Dün burdan biriyle mesajda gayet güzel konuşuyorduk sonra görüntülüye geçtik. Normalde mesajda falan istekli arzulu ereksiyon haindeydim ve sitede dolaşırken bile sorulardan vs hemen tahrik olan ben kamerada bisey yapamadım resmen kalkmadı bişey oldu karşı tarafa rezil oldum ya. Hayatımda ilk kez görüntülü deneyiyimdi heycan vardı birazda çekingen biriyim. Sizce bundan mı kaynaklı heycan mı yaptım resmen nutkum tutulmuştu halbuki daha tahrik olmam gerekirken kalkmadı sizce rezil mi oldum?
Güncellemeler
+1 yıl
Sssiitt
Güncellemeler
+1 yıl
Yazın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani ben olsam beni görünce heyecanlandı diye sevinirdim anlamıştır ilk defa olduysa sıkıntı yapma bence
@dwade17 nasıl mesela
@dwade17 tamam bu adamınki kalkmamış ne var bunda heyecandan olabilir
Yani kötü olarak dusunemzsin de mi ama o kız dün yazmadı mesela ve bnce başka biriyle yaptı o gece
olabilir tabii yargılamıyorum bende durum farklı sadece
Bilmiyorum yani bence başkasıyla yapmadı birlikte yapalım derdim ama göruntulüde utanıyorum bende bende yeni başladım biriyle yapmaya mesajlaşarak oldu çok iyiyim yani ona çok zevkkkkk veriyormuşum öyle söyledi
Mesajla bnde iyiyim ama ilk kez görüntülü oldu heycan yaptım ve başkasıyla yaptığına eminim sonuçta değil bisey değil. Kapalı kız bi de çok cesaretli şaşkınlık var hala
Sonuçta sevgilim değil olacaktı *
Karşı taraf biraz akıllıysa heyecan yaptığını anlamıştır merak etme
Peki kötü bisey mi bu ne düşünmüştür hakkımda
Ben kötü bir şey düşünmezdim, ilk defa yaptığını anlardım, heyecanlandoğını da o yüzden pek sanmam
Dün hiç konuşmadık ama ınstagram da duruyor çıkarmamış. Gunduz Orda misn yazmıştım akşam 12 de evet yazmış sadece
Bize ne dostum senin çükünden.
Nie heyecan yaptın ki sanal seksi ilk defami yaptn
Görüntülü ilkti ama yazarak çok oldu
Hm kötü olmuş
Evet rezil oldun
Offf
zevk almamam
Ney?