Mastürbasyon yaparken kızlığımı kaybettim?

Şimdiye değin elim erkek eline degmedi muhafazakâr bir aileden geliyorum annem babam sözde değil özde müslümanlar gerçekten bu yönde niye sen böylesin niye sen şöylesin seklinde eleştiri istemiyorum benimde yine aynı şekilde hiçbir erkekle münasebetim olmadı elini tutmayi geçtim sözlü olarak bile konuşmuşlugum yok buda aile terbiyemden kaynaklanan bir durum asosyal veya pasif olduğum için değil 18 yaşındayım sıkıntım şu yönde mastürbasyon yaparken kizligimi kaybettim bu ilerde bana çok büyük sıkıntı olacak bunu eşime nasıl anlatacağım bunu yaşadığım için gerçekten çok uzgunum ama tamamiyle bilinçsizlikten olan bir durum. ileride evlenecegim erkekte henüz hiç bir kızın eline dokunmamış biri olacak o bakımdan yorumlar ve tavsiye bırakırsanız daha güzel olur şimdi nerden biliyosun diyeceginizi tahmin ediyorum ama aile yapim böyle ve bizde genelde yakın kisilere danisilip güzel ahlaklı olanlar birbiriyle tanistirilir ve güzel islami bir yuva kurulur evleneceğim erkek hem dünya hem ahiret bilincinde biri olacak bunu esas alarak yorumlarsiniz sevinirim bunu yaparken hassas ve terbiye sınırlarını zorlamayacaginizı umuyorum..
Mastürbasyon yaparken kızlığımı kaybettim?