bir iliskiye basliyorsunuz 1 yil devam ediyor ya da ne kadarsa iste kizi opmeye cakisiyorsunuz ama kiz hic bir zaman yani evlenene kadar bunu istemiyor ya da dokunmanizi ne yaparsibiz ayrilmak gecer mi aklinizdan
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bakmadan, kontrol etmeden veya denemeden aldığınız bir şey var mı? Eskiden oğlan anneleri gelin adaylarını hamam da görüp tetkik ederlermiş. Hadi evleninceye kadar öpüşmediniz oğlan saygı gösterdi.. Evlendiniz ilk gecede gelin diyor ki ben dudaktan öpüşmeden nefret ederim kusarım diyor.. eeehhhh Be bir evliliğin canına ilk geceden aldınız gitti demektir.. Yok oramı tutma buramı elleme, ben onu tutmam bana değdirme gibi çok anormal tarzlar duyduk... Onun için evlilik öncesi bunlar bilinmeli.. Kapıda kanlı çarşaf beklendiği için 3 ay eşine bir şey yapamamış erkekler gördük.. Artık 21 YY da bu düşüncelerden kopmalıyız.. Gençler mutlaka seks yapmak ile çiftleşmenin çok farklı olduğunu bilmeli ve öğrenmeli.. Unutmayın ekmeğin iyiliği mayasından evliliğin güzelliği yataktaki uyumdan geçer..
31 Yorumla- +1 yıl
çok güzel anlatmışsınız. eğlinize sağlık...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılen azından sevdiğimi öpmek dokunmak ona sarılmak iisterim... çünkü onun sıcaklığını hissetmeliym yoksa dayanmak zor olur... Ama sırf bunları yapmıyor diye de ayrılmam sonuçta seviyorumdr... Hatta yapmıyorssa bir yandada mutlu olurum İffetini namusunu korumuş bu devirde bulunmaz nadide bir çiçek olarak görür gözümde çok kıymetlendirrim onu
113 Yorumla
Soran+1 yılopmek derken yanaktan olur sarilabilirde ama daha fazlasi yok
Cevap sahibi+1 yılee yani okadarda olsun :) Kısacası ben sahiplenirim gerçek sevgi bunu gerektirir.. Hatta mecbur olduğu içim değil daha bir aşkla çok mutluluk içinde sahiplenirim... Çünkü bu devirde namsunu koruyan kız okadar az ki az olan şey değerlidir
Soran+1 yılama ben bu degeri goremiyorum niye acaba
Cevap sahibi+1 yılSenin o güzel değerini anlayabilecek kapasiteede insanlarla birlikte olmadığın içindir
Soran+1 yılya soyle soyliyim kimse namuslu kiza bakmiyo nerde opusen her halti yiyen kiz var millet onlarla birlikte artik bende bir sorun oldugunu dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılAdamların amacı farklı... Ha şunu diyim senin yaşın kaç? çünkü eğer yaşın daha 18 falansa o yaştaki erkeklerin aklının sadece cinselliğe çalışması normal.. Erkekler birazda 24 25 yaşlarına doğru evliliği düşündüğü için böyle temiz saf namuslu aile kızı aryor..
Cevap sahibi+1 yılHa o yaşlarda olup yine amacı cinssellik olan çok erkek yine var.. Sen doğru insanlara birlikte olmaya bak.. sevgili olmadan önce açık açık söyle bu durumu
Soran+1 yılyasim 19.
