Kafayı yiycem artık çıkmaza girdim ne yapacağımı bilmiyorum babam annemi aldatıyormu :(?

Sevgilimle babam arkadaş
Sevgilimin kız kardeşi ile babam aynı iş yerinde çalışmışlar
Birbirlerini tanıdıkları için yakınlık olmuş annem ben felan ev ortamına ailesine kadar tanıdık artık. Canciğer dost gibi olduk.
Konuya gelelim
Babam , sevgilim , sevgilimin kız kardeşine gidiyorlar çay içer sohbet ederler.
Sevgilimin kız kardeşi evli bu arada kaynanasıyla birlikte yaşıyor kaynanası dul.
Babam yaşlı kaynanada dul.
Annemle babam cinsel hayatı aktif değil annem egosu tavan yapmıs kaprrisli bencil sinirli bir kadındır. annem sürekli naz yapar kendini geri çeker ama yinede birlikte olurlar. babam bir sekilde ikna ediyor ama adamın canı cıkıyor.
Sevgilimle sohbet ediyorduk konu babamla sevgilimin kız kardesinin dul kaynanasına geldi
sevgilim bana
''senin baban benim kız kardesimin kaynanasına kayıyor galiba'' dedi
bende '' ne alaka onu nerden uyduruyorsun dedim''
sevgilimde '' kaynanası babanın yanında esofmanla oturmazdı takip ediyorum kadın çok rahat giyiniyor babanla bas basa kalıyorlar evde kimse yokken baban oraya gidiyor '' dedi.
süphelendim ama aldırıs etmedim
bir gün yine sohbet ettik bu seferde kız kardesının evınde kocası ve kaynanası varmıs bıde babam ordaymıs sevgilim oraya gitmiş tuvalette prezervatif görmüş kız kardesının kocasına sormus '' ne ıs tuvalet delıgınde prezertvatif var demis'' kocasıda ''benım degıl bılmıyorum '' demiş.
babama soramaz tabi prezervatifi tarif etsene dedim tırtıklıymış babamda tırtıklı kullanır ben yatak odasında gormustum babam korunmasız ılıskıye gırmez annemle yaparlarken ılla prezervatıf takar bılıyorum. sımdı cok suphelendım acaba babamla sevgılımmın kız kardesının kaynanasıyla ılıskıyemı gırıyorlar :( kafayı yıcem nasıl ogrenıcem emın olcam babamın yuzune bakmıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimin yalan söyleme ihtimalı olabilirmi? söylediklerine göre pek yok ama gözümlede görmeyince inanamıyorum ne yapsam bilmiyorum bir ara babamla bende gittim gayet sakinlerdi cay ictik eve geldik
Kafayı yiycem artık çıkmaza girdim ne yapacağımı bilmiyorum babam annemi aldatıyormu :(?