Oha!
Nerden ogrendin lan?
der yadirgarim
Ama aradan biraz zaman gecse birbirimize alissak ondan sonra yapsa
derim ki olaya zenginlik katiyor kendini gelistiriyor
iki kere daha asik olurum ;)05 Yorumla
Soran+1 yılOoofff ama ben ilk gece yapmak istyrm. Ben netten seyrederek ogrendim :)
Soran+1 yılOfffd
- +1 yıl
Güvenmediğiniz kadınla niçin evlendiğinizi anlamadım:))
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim küçüklükten beri her türlü dans eğitimini aldığı için normal karşılarım. ha dersen ki sevgilin böyle biri olmasaydı güvendiğim biri değilse sanırım büyük arıza çıkarırdım.
12 Yorumla
Soran+1 yılSonunda mantikli bir cevap alabildim tesekkutlrt :)
Cevap sahibi+1 yıleyv :)
+1 yılhayatim burada bu kadar a baza varken bunu sorman ne kadar dogru. :)) ben bir erkek olsaydim sahsen benim hosuma giderdi
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes abazan değildir. Lütfen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk gece cekingen olmali bayan sonradan yapsan daha iyi olur ilk gece erkege birak kendini erkek gosterisini yapsin
31 Yorumla- +1 yıl
Ooo dogru bir yaklssim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
evleniceğim insanı tanıdğım için sevişirken ne yapıp yapmayacağınıda bilirim hem kucak dansınıda sevmiyorum ben sıkıcı geliyor hiç hoşlanılacak fantazi kurulacak mevzu değil
00 Yorumlaİyi olurdu ama düğün yorgunluğundan genelde o gece kimsede güç kuvvet motivasyon kalmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılBen dugun istemiyorum. Direk nikah olsun bitsin is rahat biraksinlar beni
Soran+1 yılSadece o yuzden degil. Saatlerce sevişmek istiyorum.
Dugun yorgunluguyla ugrasamam. Yani nikah kiyildiktan sonra asla bekleyemem. Kimse kusura bakmasin yillarin patlamasini yasayacagim
Soran+1 yılSacmalama ailemin ustune yemin ediyorum bayanim. Sadece cinsellikle ilgili fazla kitap okudum o kadar :)
Soran+1 yılDalga grcmenize gerek yok
İyi olur :) Hoş olur :) Çokta iyide olur çokta güzelde olur :D
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman esim cok sansli insan olacak :)
Soran+1 yılEhehehe. d
+1 yılBilemicem ama yapmasın ilk gece yapmak istemiyorum o işi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRisk almaya değmez. Hoşuna gider sanarsın adamın o gece kıskançlığı tutar saçma sapan yargılar da bulunur falan
20 Yorumladaha önce ilişki yaşamayan bir kız gerdek gecesinde öyle bir dans yapamaz ;)
23 Yorumla
Soran+1 yılAma ben hicbirsy yasamadim. Fakat ypmayi ck istyrm
Soran+1 yılAma cok istiyorum hemde elini kolunu baglayip yapmak istyrm. Ki daha cok cildirsin kalcalarimi hissederken dokunamasin bana oh :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılne şanslı p*çim harika bir kadınla evlenmişim derim ne olacak başka :)
216 Yorumla
Soran+1 yılAhahah :)
Cevap sahibi+1 yılama dansı çok uzatmasın bende erken boşalma problemi var haha :)
Soran+1 yılEli kolu bagli olucak kocisimin ahaha cildirsin banane :)
Cevap sahibi+1 yılanaam bir de ellerimi bağlıyo ya 5 dkda bir boşaltırsın yazık adama yorulur :)
Soran+1 yılYorulmaz :) bol bol yemek yediririm kocisime dinc kalir ehehe
Cevap sahibi+1 yıltam evlenilecek kadın dedikleri sensin işte başka bir tarifi yok :) ama yine de kontrol altında tut, gerdek gecesinde kucak dansıyla boşalıp rezil olmasın adam sana :)
Soran+1 yılNeden rezil olsun. Dogal bisey bu. Yesin tosunum yemeginide yesin beni de yesin isirsin ham yapsin haha :)
Cevap sahibi+1 yılacayip fena hatunsun ya senden korkulur doğrusu :) ya kucak dansı erkeği çabuk boşaltır ama gerdek ilişkisinden önce adamı boşaltırsan performansı düşer. gerçi işine gelir yani ilişki daha uzun sürer 2. ye geçtiği için haha :)
Soran+1 yılHahaha :) tamam kucak dansindan vazgectim oryantal oynarim kucuk kucuk dokunuslarla vucudumu ona deydiririm o da olur. d
Cevap sahibi+1 yılkucak dansından vazgeçme, sadece çok uzun süre poponu bastırarak dans etme çok çabuk harekete geçirir çünkü o hareket :D kalka kalka yap yani havada dans et ara ara değdir değdir çek. kudurunca çöz ellerini :)
Soran+1 yılYok vazgectim oryantal yapayim hem oryantalde tecrubeliyim. Arada kucaginda kivirtirim kudurunca cozerim ellerini ona da yazik bana da :)
Cevap sahibi+1 yılkucağında kırıtmazsan hiçbir anlamı yok ki. boş boş dans edersen saçma sapan bir şey olur yani oryantaldeki o çok hızlı kalça dansını tam üzerine değerken yapmalısın :)
Soran+1 yılOlur onu da yaparim ehehe :)
Cevap sahibi+1 yılevleneceğim kadın bana böyle sürpriz yapmazsa boşarım valla kıskandım :)
Soran+1 yılAhah allah gonlumuze gore versin :)
Cevap sahibi+1 yılaynen çok haklısın :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu kaşar derdim o gece ailesinin evine bırakır takip eden ilk mesai günü boşanma davasını açardım
113 Yorumla
Soran+1 yılYuh ama nedenn
Cevap sahibi+1 yılsizce neden? ilk gece uç boyutlar yaşamak için fanteziler geliştirmek için çok erken o gece kız bakire erkek bakir olmalı yavaş yavaş bedenlerini tanımalı uzun ön sevişmeler küçükten büyüğe dokunuşlar olmalı sizin dediğiniz kuçak dansı profesyonel işi
Soran+1 yılOryantal oynasam peki
Soran+1 yılTamamda ne bu ofke abi?
Soran+1 yıltamam sakin olun
Cevap sahibi+1 yılne sakin oluyorum arkadaşım ne diye sakin oluyorum arkamda babam var demişsin biri sırf düşüncesini dile getirdi diye birisi babana g*vat dese sen sakin olurmusun
Soran+1 yılOlamam tabiki ama cok abarttinizz . Bakin sizde yukarda kasar yazdiniz. Ben ustume alinmadim cunku kasar degilim elime erkek eli degmedi bunu istememde gayet normal. Sanal alemi takmayin bu kadar
Soran+1 yılOff tamam lutfen uzatmayin sanal alem diyorum !!! Yuz yuze deseydi agzini burnunu kirma hakkiniz vardi simdi kapayin konuyu lütfen
Soran+1 yılSacmalamayin abi. Peki adamin annesinin gunahi ne erkek adam anneye sovermi. Neden annesine atliyosunuz. Allah allah ha. Kapatin konuyu keyfinize bakin
Soran+1 yılAma siz boylr yaparsaniz benim yuzumden olmus olacak yapmayin lutfen
Soran+1 yılOff cok kabasiniz bence abartiyosunuz
Soran+1 yılBen fantazi yazdim. siz kufur ettiniz :(
Soran+1 yılBana degil sayfaya kufur yazdiniz.
Zaten mahkemeye verseniz suclu ikinizsiniz
Ben mevzuya girerdim girerdim. Onu var ya tokkat delisi yaparim tokkkkat 👋👋👋👋
12 Yorumla
Soran+1 yıll*n ne alaka yaa
töbe bismillah :D böyle şeyleri açıklamaya gerek yok :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ben ilk gece istyrm. Eve girdigimiz gbi sevismek istiyorum sevis bnmle demek istiyorum. Cunku hayatim boyunca helal yoldan birine bu teklifte bulunmayi hayal ettim :(
yok be o gece utangaç olsun kaçsın onun zevki orada... sonraki gün isterse direğe tırmansın :)
10 Yorumlaçok iyi olurda, birazda şaşkınlık olur nerden biliyor bu karı dşye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTokatlardım bildiği için. Sonra da gider boşardım. Benden rahat adam gevşektir. Ama sonra öğrene öğrene yapsa hiç fena olmaz ^^
15 Yorumla
Soran+1 yıll*n harbi anlamiyorum erkek milletini. Ben yapmak istiyorum ama netten ogrendim neolck smdi
Cevap sahibi+1 yılIlk kez yaptığın belli olur sen merak etme.
Soran+1 yılHaha o zaman sknti yok :) oryantal oynayayim o zaman :)
Cevap sahibi+1 yılYine de ilk zamanlardaki utangaçlığın tadı ayrı olur bence. Dansa sonra geç :)
Soran+1 yılOfff neyse artik dugunden bikac gun once konusulur bu konu :D
insan bır suphelenır be ılk geceden nerde ne zaman kıme yaptıda orendı dıye
128 Yorumla- +1 yıl
Aynen hakikaten
Soran+1 yılIntrrnttn ogrendm
Soran+1 yılOha ya. Sanki millet bekareti saklayip sevismiyo. Ben onu da yapmadim. Ilk gece icimden geldigi bir davranamayacakmiyim
Soran+1 yılPeki oryantal yapsam
Soran+1 yılBazi kizlar asiri istekli olur. Ben onlardanim. Aynen oyle olucak. Gelin odasinda opusmeyi hayal ediyorum meselaa. Eve kadar sabredemem
Soran+1 yılBugune kadar beni gunah islerim korkusu durdurttu. O zamana kdr da yine o korkum durdurtacak.
Diyorum ya nikah olduktan sonra sabredemem :)
Soran+1 yılDaha 18 yasindayim. Kismetim ne zamansa o zaman
Soran+1 yılHayallerle idare ediyoz napak
Soran+1 yılKismetim erken gelsin diye dua ediyorum :) insallah ya. Annem de diyo senin gibi kadin kocasini donunun icine koyar her dedigi yaptirir diye haha
Soran+1 yılVaa bilmem ama annem seni alan ya yasadim diye kurban keser ya da ilk gunden kapi disari eder seni diyo ohoho :)
Soran+1 yılOvv hamaratimdir. Kendimi erkegime en mukemmel sekilde sunabilmek icin gelistiriyorum.
Hergun yemek kitabindan bir tarif secip yapiyorum :)
Soran+1 yılHaha nedenki
Soran+1 yılHaha :)
Soran+1 yıl18 yasindayim. Azmi :P
Soran+1 yılVardir illaki benim gbi sizde nden bu yasa. kadr bekar kaldinzki
ıyı hatuna denk geldık cınsel hayatımız renklı olacak derım
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazın bir sürü kadın yapıyor. evlenmeyi bekleyemem :)
07 Yorumla
Soran+1 yılBen ilkimin ilki olmak icin bekliyorum. Tercih meselesi
Cevap sahibi+1 yılilk mi? zor biraz. beceriksiz bir erkekse ya da dindarsa belki. o erkeklerde bu fantezileri anlamaz.
Soran+1 yılValla anlamak zorunda isine gelirse. gelmezse bosarim onu odun isteksiz erkek cekilmez
Cevap sahibi+1 yılişte bu öyle demekle olmuyor. öyle erkek var hayatta oral yapmaz mesela.
Soran+1 yılBende dindarim. trbanliyim. imanla paranin kimde oldugu belli olmaz
Cevap sahibi+1 yıldindarlıkla türbanlı olmanın alakası nedir? 2 imamhatipli kızla aynı evde birlikte olmuş birisiyim. karakterinin üzerini hiçbir şey örtemez bunu unutma. başı açık kızlardan da daha isteklilerdi diyebilirim
Soran+1 yılDgrudur
Evlilig olmasi sart değil simdide olsa mukmmel olur
00 Yorumla
+1 yılcok toy oldugu belli olur pekte beceremez dogal olun daha iyi...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılbunsoruyu daha önce biri daha sormuştum iyi hissetmem acaba benden başka kaç kişiye yaptı diye -_- iyi de düşünmem
00 Yorumla
+1 yılOlm o gece namaz fekan kılınıp sahip olunmuyomu hatun kişiye. Namazdan sonra ağir olur
01 Yorumla
Soran+1 yılNamazi onceden de kilablyrsn o gunun sabahi falan
+1 yılİyi olur da yanlis anlasilir ilk gunden adamin icine kurt dusrr nerden ogrendi bunlari
00 Yorumlao anın tarifi olmaz ama yapacak kimse yoktur kızsa korkudan
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bakiryim ve korkmuyorum bence zevke odaklanilmali
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucak dansı moda oldu bu ara. :) Yapmanı isterdim tabi.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani yapmasını :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim hala ilk gece korkusu :D
115 Yorumla
Soran+1 yılTatlim valla zerre gram korkmuyorum. Zevke odaklan sadecee
Cevap sahibi+1 yılne biliyim ya
sonuçta kadın olacaksın
aslında çok heyecanlı ama ben kesin ilk gece yapamam o işi
Soran+1 yılOyle dusunme :) illa birlesme sart degil sevişsin yeter
Cevap sahibi+1 yıldüğünde oynaya oynaya yorulur gelin arabasında uyurum ben :D
Soran+1 yılDugun istemyrm ben sevismek icn
Cevap sahibi+1 yılvaayyy
en iyisi aslında ya düğünden sonra yorgunluktan sevişemezsin
Soran+1 yılEvet o yuzden nikah toreni olsun sadece istiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılben de mi öyle yapsam
zaten çok kolay yorulan biriyim
Soran+1 yılSende oyle yap. Korkma tatlim. Dedim ya birlesme sart degil sevişsin yeter
Cevap sahibi+1 yılöyle yapayım o zaman
ama önce damat lazım :D
Soran+1 yılAynen bana da damat lazim :D neyse biz hayalini kuralim da svskshsjsb
Cevap sahibi+1 yılasnjnnsjnjsnj
- +1 yıl
Var burada bir damat
Soran+1 yılHangimize talipsin damat bey. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy cok komik olurdu ha :D
15 Yorumla
Soran+1 yılHahah neden. d
Cevap sahibi+1 yılDusunsene damat utangac birini beklio falan sen kucak dansi falan yapiosun :D :D
Soran+1 yılDaha heycanli olur ohh :)
Cevap sahibi+1 yılGülmekten olurdum valla. d
Soran+1 yılOryantal yap sende her erkek bunu hakeder :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk aksamdan urkutme derim fazlasini ieter sonra:)
010 Yorumla
Soran+1 yılIstesin ne olckki :)
Cevap sahibi+1 yılKurutur seni sonra ah salak kafam dersin tabi tutkulu biriyze zaten tutkulu deilse gerdek gecesi bunu yaparsan hos karsilamaz ama ole erkek yoktur herhalde;)
Soran+1 yılOdun gbi erkek bosanma sebebim olur
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi arzulu birini bulmus odunsa keresteci ye gidip yonttursun kendisini:)
Soran+1 yılEski sevgilim salakti o zaman. d
Cevap sahibi+1 yılPiyasada salaktan bol ne var sizde gider o salaklari bulursunuz;)
Soran+1 yılHaha salak iste. Anliyidur az cok arzulu oldugumu. Sirf terkettim die baskasina gitti. Salak iste beyinsiz
Cevap sahibi+1 yılYapacak bise yok :)
Soran+1 yılKaybeden ben dglm o. d
Cevap sahibi+1 yılEvet ben olsam birakmazdim;)
Önce sağlık testi gerek sonra denenebilirlik :)
00 Yorumla
+1 yılAhahah gerdek değil rio Karnavalı!
10 YorumlaDaha önce seks yaptın mi esinle?
119 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılAma brdaklr oyle demiyo
Soran+1 yılBilmiyorum evlenmeden olmaz kafasindayim. Kendimi hep o geceye sakladim. Simdide urktum valla
Soran+1 yılBurdakileri dinlemicem. En azindan oryantal oynarim. Zaten oryantalde tecrubeliyim ona da bir civi sokmaz umarim esim
Soran+1 yılYani guzel oryantal oynuyorum
Soran+1 yılHayir kizlarla oynuyodk
Soran+1 yılDaha 18 yasindaym kismetim ne zmn gelrse o zmn. d zgskzvzjzv
Soran+1 yılHahaha biraz oylr oldu zhzjsvs
Soran+1 yılHayir asla
Soran+1 yılEvet :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yapmamalı önceden ilişki yaşanmadıysa
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet güzel gaza getirir.
00 Yorumla hiç iyi şeyler düşünmezdim
00 Yorumlatürklerde yok o.. rus olsa anlarım
00 Yorumlaşu kadinlarin ne akadar değişik fantazileri var :)
00 Yorumlane diyorsun:D hani nerde?
00 Yorumla
+1 yılMatkap Gibi Delerim Net :)))))
10 Yorumlaoha oha can hatice
00 Yorumla
+1 yılupsss süper bişey olur du sanırım :D
00 Yorumla
+1 yılyapsın.
00 YorumlaHahaaa ii fikir
00 Yorumlafena olmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZapdedemesin bence :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇeyizine fantezi aletlerini de koydun mu derdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSüper olurdu :D Yapmalısın kesin
00 YorumlaUçarım ^^
00 Yorumla
+1 yıliyi olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSüper Olurdu :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan cok sanslı. d
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!