Soran+1 yılgarip olmaz mi direk soylesem bide basta soylesem tamam der mesela ama sonra bir beklentisi olur o zaman ne yapicam
Cevap sahibi+1 yılOzamanda anında bırakırsın kesersin muhabbeti... Bak tamam kabul ediyorum sırf bu yüzden ayrılacak belkide bir sürü erkek vardır zaten ayrılıyorsa ya da gidip seni aldatıyorsa seni sevmemiştir o cinselliği sevmiştir.. ya da seninle cinsel duygularını tatmin etmek için sevgili yapmıştır.. O yüzden ayrıl ayrıldığınada sevin... İllaki bulursun birgün seni hakedeni
Soran+1 yılumarim neyse saol yorum icin :)
Cevap sahibi+1 yılrica seni hakeden birini blman dileğiyle iyi günler
Soran+1 yıltesekkurler sizede
Aslinda.. yazdigin seylerde ben istiyorum
Ama imkansiz mi onuda bilemiyorum bu konuda bir erkek nasil dusunur tam olarak cozemedim
Yani disarida yureyince ne kadar dar ve seksi bir gorunum o kadar bakiyorlar..
Acikcasi korkuyorum bu yuzden..
Benim bir iliskim oldum yani tam degil ama erkek arkadasimin imkani varken bile dokunmadi ellemedi bu gercekten kendine gore
Yani ben belkide boyle bir kiz olmasaydim yapardi
Senin yapacagin sozlerle onu baglamak..
Duygularini paylasmak seni seviyorsa sabreder..
Seviyorsa..14 Yorumla- +1 yıl
Ben sevgilime 6 ay boyunca dokunmadım ellemedim bile sonra terk etti beni işte demiş sevdiğine dokunmaya korkan erkeğe erkek demem demiş :):) ben bakmaya dokunmaya kıyamazken şimdi yabancı ellerin koynunda
- +1 yıl
O benim playboy olmamı istedi bende öyle oldum madem dokunmadan sevilmiyormuş haa benim gibi seven erkekte çıkmaz karşısına bunu garanti veririm
Gizli Üye(36-45)+1 yılDevam Ediyor canım ben eşimin Nikaha kadar elini dahi tutmadım ve 7 yıl imiz hala bakmaya doyamadim sen de yapma bunu isteyenden Hayır gelmez bırak gitsin
21 Yorumla- +1 yıl
tebrık edıyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiyet ciddiyse kesinlikle eder. Aşk yaşanır. Aşk yapılmaz. Kokusuyla bile avunur ve vaktini bekler gerçekten seven.
Seninle yaşlanalim ölelim, fidevsi beraber kazanalim, ben seni allah için sevdim 2 cihanda cennetim diyecek erkeğede o cicegi değil kırıp koparmak. Sadece bakıp varlığına güzelliğine kokusuna sukretmek düşer.20 Yorumla
+1 yılNe 1 yili be 1 hafta icinde opemezsem ayrilirim.
Öpmekten bahsediyoruz farkinda misiniz. Opmeyeceksem, baska kiz arkadaslarimla takilirim zaten. Sevgilinin farki ne o zaman?16 Yorumla
Soran+1 yılfarkli duygular beslemen yetmez mi
- +1 yıl
Biyolojik olarak 10 tane guzel kizdan veya erkekten 10'undan da hoslanabilirsin. İclerinden birisinle opusur veya sevisirsen daha cok hoslanirsin. Farkli duygulari beslemek icin digerlerinden farkli bir eylem gerceklestirmen lazim. Ha sevgilinle sinemaya gitmissin ha sevdigin bir erkek arkadasinla
Soran+1 yılbenim kalp ritmimi hizlandirir zaten o kisi niye daha fazlasi icin ugrasiyim namusumu kirletmeye basliyim ki
- +1 yıl
Peki pratikte hic yasadin mi bu duyguyu? Yani bir erkekle opusmeden sevgili kalabildin mi?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
1 yil olmus herhalde. Seni opmek istedigine gore uyanmaya baslamis. Sen bilirsin sonucta
bizim ilişkimizde böyle öpüşmek felan yok çok seviyorum çokda aşığım ve öptürmedii için bırakıcak değilim ;)
30 Yorumlaot ot da ilişki olmazki be arkadaş gez dolaş muhabbet et nereye kadar ten uyumu çok çok çok önemli ben şahsen içinde ne olduğunu blmediğim bir erkekle evlenmem :)
10 Yorumla
+1 yılÖpüşmek ve sarılmak duyguların dışa vurumudur.
Ayrılmasada aldatır , aldatmasada mutlu olmaz yapmayın.00 Yorumla
+1 yılBen düşünmem beni sevdiğini biliyorsam. Öpüşmeye gerek yok yanımda olsun yeter bana.
10 YorumlaHemen bırakılır kanks 1 yılda öpüşmeye dahi yanaşmayan kadın kalmadı zaten sıkıntı yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılben istemem
zor durum aslına bakarsan hiç değilse erkeğinin kendini özel hissetmesi gerekir kişiden kişiye değişir o söylediğin
02 Yorumla
Soran+1 yılben ona tavrimla ozel hissetirebilirim opmeye gerek var mi
- +1 yıl
bende aslında herşeyin eşinle olmasından yanayım ama bu çok zor yani bekliyosun o kadar zaman başka imkanlarında oluyo yani sabretmek için bir sebep lazım şimdi sana yap diye bir tavsiye veremem çünkü yapmasan neden diye terkeder yapsan belki bir süre sonra sıkılır gider dedim ya adamına bağlı bu zamanda zor bulursun
Kaliteni korumaya devam et o olmazsa bile başka iyi biri karsina cikar
10 YorumlaÖyle kızı bulayım her gün sırtımda gezdiririm evlenirsem ama her gün dokunurum o başka :D
118 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılben varim ama duzgun biri bana cikmiyo sorun o :)
Soran+1 yılben oldugum icin demiyorum ama var gercekten
Soran+1 yılneden ulasilmazmisiz
Soran+1 yılne yazik ki
Soran+1 yılsanaldasin diye bunu dedim canim. normalde eli yuzu duzgun biriyse tanimaya calisirim
Soran+1 yılben sadece yaziyla duyguyu anlamiyorum malesef dusunsene sana surda yalan soylesem kim farkedicek o yuzden sanal istemiyorum hicbisey icin emin olamazsin
- +1 yıl
Bu iş bir vesiledir sanal olarak bende güvenmiyorum kimseye elbette, güven yavaş yavaş toplanır sonra aşama aşama tavizler verilir ve gerçekten sandığın gibi biri olduğunu anladığında o zaman iş çok başka olacak zaten bilmiyorum ya da ben herkesi kendim gibi görmeyi seviyorum...
Soran+1 yılya bende oyleyim kendim gibi gorurum ama ne kadar oylede olsa guvenemem iste hep bir soru isaretleri vardir aslinda dogru bir sekilde olsa sanlda arkadaslikta bence cok guzel bisey ama bana gore degil
- +1 yıl
Zamanınızı bana ayırarak çalmak istemem yinede teşekkür ederim hayat bazen prensiplerle güzel bazende koyduğumuz kurallar ve sınırlar bizi bir yer hareket ettiremez hangisi nerde ne zaman doğrudur bilemem ama size gerçekten hayatınıza gerçek anlamda mutluluk getirecek kalbinize göre bir yaşam dilerim...
