloluları severim sempatik güleryüzlü ve pozitif olurlar evlilik rahat geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkg cinsel ilişkilerde sorun yaratır biz erkekler tıpkı siz kadınlar gibi bir şeylere dikkat ederiz bunların biride kg dir biraz klio veriniz derim
00 Yorumla
+1 yıldenirmi ama oyle :(((((((
05 Yorumlaama demiş bulundu :)
- +1 yıl
oliyim ben o zaman cogu erkek baliketli seviyor hale bak
- +1 yıl
yok yaa ölme sende senide severiz :D
- +1 yıl
yedek parcamiyim ben be olmadi senide severiz gibi :D sen soyle kosede dur senide severiz gibi olun hepinizzzx :D
- +1 yıl
severiz orda baska bir anlamdaydı ama sen yanlış anladın alınganlık yaptın o sahiplik göstergesiydi tatlım :F
Normal kanka. İnsan olmalı önce
00 Yorumla
+1 yılAşırı kilolu değilsen tam benliksin
00 Yorumla
+1 yılSevdikten sonra sorun değil
00 Yorumla
+1 yılchubby diye kategori var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç düşünmedim. Hayalini kurmadım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKilolu derken boy ve kilo da önemli.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende her türlü daha iyi.
00 Yorumla Pardon seksten sonra ne dedin?
10 Yorumla
+1 yılmuhteşem oluyor desem
00 YorumlaKilolu kendeni parmaklasın...
00 YorumlaNe ka kilolu aşırımı ortamı dublle mı :)
00 Yorumlasenin bu soru rekora gider :)
00 Yorumla
+1 yılbence zayıflamalısn kandırmayalım bırbırmızı
00 Yorumlacok kilolou olursa pek bişey düşünemem
00 Yorumlamükemmeller tek kelimeyle
00 Yorumlahiç kilolularla birlikte olmadım bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılgüzel olur sen seven mi?
00 Yorumla
+1 yılFena olmuyor yatakta? Hiç mi yatmadın kimseyle
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır kendime güvenemiyorum kilolarımdan dolayı :(
- +1 yıl
Mesaj yazarmısın konusmak isterim seninle. bir kaç bişey anlatayım gereksiz özgüvensizliğin
kilolular daha istekli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboy ve kilo söylermisin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimki seninkine yetişecekse problem yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloff olsada yesek etin bile yaglisi guzel :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnekadar kilolu mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbel fıtığım var yoksa sıkıntı değil yani :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyeri göğü inletiriz yani güzel olur wqeeqdasdqw
00 Yorumla
+1 yılolsada yesek :))
03 Yorumla- +1 yıl
onun tadı bir başka oluyor yaşamayan bilemez :D
Soran+1 yıl:) :) :)
- +1 yıl
denesek yaa :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHmm bakireyim :))
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliste o kadar bakirim. Yalnis yazmisim yaa :))
Soran+1 yıl:D İyiki düzelttin sabahtan beri ekrana boş boş bakıyorum cevabı anlayabilmek için :)
Cevap sahibi+1 yıl:)) sevindim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler