bir kız bir erkeğin kucağına oturursa erkeğin erekte olma ihtimali var mı yüzü yüzüne bakıcak şekilde ama yan falan değil yanii
Erekte olduğu nasıl anlaşılır o az?
Erekte olduğu nasıl anlaşılır o az?
Eğer erkeğin rengi mora dönüyorsa, o an ''Salonda ejdarga görüyorum'' diyorsa... Eğer burnu pinokyo gibi uzarsa, ve çocuğun sol elinde birden kutup ayısı ve ördek yüzüğü belirlenirse.. Çocuk ''Ölü insanlar'' görüyorum derse, senin kırık ölü tavşan kafasına benzediğini söylerse.. Ve çok sesli bir şekilde osturursa.. Çocuk erekte olmuştur.. Umarım istediğin cevabı almışsındır, elimden geldikce yardımcı olmaya çalıştım.. Biz erkekler pis varlıklarız, he bu arada küçüğüm çocuğun kucağına oturmasını biliyorsunda, nasıl erekte olduğunu anlamıyormusun? Lütfen yapma bunu :)
Daha oturmadım agjahslshas çok güldüm eyw
Boşalmıştır demek istedin dimi
Anlaşılmasına gerek yok %100 garanti veriyom olur;)
Olmaz mi :))) gö. ünde bir sertlik hissedrsn boyle kalp atar gibi de atar arada pit pit damarlardan dolayi
İllaki batar canim baktn batan bsy yok hemn o adami terket batamick kadr kucuk seylerle ugrasma :)
Cevap
26Cevap
olur olursa da anlamaman için dokunma hissiyatını kaybetmiş olman gerekir
Pantolon var boxer var nası anlıycam yaaa
3 cm ise anlamazsın elbet
Erkekten erkege değişir bu. Bunuda yaa kucağındayken sertlikten anlarsn ya da caktırmadan bakarsn pantolonun önünde kabarıklık var mı die eger zaten. olmuşşa illa belli eder otururkn saklyamaz...
oturduğunda alttan krikoyu hissedersin. buna bir erkeğin kayıtsız kalması mümkün değil. krikoyu hissettiğin anda seninkinde kelebeklerin uçtuğunu hissediceksin :))
Kesinlikle kalkar :) Olmama ihtimali yok zaten sana değdiğinde anlarsın merak etme otur dene bir
Erekte olduğunu erekte olduğunda çok rahat anlarsın kucağına oturduğunda kukuna değer ^^
tabi ki olur. batma olur ya da sen tut elinle böyle yani
Boşalmaz kanka sadece büyür. Oda zaten oturuyosan anlarsın.
üzerine oturduğunda sana bişey battığını hissedersin herhalde..
eğer seni kalkman için uyarmıyorsa anla ki boşalmaya hazırlanıyordur böyle anlarsın :D
Oooo fena olur ya o zaman bakahskshakshsks daha oturmadım
soruyu sormayı akıl ettınde erekte olmanın nasıl oldugunu akıl edemedınmı kanks
Yok kanks yaa anlamam ben öyle dik olduğunu yani pantolon var boxer var nası anlıycamm?
Sert bir cisim yaklaşıyor efendim diye uyarı alırsın zaten ;)
nasil oturursa otursun sonuc mutlu sonla biter dikkat et.
üzerinde kıyafet varsa anlamayabilirsin. iyice oturtman lazım kalçalarını ayırıp.
Aynen işte kıyafetten anlaşılmayabilir
sen kimi uçurtmak istiyorsun.
Sevgilimi agajshksjs daha oturmadım ama
kumaş veya keten pantolon varken oturacaksın. sen de ya etek giyeceksin kısa oturuken yukarı sıyrılacak kadar. ya da dar bir tayt. iyice hissetsin dudaklarını falan.
sen direk olmasını mı istiyosun olmamasını mı onu söyle
hafiften havaya kalkarsın hahaha :D
Altta kabaran bişi hissdersin işte
sen bir otur hele anlarsın.
altındaki sertliği hissetmemen mümkün değil.
Kalkar siki sağlıklı bir erkek ise batar sana
Kesin erekte olur ve sertlik hissedersin zaten :)
bence beynine oturursan erekte olur
merak etme seni yukarı kaldırır
Sana kabaran bir şeyler olur tabi
olmuyom diyen zaten yumuşaktır
giydiği şeye bağlı bir durum
ozelde anlatyimm
olur tabi :D
yaş kaç
yapma canim
hissedersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar