Cinsellik Hande Erçel'i güzel buluyor musunuz? Dibekgötlüşey Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben şahsen çok güzel buluyorum. Vücut hatları çok güzel. On numara kız. Göğüs ve kalça sağlam. Siz ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Sizce penis boyum 1 cm, bakan olur mu? Çok mu küçük!https://hizliresim.com/d4iWLv Hande Erçel'i güzel buluyor musunuz? Cevapla Numara Soruları Güzellik Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Cinsellik konusunda 303 cevap paylaştı. Murat dal kılıç bence slklık yaptı o kızı bırakarak. 1 5 Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Kesinlikle... Yataktan çıkmam onla... Offff Kerem'in yerinde olcaktım varya Hande poposunun üzerine oturamazdı. Yorumla gerçekçi-kişi +1 yıl Bulmuşsun güzelim kızı ne takıntı yapıyorsun evlilik evlilik diye. Millet gerçekten buluyor ama bunuyor. Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Aynen yaa. Ya abicim sürekli mast yapasım var.. Nolcak bilmiyorum. Yorumla gerçekçi-kişi +1 yıl Yap yap boşal ozaman nediym. Sana bu konuda yardımcı olamayacağım. Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Eyvallah :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet bence de çok güzel Fiziği de dediğin gibi sağlam 1 1 Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=-xooNVer2X4 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaç estetik var kim bilir 2 29 Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Ama taş gibi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Estetik yaptırsa herkes olur ama ilk haline de bakmanızı öneririm Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Yataktan çıkmam onunla. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Size mutluluklar estetikli bebeklerle Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Teşekkürler. Sen beni kıskandın mı? :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kıskanacam beyefendi estetikli taş bebeklerden daha iyiyim zaten snsnxnxnmxks Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Arkadaş olabiliriz istersen... Hem ben çok azdım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz bu gidişle daha çok azarsınız jdjdjdnsm Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl :)))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zamparalık var mı biraz Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Zamparalık değilde azgınım çok... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşin zor hande de yok kckcmvmdm Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Off sürekli mast yapasım var. Kendimi mi parmaklasam acaba :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akşam akşam fena sinirimi bozdun bir de gülüyorsun Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Hakkını helal et napim bacım çok azdım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helal olsun da estetikli kadınları bu kadar övmeyin valla sinirim bozuluyor Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Peki özür dilerim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vicdan yaptırdın şimdi de neyse Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Ya ablacım gerçekten çok özür dilerim. Ben pasif gayım. Ama sadece kızlarla sevişmek istiyorum. Vjinaya girme işini parmakla yapmak istiyorum. Azdım biraz. Gerçekten özür dilerim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birinin pasif gay olduğu nasıl anlaşılır Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Kendimi s. ktiriyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım sağ olasın Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Sende sağol.. Bu arada masumca arkadaş olabilir miyiz? Bana ablalık yapar mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok sağol Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Öff sevmedin beni anladım.. Kimse beni sevmiyo :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok estağfurullah olur mu ben böyle bir soruda tanıştık diye istemedim hem ben cinsellik konuşmak istemem yanlış anlama lütfen Yorumla Dibekgötlüşey +1 yıl Tamam saygı duyarım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Murat dal kılıç bence slklık yaptı o kızı bırakarak.
Kesinlikle... Yataktan çıkmam onla... Offff Kerem'in yerinde olcaktım varya Hande poposunun üzerine oturamazdı.
Bulmuşsun güzelim kızı ne takıntı yapıyorsun evlilik evlilik diye. Millet gerçekten buluyor ama bunuyor.
Aynen yaa. Ya abicim sürekli mast yapasım var.. Nolcak bilmiyorum.
Yap yap boşal ozaman nediym. Sana bu konuda yardımcı olamayacağım.
Eyvallah :)
Evet bence de çok güzel
Fiziği de dediğin gibi sağlam
https://www.youtube.com/watch?v=-xooNVer2X4
Kaç estetik var kim bilir
Ama taş gibi.
Estetik yaptırsa herkes olur ama ilk haline de bakmanızı öneririm
Yataktan çıkmam onunla.
Size mutluluklar estetikli bebeklerle
Teşekkürler. Sen beni kıskandın mı? :)
Ne kıskanacam beyefendi estetikli taş bebeklerden daha iyiyim zaten snsnxnxnmxks
Arkadaş olabiliriz istersen... Hem ben çok azdım.
Siz bu gidişle daha çok azarsınız jdjdjdnsm
:))))
Zamparalık var mı biraz
Zamparalık değilde azgınım çok...
İşin zor hande de yok kckcmvmdm
Off sürekli mast yapasım var. Kendimi mi parmaklasam acaba :))
Sen bilirsin
:))
Akşam akşam fena sinirimi bozdun bir de gülüyorsun
Hakkını helal et napim bacım çok azdım.
Helal olsun da estetikli kadınları bu kadar övmeyin valla sinirim bozuluyor
Peki özür dilerim.
Vicdan yaptırdın şimdi de neyse
Ya ablacım gerçekten çok özür dilerim. Ben pasif gayım. Ama sadece kızlarla sevişmek istiyorum. Vjinaya girme işini parmakla yapmak istiyorum. Azdım biraz. Gerçekten özür dilerim.
Birinin pasif gay olduğu nasıl anlaşılır
Kendimi s. ktiriyorum.
Anladım sağ olasın
Sende sağol.. Bu arada masumca arkadaş olabilir miyiz? Bana ablalık yapar mısın?
Yok sağol
Öff sevmedin beni anladım.. Kimse beni sevmiyo :(
Yok estağfurullah olur mu ben böyle bir soruda tanıştık diye istemedim hem ben cinsellik konuşmak istemem yanlış anlama lütfen
Tamam saygı duyarım.
Ben de öyle düşünüyorum.
güzel