Soran+1 yılayni sekilde bende size huzurlu mutlu bir yasam dilerim. iyi gunler
+1 yılBence bu kadarı da fazla tutuculuk. Ama beden senin istemiyorsan sırf o istiyor diye yapmayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılayrılmam en kısa zamanda evlenirim evlenincede devam etmez herhalde devam ederse bir gün ertelemem tekmeyi vururum o da olmazsa neden evlendim ben
05 Yorumla
Soran+1 yılyok yok evleninceye kadar sadece :)
- +1 yıl
anladım iyi o zaman sen nerden yaş kaç
Soran+1 yılİzmir 20yasindayim
- +1 yıl
ne iş yaparsın
Soran+1 yılogrenciyim
Şoyle söyliyelim öpüşmeyin donunmayın birbirinize sonra erkek arkadaşını baßka kızın koynunda görürsen şaşma
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki sasmam
Aski cinsellikle karıştırıyorlar öyle niyeti olanlardan uzak durun evlenilecek kizsiniz sizde degerinizi bilmeyenler utansın. ..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrılmak hiç çıkmaz ki kafamdan, hadi öptürmemeni de anlarım da dokundurtmamak bana kendimi sapık gibi hissettirir, ve bana bunu hissettirmeye hakkın yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılyani dokunma derken belli bolgelere olmaz. mesela sen nereye dokunmaktan bahsediyorsun
Cevap sahibi+1 yılsenin dokundurtmamaktan kastın ne Allah aşkına, daha öptürmeyen birinin orasını burasını dokunmak isteyebilinir mi
O kafada bir erkekse devam eder ama bunun saçma olduğunu düşünen bir erkekse çok fazla zamanları kalmamış demektirz
00 YorumlaSeviyorsam hiç düşünmem bile niye ayrılayım. Ha öpüp koklamak için çıkıyorsam o zaman başka.
00 Yorumlabende etmedı senı bilemem 2 kardeş gibi takılmak cidden sıkıcı oluyor şimdi aşk meş ederler burada yalannnnnnnnnnnnnn
10 Yorumla
+1 yılevlenırım ne ayrılması daha once sevgılın falan oldumu
03 Yorumla
Soran+1 yıloldu ama ilerlemedim tabikide o isteyince ayrildik
- +1 yıl
amacı farklıymıs zaetn ıyı olmus
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahilerde dolaşmak, birlikte film izlemek ve koluma girmek serbestse neden olmasın !
13 Yorumla
Soran+1 yılbunlar olabilir tabikide
Cevap sahibi+1 yılZaten ilişki dediğin böyle olacak ya.. Öpmeye ve sarılmaya hasret kalacak bireyler ve evlilik daha beklenilmez olup gerçek aşkla yaşanacak birliktelikler...
Soran+1 yılbak bu cevap superdi kesinlikle katiliyorum
+1 yılyoo gecmez oldu cunku byle bısey daha guzel bı ılıskı oluyor bence
00 Yorumlaayrılmaz belki ama başka kızlara dokunmasını istemiyorsan elinde tutmasını bileceksin
10 Yorumlakesinlikle olmaz en az 2 saat ön sevişme olmalı bence
00 Yorumlazor devam etmesi arada büyük aşk sevgi varsa belki.
00 YorumlaAmacı sadece bu olabilir. Karşılıklı bişey değil bence onunki. :/
00 Yorumla
+1 yıletmez azıcık sevişinki bağlanın birbirinize. yoksa bırakır gider erkek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar olmazda bir kardesten ne farkın kalır. ilişkini sıcak tutacak şeyler bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 sene cıktıysam 2 seney ekadar bırsey olmadıysa ondan sonrasını olmasını ısteyıpte oldurmuyortsa ayrılırım seven ınsan bırazda olsa kabullenırr
00 Yorumla
+1 yılgeçer tabi 1 yıl boyunca hiç dokunmamak nedir
00 Yorumla
+1 yılBen bu devirde öyle bir kız bulsam evlenirim hemen
082 Yorumla
Soran+1 yılvar zaten ama kimse senin gibi bakmiyo
- +1 yıl
Öyle kızlarıda keşfetmekte ayrıca çok zorlaştı
Soran+1 yılhaklisin aslinda.
