Sürekli beni suçluyor. Ben yapmışım onu böyle

KS üyeleri gerçekten yoruma ihtiyacım var lütfen okuyup düşüncelerinizi yazın.

erkek arkadaşımla 1 yıldan fazla zamandır çıkıyoruz. beraber olmk istiyor ama ben korktuğum için o anda geri çekiliyorum sağolsun o da çok anlayış gösterdi. bunu da asla inkar etmedim. sürekli tartışıyoruz ama bu tartışmalarn nedeni hep konuşma dediğim insanlarla konuştum zamanında diye.

neyse yine bigün tartışmıştık daha barışalı 1 gün olmuştu. yine bu beraberlik konusu açıldı benmde ailede sorun yaşadığım günler. durumu biliyor da. dedim canım ben bu durumu aşmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum bir de toplumun verdiği bir baskı da var. neyse bayağa çıkışmaya başladı. ertesi gün 4e kadar mesaj bekledim o da geç uyanır normalde. meğersem uyanıkmış mesaj yazmak istemedim dedi. tabiki bende şarteller attı. yok benim ihtiyacımı karşılamak zorundasın. özaman ben iğrenerek de olsa parayla gider yaparım sende de duygusallığımı karşılarım dedi. ben şok oldum asla öyle demez. ve sürekli bana der ki sen beni tanımıyomusun ben onları derim ama yapmam. onu uyardım asla sinirlede olsa söylediklerine dikkat et diye. lafımın arkasındaym dedi.

sonra bizim evin buraya geldi hala söylediklerini bilerek soyedim sen beni tanımıyomusun etmiyomusun demekki beni tanımıyomuşsun. ya arkadaşım ben seni uyardım bunlar sevgiliye söylenecek söz mü diye de söyledim. senin söylemenle benim söylemem bir değil diyor. dedim ben bunları söylesem seninde bana kızmaya hakkın var. yok sen bana 1 sene önce yalan söyledin bende seni sinir etmek istedim. hala bunları çekiyorum. ona tepki gösterdim diye yolun ortasında elini kaldırarak bana geldi. milletin içinde rezil oldum. ve bana diyor ki insanları önemsediğin kadar beni önemseseydin. ya bunları yapan birini kim çeker. ve bende eve geldim. ve sürekli beni suçluyor. ben yapmışım onu böyle. yorum bekliyorm ltfn
Sürekli beni suçluyor. Ben yapmışım onu böyle