Uzun senelerdir BDSM’in içinde olan, dibine kadar yaşamış ve artık hayat biçimi olmuş birisiyle evlenmek ister miydiniz? Evde köle/köleleriniz olacak ve hayatınızın, cinsel beraberliğinizin, ilişkinizin içinde BDSM’in izleri olacak. Böyle bir durum sizin için heyecan verici mi soğutucu mu olurdu?
BDSM ile ilgilenen birisiyle evlenmek ister miydiniz?
Çok yanlış düşünüyorsun BDSM’de yaşayacak şeyler hiçbir zaman bitmez. Hayal gücünü ve düşünce sistemini kullanarak aklının alamayacağı fanteziler, oyunlar, durumlar oluşturabilirsiniz. Yaratıcılığınıza kalmış ve ucu bucağı olmayan bir dünya BDSM.
Evlilik düşünmem fakat köle ruhlu, itaatkar bir veya daha fazla kişiyle beraber yaşayabilirim. Benim kurallarımla sevgi bağı olmadan sadece sadakatle ve hayranlıkla bana bağlı olacak kişilerle yaşarım bu ilişkiyi. Evlilik olması mümkün değil 😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
wow hayali bile güzel :D ama aynı zamanda korkutucu. düşünsene başka bir kadına gözünün ucuyla bakıyorsun ve bunun yüzünden eve gidince karın seni bağlayıp kırbaçlıyor. bdsm evliliğe sıcak bakabilirim yalnız şöyle bir ayrıntı var eğer evleneceksem sadece ikimiz olmalıyız, başka köle veya efendiye sıcak bakmam.
Dominant biriyle evli olmak istemezdim. Bulasıkları ev işlerini falan hep bana yaptırırdı 😆 Ama sub biriyle evet olabilir. Ki bu durumdan faydalanacak karakterde biri de degilim sadece kontrolun ben de olmasını seviyorum 😊
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tamamen eşimin kölesi olmak ona itaat etmek hep gönlümden böyle bir insan geçmiştir inşallah nasibimde böyle biri vardır. Hep sanaldan kölelik yapıyorum reel olarak eşimin kölesi olmam beni çok mutlu eder inşallah olur amin😂
En İyi Cevaplar