- +1 yıl
O yüzden iki tarafta durmadan arayış içerisinde :))
Soran+1 yılbu gidisle kimseyi bulamicam net yani :)
- +1 yıl
Belli olmuyor bu işler ya bir bakmışsın tam karşına çıkıveriyor ama ben kaç senedir aynı bekleyiş içerisindeyim :))
Soran+1 yılbakarsin cikar beklemeye devam :)
- +1 yıl
Kızlar bu konuda daha şanslı ama
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Çünkü ilk adımı erkekler atar. Gerisi kıza kalmış ister beğendiği biri ise ister kabul etmeyebilir de tercih arasında kalıyorlar
Soran+1 yılerkeklerde istedigi kiza teklif edebilir. biz sevdiklerimize hoslandiklarimiza uzaktan bakmakla yetiniriz
- +1 yıl
Ben bu hemcinslerim yüzünden edemiyorum işte yanlış
anlayacağını düşündüğüm için. O nedenle her erkek için aynı şeyi söyleyek zor. Kızlarda ağır başlı olduklarıda aynı benim gibi düşünüyor
Soran+1 yılolabilir bilmiyorum edemiyo olabilir bazilariniz. ben agirbasliyim fazlasiyla ama bu pek begenikmiyo sizin tarafinizdan genellikle
- +1 yıl
Ağırbaşlı olmak mı sevilmiyor? Aksine ben kızın ağırbaşlısını beğenirim. Ama çok katı oluyorlar hiç konuşmaya yanaşmıyorum :)
Soran+1 yılaynen o sevilmiyor. katiyimdir dogru valla :)
- +1 yıl
Eyvah eyvah :) bir çikolata ısmarlayımda biraz yumuşak yüzünü göster :))
Soran+1 yılşu an kati oldugumu dusunmuyorum :) yuzyuze katiyimdir zaten
- +1 yıl
Öyle olmasada hissettiriyorsun o yüzünü :) merak etmeye başlıyorum açıkcası
Soran+1 yılfarkinda bile degilim. merak etmeden kapatalim konuyu
- +1 yıl
:) şimdi farkındamısın? :)
Soran+1 yılevet :))
- +1 yıl
:) zor işte bide yüzyüze olsa dayak yerdim galiba :)
Soran+1 yılyok o kadar degil ya :)
- +1 yıl
Umarım öyledir :)
Soran+1 yılayy emin olamadim simdi :))
- +1 yıl
Kafama çanta yemek istemiyorum :))
Soran+1 yılyok suanda canta vurmaya imkanim yok internet basindan olmuyor :)
- +1 yıl
İyiki de yok :))
Soran+1 yılahaha :))
- +1 yıl
Ayrıca olgun bir konuşma tarzın var :)
Soran+1 yılevwt herkes oyle der. ama kafana canta ye! eden git bence :)
- +1 yıl
Yemeden demek istedin galiba :)
Soran+1 yılaynen :)
- +1 yıl
Kbakma rahatsız etmek istemedim :)
Soran+1 yılyoo rahatsiz etmediniz :)
- +1 yıl
Çantan ağırmı genelde :))
Soran+1 yılevettt tabikide :)
- +1 yıl
Çantayı kafaya yemeye göze alabilrdim ama şimdi tekrar düşüneyimm :))
Soran+1 yıldusun bakalim :)
- +1 yıl
:) çantadan korkacak değilim herhalde bunca konuşmadan sonra :)
Soran+1 yılbir tokatta sen yapistirirsin merak etme :)
- +1 yıl
Hiç affetmem 😜 şaka bir yana hiç tasvip etmiyorum öyle bişeyi :) yakıştıramam kendime
Soran+1 yılaaa suna bak hemen hic cakcak biraksam :))
Soran+1 yılnasil bir cumle yazmisim ben ya :))
- +1 yıl
Tersim pistir benim :)) böyle şeylerde izin alınmaz ayrıca 😜 ☺
Soran+1 yılhadi ordan :P
- +1 yıl
Arada harf düşmesi olmuş :))
Soran+1 yılsen anladin dedigimi problem yok o zaman :)
- +1 yıl
İzin alayım dur :)) yanağına birtane şefkat tokatı atabilirmiyim :)) anladım sorun yokta o harf kötü yerde düşmüş :))
Soran+1 yılhemen hic cakcam biraksam dedim ya orda hicin anlamini bulamaim ondan bahsediyorum sen neyden bahsediyosun anlamadim :) hayirr atamazsin bende yapistiririm bak sonra :)
- +1 yıl
Bende ondan bahsediyorum :) burada müsaadenle klişe bir cümle söyleyeceğim. Senin vurduğun yerde gül biter :)))
Soran+1 yılzaten vurduktan sonra pisman olurumda neyse iste :) vicdan kotu bisey :))
- +1 yıl
Vurduktan sonra öyle pişman olmakla kurtaramazsın ben sana söyleyim :))
Soran+1 yılniye yaa :)
- +1 yıl
Boğaz manzarasında bir simit ısmarlarsın :))
Soran+1 yılgevreğin yaninda çayda sana ait ama :))
- +1 yıl
Ben ne anladım bu işten o zaman? :)) Ama hadi iyisin iyi günümdeyim bugün kabull :))
Soran+1 yılcaydan yirttim en azindan :))
- +1 yıl
Bu seferlik :) Senden en azından daha tokat atmassın :)
Soran+1 yılbelli olmaz orasi :))
- +1 yıl
O zaman simit yeteceğinimi sanıyorsun? :)
Soran+1 yılsen surekli s
Soran+1 yılsen surekli gevrek yiyebilcegini mi saniyorsun :)
- +1 yıl
Yok hep gevrek yemem zatennn başka birşeyde ısmarlarsın artıkın :)
Soran+1 yılugrasilmaz ki ama seninle :))
- +1 yıl
Ama sen ısmarlamak istiyorsun benim suçum ne :))
Soran+1 yılaa suna bak sen :)) neyse ya tamam cayda benden bidahada vurmam :) sen vurursan o zaman hesaplasiriz :)
- +1 yıl
en iyisi alman usulü hahaha :))
Soran+1 yılahaha :)) yok o kadar vurdum benden bu seferki :)
- +1 yıl
Ama sen cimrilik yaptın :)) İnsan ellerimle hamur açayım mantı pasta börek yapayım derdi ama oda yok :))
Soran+1 yıltamam sarma saricam bak :) digerlerini pek bilmiyorumda :)
- +1 yıl
Zeytinyağlı en sevdiğim şey :) Keşke yiyebilseydim elinden canım çekti :))
Soran+1 yılbenimde canim cekti ya :))
- +1 yıl
Anlaşıldı boğazına düşkünsün :))
Soran+1 yılsabahtan beri bisey yemeyince boyle oluyo :) ya biz niye muhabbeti bu kadar uzakttik bizi ks kovcak birazdan :)
- +1 yıl
Bari bir kahvaltı yapsaydın :) Üşengeç.) Aynen sonra kalacağız ortada böyle :) Gizli olmasaydın keşke mesaj yağmuruna tutardım seni :pp
Soran+1 yılbak usenmedim gittim tabagi kapip geldim :)) iyiki gizliyim o halde :))
- +1 yıl
Çok büyük mağrifet :)) Tek mi yiceksin şimdi onu :)) Gizli kalmaya devam et o zaman şikayetçiysen benden :)
Soran+1 yılgec dalgani sen sana sarma falan yok :P
- +1 yıl
Espriydi ki o :p
- +1 yıl
Fotoğrafı gönderiyodum ehliyetin
- +1 yıl
Anlamıyorum sizi gerçekten
ben senihaketmiyorum sen daha iyilerine layıksın
10 YorumlaSevip de nasl sarilmadan duryosunz Tebrikler
00 Yorumlayanımda olsun yeter :)
00 Yorumla
+1 yılGeçer tabi evlenene kadar ohooo
00 Yorumlabir şekilde et ete değmeli...
00 Yorumla
+1 yılo nasıl bir ilişki öyle şey mi olur
00 Yorumlaerkekler istemez bence bu yüzden ayrılırlar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEder tabi neden etmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleninceye kadr beklerim:))
10 Yorumlaeder tabi
00 Yorumlaet ete degmeli :DD
00 Yorumlaetmez
00 Yorumlaetmez tabikide
00 Yorumla
+1 yılafferin o kıza
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi