Bana hiç güzelsin diyen olmadı bunu dediler bu benim nasıl olduğumu gösterir
Cevabın nedir?
Hayır, her seksi kadın güzel değildir. Aslına bakarsan çoğu seksi kadının güzel olup olmadığını hatırlayacak erkeğin sayısı bu sitede bile iki elin parmaklarını aşmaz, çünkü seksi olduğundan yüzüne ve diğer detaylara bakmaya süresi bile olmamıştır.
Seksapalite vücut hatlarıyla ve giyimin biraz teşhirciliğe kaydığı şekilde gerçekleşir. Ama kadın güzelse abartısız söylüyorum, çuval giyse de güzel görünür. Ne makyajdır aynası ne de giyimdir detayı. Seksi kadınların çoğu makyaj ve giyimleri sayesinde bu özelliklerini öne çıkarabilirler. Çoğunun da sabah yataktan kalktıkları hallerini çoğu erkek görmek bile istemez.13 Yorumla
Soran+1 yılMakyaj 0 açık giyinmiyorum
Soran+1 yılOlabilir o
+1 yılgüzelsin dememelerinin nedeni güzellikten öte çekici yönlerinin olmasıdır. seksi bir bayan kusursuz ve çekici beden hatlarına ve yüz güzelliğine sahiptir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe fark var
- +1 yıl
bende arada bir fark olmadığını söylemek istedim. size güzelsin dememelerini aldırma.
herkes kendine göre bir güzel olmakla beraber.. güzellik Allah vergisi, ama seksilik insanın kendisinin benzettiğidir.. sen eminm güzelsindir.. sende kendini öyle gör... seks lik her halükarda olur...
00 Yorumla
+1 yılGüzel kız yüzüne bakılınca huzur uyandırır, seksi kız tahrik eder, her ikisi de varsa peşinden sürükler, taptırır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
Çok dişi bir görünümün insanı gördüğü zaman aklına seksi getirdiğini seni görenlerin seni arzuladığını yani say say bitmez. Kısaca seks diyelim kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılSeksilik ve güzellik farklı kavramlar bence. Seksi kizlar çoğunlukla guzel olur ama her seksi kız güzel değildir. Biraz erkek gözüyle bakma şansın olsaydi aradaki farkı anlayabilirdin.
03 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamaya çalış
- +1 yıl
Netten resim bulacam bekle
- +1 yıl
Bulamadım. Güzel kız diyince masumiyet sevimlilik guzel vücut akla geliyor. Insan sevdigine kiyamaz derler ya öyle işte. guzel kizlar aşkı cagristirir. Ama seksi kız diyince direkt cinsellik akla geliyor. Vaktim olsaydı bir güzel bir de seksi kiz resmi bulup koyardim.
seksılık ve guzellık cok farklı tabırler. bunları ayırt etmek lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılEdemiyorum :(
+1 yılSeksi genelde vücut için söylenir, yüzün genel olarak orta halli kızlara güzel deriz.
00 Yorumla
+1 yılbirbirinden farklı tabirler ama her ikisine de sahip hatunlar da var tabi ;) misal adriana lima ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel demeyip de seksi diyorlarsa ya açık giyiniyorsun ya da fiziğin çok iyi. Ama yüzün iyi değil demek oluyor bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseksisindir. Taş gibi vücut vardır ama yüzün tırt tır ne biliyim :D bence bir profil resimi koy veya likten resim koy değerlendirmek lazım :D
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle hayır sexsi kız çok farklıdır güzel kız çok farklıdır
00 Yorumla
+1 yıldeğildir. seksilik hayvanı bir şeydir. güzellik estetikle alakalıdır
00 Yorumlaözelden foto at tatlım söylim sana ne oldunu , dürüstçe söylerm harbi neysen o işte
00 Yorumlademekki fiziki yapın ideal yüzün ise siyah poşet geçirilecek cinsten
00 Yorumlasiman okadar güzel değil ama fiziken güzelsin demek oluyoo...
00 Yorumlaseksi olman seksi olduğunu gösterir bunu da ben mi söyleyeyim
00 Yorumlagüzel değildir bence, eğlenilecek bir kızdır..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher zaman gzllik anlamına gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çirkin bir kızla böyle bir şey nasıl düşünülür
Cevap sahibi+1 yıldüşünülür bundan emin olabilirsin bırak gzl olsun kaç kız gördüm böyle lüzumsuz kişilerle harcanan
demek k hem güzel değilsin hem seksi değilsin
00 Yorumla
+1 yılGülüşün güzelse güzelsindir
00 YorumlaGüzeldir...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörmek gerek :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi