Bu sitedeki bütün kızlarda aynı merak. Ne zaman biri sorsa hepsi damarlı isteriz der. Ne hikmeti var bu damarlı penisin. Anlamadım.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılne damarlısı buyugu ya insanın sevdgnın olduktan sonra o ne farekeder benım sevglmınkı 14 cm ve ben cok memnunum onun oldgu için onemlı olan aşk sonra cınsellık ne bu damar buykulk taknıtı falan buyugu nereye sıgrceksın ya bı kız acı cektıkten sonra içine tam alamadktan sora o kız sexten ne anlasın mutlu edemezsın kı sonra 24 cm heyo heyo. bok heeyo.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerakli değilim
01 Yorumla
Soran+1 yılsana yok o zaman
+1 yılbüyük seviyorlar ya da hiç görmeselerde filmlerde gördükleri en çekici peniz olduğu için bole bir istekleri var bana göre
00 Yorumla
her peniz mutlak birgün ölümü tadacaktır yok bu böyle değildi
01 Yorumla- +1 yıl
:D:D erkek penis olarak nitelendiriliyor kardes zaten genelde :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBendede damarli var ama uzun degil knk yha 14-15 cm felan ama sitede baktim kizlar bir şey demiyo kalinlik dersen de ortalama bir vajinaya az bir zorlamayla sigacak sekilde..
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıll*n ben yanlislikla gaza gelip ozelimi anlattim :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam soruyu okuyayım dedim ezan okundu:D Allahım affetsin :) haklısın.
040 Yorumla
Soran+1 yılhangi konuda haklıyım. damarlı penis merakının anlamsızlığı konusunda mı
Cevap sahibi+1 yılo merak konusunda evet. İzmir bu arada :)
Soran+1 yılsen meraklı değilsin yani damarlı penise
Cevap sahibi+1 yılohooo sorunun başlığı İzmir olmalıymış:) şimdi bitirdi hoca. yani damarlı penisten bana ne yani vajınanın gözü yok hoş:S
Soran+1 yılolmadığı aşikar ben de o yüzden merak ediyorum. damarlı penisin başka bir özelliği mi oluyor. sertliğine mi dalalet acaba ammına girerken daha iyi mi hissettiriyor o yüzden. yoksa kalınlığına mı işaret oluyor. yoksa içine girince damarın falan anlamı yok
Cevap sahibi+1 yılya bir b*k hissettiğin yok. sadece görsel. azgın bayanların hoşuna gidiyor yani. boyda önemli değildir bak bütün erkekler yanlış biliyor, kalınlıktır kadını kendinden geçiren. birde kullanmana bağlı.
Soran+1 yılkalın benimki iyi de kullanırım. memnun olmayan olmadı şimdiye kadar. zaten o boyuyla övünenler hayatı boyu ama girmemiş olanlar. belli bir yerden sonra zaten amma sürtünmüyor penis.
Cevap sahibi+1 yılçok açık yazmasan ya :D ya tamam konu cinsellikte sanki erkeğim anasını satayım bak beni de bozdun:D sonuç olarak görsele önem vermeyelim derim. (nokta)
Soran+1 yılgüzelim ne alakası var erkek olmakla kız olmakla. amm amdır sik siktir. adını değiştirsen ne olacak.
- +1 yıl
Yav reis ne adamsin ne guzel okuyup bilgi ediniyordum... acik secik konustun gitti bayan arkadas.. :)
Sen halk dilini kullanma burada turk dilini kullan.. :))
Soran+1 yılaçık konuştum diye gitmedi o zaten söyleyeceğini söyledi. seni mi eğlendirecek
Cevap sahibi+1 yılne gidicem bea :) nokta yazdım sonuna okumadın mı kardeş?
Soran+1 yılonu diyorum işte. diyeceğini dedin.
Cevap sahibi+1 yılsoruyu soran arkadaş. ne güzel konuştun ya Allah aşkına açık konuş anlasın :D bazıları anlamıyor bak :D
Soran+1 yılonların niyeti başka. sikini kaldırmaya kız arıyor o kendine. derdi o.
Cevap sahibi+1 yıleee normal ama bu asalakların saatleri bu saatler bende nerede kaldılar diyordum. delikanlı adamışsın.
- +1 yıl
Ne bileyim atarlanip gider gibi gittin..:))
Daha devam edeceksiniz sandim..
Cevap sahibi+1 yılbekleme kardeş yol al sen :) hadi başka cinsellik sorularına.
Soran+1 yılsaol. sen de taşaklı kızsın belli.
Cevap sahibi+1 yılöyleyimdir :D çoğu erkekten erkeğiz yani :D
Soran+1 yıldur kız. o kadar da olma. sikin yok değil mi?
Cevap sahibi+1 yılaz kaldı o da çıkar böyle konuşursan :D
Soran+1 yılben konuştum diye sen niye sik çıkarıyon kız. sen sendekini kaybetme yeter.
Cevap sahibi+1 yılya bizde görsel olarak yok ama yürek var :D
Soran+1 yılya şimdi sen de benimle erkeklik yarışına girme. bende hem yürek var hem *** var. karıştırma sen orasını. amm da güzeldir. o da lazım. delikanlılığa engel değildir amm sahibi olmamak.
Cevap sahibi+1 yılya bunu mu demek istedik ne ters adamsın vesselam :D
Soran+1 yılyaa kızım sen sik çıkartmak üzere olan bir kızsın ben mi tersim. cinsiyet değiştirecen nerdeyse.
Cevap sahibi+1 yılyok be tavır anlamında dedim ben ne çıkaracam:S
Soran+1 yılbişey diyecem şimdi kızacan neyse...
Cevap sahibi+1 yılsen düzgün soru sormazsın boşver sorma:)
Soran+1 yılsoru değildi zaten. tam yeriydi de kızdırmaya gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılsen blirsin :)
Soran+1 yılgüzelim ben çıkıyorum. yalnız seninle sohbet çok keyifli olur gibi geliyor. mesaj atarsan sonra görüşürüz
Soran+1 yılşişt
Soran+1 yılkız gelmedin mi daha
Cevap sahibi+1 yılhayırdır ne oldu :S
Soran+1 yılmerak ettim seni nerelerdesin
tırtık hissiyatı veriyordur belki kızların isteklerine ne zaman anlam verebiliriz ki? :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeri zekalımısınız la siz? damarsızı varmı? =)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılvallamı :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026