ya mesela benim kocam var orda ona huriler mi gelcek :) ?
ya da bana erkekler falan tövbe estf günaha girmedim inş :(
ya da bana erkekler falan tövbe estf günaha girmedim inş :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nebe 31. Şüphesiz takvâ sahipleri için de başarı ödülü vardır.
32. Bahçeler, bağlar,
33. Göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar,
34. Ve içki dolu kâse (ler) .
35. Onlar orada ne boş bir lâkırdı ne de yalan işitirler.
36. Bunlar Rabbinin yeterli bir bağışı, mükâfatıdır.
Diyanet ve diyanet tasdikli birçok mealler, Nebe 31-36 arası ayetleri aynen böyle manalandırmışlardır.
Ve asırlardır kürsüler de insanlara bu ayetler delil gösterilerek, cennette kendilerine verilecek GÖĞÜSLERİ TOMURCUK GİBİ KABARMIŞ YAŞIT KIZLAR.. vaadedilmiş,
Ve hayata sadece cinsel açıdan bakabilecek saf insanların ağızları, hem de Allah'ın mescitlerin de sulandırılmak süretiyle..
Cennet sanki cinsel arzuların sonsuza dek yaşanılacak bir mekan konumuna indirgenmiştir..
Fakat, bu allame-i cihan müfessirlerimiz!! şunu hiç hesaba katmamışlardır.
Cennet sadece erkeklerin girebileceği bir yer midir ki, sadece erkeklerin nefislerine hoş gelen tasvirler çizilmiştir..
Peki Cennetlik kadınların durumu ne olacaktır bu duruma göre..
İşte burada devreye erkekegemen fıkhın çarpıklıkları girmektedir.
Din sahasında despot fıravunlardan daha katı davranan erkekegemen din alimleri!!, içinden çıkılamayacak bir duruma sebep vermemek için, bütün kadınları sindirerek, din sahasından uzak tutmuş, böylelikle arzuladıkları bir dini ortamın tesisine kendilerince katkı sağlamışlardır..
Oysa, herkes biliyor ki, Cennet ne sadece erkekler içinder ve ne de cinsel arzuların tatmini için oluşturulmuş bir mekandır.
Hiç kuşkusuz Erdemliler/korunup sakınanlar/Takva sahipleri için mutluluk ve kurtuluş vardır. Takva sahipleri -kadın/erkek- için etrafı duvarlarla çevrilmiş bahçeler, taneleri olgunlaşmış üzüm bağları ve içleri dolu kadehler vardır. Orada olanlar ne bir boş söz ne de bir yalan işitmezler. Takva sahipleri için bunlar Rabbinden bir ödül, yaptıklarına karşılık bir armağandır. (nebe31-36)
Şimdi, ayette erdemliler/takva sahipleri için etrafı duvarlarla çevrilmiş bahçeler, taneleri üzüm bağları... diye anlamlandırılan ayetler, aşağı-yukarı çoğu Kur'an mealleri ve tefsirlerde, yukarıda örneğini verdiğimiz gibi, "takva sahipleri için.. bahçeler.. üzüm bağları.. göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar" diye çevrilmiştir.
Ayetteki HADİKA nın çoğulu olan HADAİK etrafı çevrilmiş bahçeler...
İ'NEB'in çoğulu olan E'NAB üzüm, üzüm bağları...
Hemen arkasından gelen KAİBE'nin çoğulu KEVAİB ve TİRB'in çoğulu ETRAB "KEVAİBE ETRABEN" ayeti apaçık olarak üzüm bağlarındaki üzüm tanelerinin her birinin olgunlaşması, lezzetli hale gelmesi ve bunların kadın-erkek cennet ehline ikram edilmesi anlamına gelmektedir.
Yanıltmak istemem ama cennette o iş olmayacak diye biliyorum
nasıl yani bana din hocamz demişti çadırda olcak falan ama orda nasıl olcak ya kadına erkekmi verilcek evliyse mesela saçma değilmi dimi ama? :/
Valla benim bildiğim bu.. Bu dünyada oluyormuş o iş yoksa açılmadan iade :))
Orada cinsellik yok çünkü üreme yok ama muhabbetle ve farklı şekillerde alınacak hazların "en küçüğü" dünyada ki "orgazm" halinin 1000 katı olarak tarif edilir kaynak istersen bu biraz detaylı bir konu ama cennet ne meyhane ne de kerhanedir der bazı büyükler ;) huri ve gılmanlar da cinsellik için değil hizmet için yaratılmış varlıklardır hepsi çok güzel yüzlüdürler ama zevc e ve zevce ye cennette en güzel gelecek mahluk sureti eşinin ki olacaktır. Alim ve evliyaların tefsirleri.
BENCE DAHA YAKIN ZAMANDA OLABİLECEK VE şu an İÇİN SENİN KONTROLÜNDE GELİŞEBİLECEK ŞEYLERİ MERAK ET VE GERÇEKLEŞTİR. ÖBÜR TARAFA KİM KİMİ TANIR KİM KİMİNLE OLUR BİLİNMEZ:)) şu an İÇİN YAŞIYORUZ DEMEK Kİ BUNUN KIYMETİNİ BİLİP ELİMİZDEKİLERDEN MAKSİMUM FAYDALANMAK GEREK :))
Cevap
57Cevap
Güzel soru. Dünyada evlilik harici ilişki zina ama cennette her şey serbest değil mi? Nedense sadce hurilerden söz ediliyor ama kadınlara ne var söylenmiyor. Çünkü zamanında insanları kandırmanın en güzel yolu cennete gitmek için ibadet edin orada 10 tane güzel hatun olacaktı. Yani ezelden beri millet uçkur peşinde.
cennetteki cinsel ilişki dünyadaki gibi olmayacak. yani oradaki bedensel bir haz olmayacak. dünyadakinden çok daha fazla zevkli olacak ama düşünsel anlamda zevkler alınacak... bu konuyu herkes yanlış yorumluyor. ama doğrusu benim dediğim gibi.
Kaynak?
Öldükten sonra sonra sadece ruh beden olarak gideceğiz oraya, peki ya dünyadaki "insan-cin" cinsel ilişkilerine ne diyeceksin? Cinniya düşünsel olarak haz alıyor da insan nerden alıyor o hazı?
meleklere ve cinlere inanıyoruz. İnanmalıyız da zaten. Dinimiz gereği. Cennetteki ortam insanların hayal edebilecekleri bir şey değil. Ama akıllarına yatsın diye tasvirler yapılır yok meyvalar yok güzel nehirler. Yok huriler... bizim beynimizin kapasitesi çok sınırlı. Cenneti anlatsalar da anlayamayız. Ancak öldükten sonra oradaki ruh gözümüz bunu görebilir.
Nebe Suresinde: 31-34. "Şüphesiz Allaha karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır."
kızlar içinde huri olablir
Bak kardeşim. Cennete gidince ilk kocanla kocan isterse onunla birlikte olabiliyirsun. Huriler hizmetçi olarak onun emrinde olacak cinsel ilişki temiz olarak mümkün. Orası kısıtlama diyarı değil orası özgürlük diyarı.
Gidebilirsen görürsün.
Cinsel ilişkiye kötü gözle bakan bir kişinin aklına tabiki böyle şeyler gelir ama cinsellik ihtiyaçtır FAKAT helalinden olduğu zaman öyledir.
Cenneti cinsel ilişkide helal olucağı için buna kimse bişey diyemez. Laf edenler önce kendi yaptıkları zinaya yani haram ilişkiye baksınlar tabi onların yapıcağı ilişkiyi haram kılan bir dinleri varsa.
Kadınlara erkek verilecek diye ne hadis ne ayet de ayet yok ama huriler var. Yani tam bilmediğim için konuşmak istemem sevdiklerinle birlikte olacaksın hele bir girelimde gerisini düşünürüz sonra.
Guzel bir soru hakkatten de yaa allahin huzurunde mekaninda bide cennettesin yani nasil sey yapcan yani iliskiye gireceksin ki dimi ama?
eğer eşinle ikinizde cennete gidersen hurilerden güzel görücekmiş eşini erkek konuyla alakası yok ama yazayım dedim :D
dalga geçme :)
valla öyle duydum kız ne dalga gecmesi :)
Çalsın sazlar oynasın huriler.. Elmalar meme arasından gelsin.. Doldur hancı şarabı, dışardaki Pegasus'umada saman neyın ver..
Sen önce bir cennete git soora düşünürsün... Hayrettin olay yavvvv
4 dk izleyebilirsin.
https://m.youtube.com/watch?v=B8_WLlvrOEEVallahi Allah'a sonuna kadar inanıyorum ama cennet cehennem bilmiyorum tam bana inandırıcı gelmiyor. Biliyorum yanlış bir düşünce ama
erkeğe geliyorda size öyle bir şey yok
kafayımı yedin sen
kadınlar tek eşlidir
sen huri olacaksın, bana geleceksin, bende sevişmicem seninle
Önce bence cennete girişi halledelim kıskançlık falan sonraki işler...
kadınlar için de gılmanlar var orada canımda çok düşünme böyle şeyleri ;)
burada nasılsa orda da öyle işte şap şap şlak şlak falan ama kadına bir vaat yok erkeğe huri kesin bilgidir
☭
:D Seviyorum sizi be. Siz olmasanız nasıl güleceğim.
Bize huriler dusecek sizede nuriler :). Orda kadın yine nikahlı eşi ile olacak. Sanırım Nuri yok yani :)
Dur bakalim ya cennete gireceğini nerden biliyorsun hemen ;) bu arada cennet eve ilişki olacak ama sen ilişkiyi istemeyeceksin çünkü daha büyük nimetler olduğu için o aklina bile gelmeyecekmis
tobe tobe! gidince anlarsınız burada yazıpta günaha girmenin anlamı yok
Cennete girde sen tek düşündüğün şeye bak. d madem merak ettin söyleyim kocanda sende cennettysen eğer ordada birlikte olmniz mümkün koçan huri isterse yapacak bisey yok :)
Çapraz eşleşme olacak, ilerleyen turlarda da altın gol uygulaması :)
orada erkeklere güzel hanımlar kızlarada nur yüzlü eş ve evin olacak herseyin sınırsız olacak tabi cennete dusersen
Nelerde aklına geliyor şu düşündüğün şeylere bak yaa hiç bugüne kadar aklımın ucundan bile geçmemişdi merak etme öldüğünde görürsün ne olduğunu
sen yanacaksın öbür tarafta ewlisin ve busitede cinsellik bolümündesin kocandan habersiz.)
Sırnaşma kocama, ağzını yırtarım görürsün bak - Kadın
Şuna bak la sanki cennete giriceği garantide neyi düşünüyo. dikkat ette cehennemde zebani şeyi yeme
Abi nasıl sakin sakin bu kızın sorusuna cevap veriyorsunuz ya? şu an yanımda olsa suratına bir yumruk sallardım, biraz mantık ya biraz beyin... Senin için çok zor evet ama en azından bir dene.
sen şimdilik kocan ile idare et böyle şeyleri çok merak etme nasılsa bir gün hepimiz öleceğiz.
Erkeklere huriler kadınlarada gılmanlar verilecek gerisini allah bilir :)
bu aralar iş güçten dolayı gidip gelemedim son gelişmeleri bilemiycem.
Bize 4 huri varmış, sizde yine köleliğe devam orada da :D buradakiyle aynı yani.
bak eşine sağdık olanlar ahirette ikisinide cnette giderse eşiyle olacaklardır
erkekler için hurilerden bahsediyor kitaplar hocalar ama kadınlar için bahseden yok
eğer kocan zina yapmamışsa cennette ona huriler gelecek oranın bir zevki dünyanın 100 yılına bedel...
Dunyada yasak olan seks cennete grup bile oluyomus kank allahin amacini anlayamadk
Gaz veriyo erkeklere heralde
Cennet fasafisodur, herkez kafasına gore sallıyor,20 tane erkek olucak seni becercekler cennette buda benım fıkrım hade
şu an babannedeyim birazdan onun annesine ordan... geciyommm
ona huri varsa sana da nuri düşer kanks ;)
cennette yanacağız cehennemde herşey serbest ;)
yolarim o hurileri !!!
cidden bende merak ediyorum :D
Huriler gelecek sana öğretirler kanks.
O zaman sık kafana merakını cehennemde gider
Kadınlara bişi yok erkeklere huri gelicek :)
erkeklere huri kadinlara nuriiii
Ahahahaa :D
ya kızım sordugun sorunun ayıp ama
Cennette cinsellik olayı yokki.
burayı bitirdik cennet kaldı :P
Gidebilirsek öğreneceğiz :)
orda bari rahat bırak adamı..
keyfine baksın :p
kimin kimi becerecegi belli degil orada
bu abazalıkla cennetı dusunuyosan ısın zor :P
Dünyayı bitirdik cennet kaldı :)
Düşünmen gayet doğal tabi..
Hele bir gitte var mı yok mu orda görürürsün..
merak ettiği şeye bak :)
sen bir öl istersen meramınıda gidermiş olusun
yercekımsız ortamda gıbı olucak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar