Bakın bu konuda kompleks yapmış bulunmaktayım. Lütfen düzgünce cevap verin... 12cm sizin icin yeterli mi? Bir kadin 12 cmlik bir penisten yeterince zevk alır mı? Güzel bir sevisme ile 12 cmlik bir penis sizi yeterince tatmin eder mi? Sevismede gerçekten iyiyim. Seks yaptığım her kadın bir sonraki seksi istedi. Birkac saat sevişip, tiksinmeden oral yapıp sonrasında seks yapan biriyim. Ama surekli internette, twitterda vb mecralarda kadınların yok 20 cm olsun, yok 17 cm olsun vb yazılarını gördükçe kafamda takmaya başladım. Hatta son birkaç seksimde partnerim belki zevk almıyordur diye kafaya takmaktan bosalamadım ve penisim indi. Sırf bu takıntıdan dolayı penis uzatma ve kalınlaştırma ameliyatı bile düşündüm. Lütfen dürüstce ve düzgünce cevap verin...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
seks yaparken bile bazen partnerimizin penisi büyük olsa bile küççülüyor o zaman bir şey değişmiyor. yeteri kadar zevk verebilirsen onun önemi yok bence.
Güzel bir sevisme, iyi bir oral yeterli degil mi? Sonrasında 12 cmlik bir penis yeterli gelir yani
yeterli gelebilir evet. Penis her şey demek değil. ilişki içindeyken partnerini öpersin emersin vs. veya hoşandığı pozisyonda ilişkiye girersin. hiçbir sorun olmaz. 16 cmlik bir penis 12ye inebiliyor bazen ve fark etmiyorsun bunu içindeyken.
Cok tesekkurler bal ❤
bu arada kendine güven ve seks sırasında bunu düşünme. Hiç sorun olmuyor emin ol. anlamıyosun içinde kaç cm var diye. zevk vermesini bil yeter.
Zevk vermede sorun yok ya. Orgazm olup yatakta 45 dk kipirdayamayan partnerim de oldu... ama son zamanlarda bunu kafaya takmaktan bir iki seksimde bosalamadim ve indi. Bu yuzden boyle sordum
yok sorun etmeyin sosyal medya işte herkes bir şeyler istiyor. Türk erkeklerinin ortalaması öyle yüksek değil zaten.
Sen benim icimi rahatlattin. Iyi ki yorum yaptın tesekkurler :) evet biz Turk erkeklerinin ortalama küçük:/
evet o yüzden boy önemli değil alınan zevk önemli.
Cok cok cok tesekkur ederim gizli uye ❤ yani böyle dusuncelerini direkt soyleyen, dobra biri oldugun icin tanimak isterdim iyi bir arkadas olur senden. Her derdimde tasamda gelir akıl alırdım hahaha 😂 artik bir sey olursa gelir bu yorumun altinda yazarim sana 😎
olur :D
Anlaşık gizli arkadaşımmm 😂 anonim olmasaydin eklerdim valla, neyse 😂😂
maalesef, kusura bakma
Günaydınnn, hava çok güzel ya 😁