Cinsellik Cinsel organa elektrik verme? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kavgada cinsel organa elektrik verilse bise olurmu Güncellemeler+1 yıl Şok cihazı ile vereceğim Güncellemeler+1 yıl Şök cihazı ile vereceğim ise yarmı Cinsel organa elektrik verme? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Kavga sırasında bunu başarabilen adama bulasmamak lazım orası kesin 🤣🤣🤣 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir sekilde yapcagım Yorumla
HerBokAlinmis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Önce bi kaldırman lazım sende kaldıracak göt var mı :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Anlamdım Yorumla HerBokAlinmis +1 yıl Olm kavga esnasın da nasıl bulacan da cihazı tutcan yani :D ereksiyon değilken elbise yalıtım etkisi yapar :D Yorumla Soran +1 yıl Kavgada değil horozlanma sırasında vereceğim elektrigi Yorumla HerBokAlinmis +1 yıl Ver de pek etki edeceğini sanmıyorum tekme at daha garanti daşaklara geçir tekmeyi iptal zaten. Yorumla Soran +1 yıl İnternet baktım bitane kız aldatan sevgili sine elektrik veriyor cocugun tipine bakılırsa epey can yakıyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Djjxsmjd Bi kaç hafta dokunamam ilerde çocuğa etki etmezse sorun yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkekler gerçekten çok vicdansız 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yapacak bise yok kendi kasındı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapma bence bu güzel bisey değil birkaç sene sonra bu olay bile kalmayacak ama onun kalıcı bir sorunu kalabilir Yorumla Soran +1 yıl Benim için kavga en son çağre kaç kere bilasma dedimi bundan sonra hiç bise umrumda değil Yorumla
zumruddd1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl nasil verilyo? iskence aleti gibimi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şok cihazı var onla sizce ise yar mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kavga sırasında bunu başarabilen adama bulasmamak lazım orası kesin 🤣🤣🤣
Bir sekilde yapcagım
Önce bi kaldırman lazım sende kaldıracak göt var mı :D
Anlamdım
Olm kavga esnasın da nasıl bulacan da cihazı tutcan yani :D ereksiyon değilken elbise yalıtım etkisi yapar :D
Kavgada değil horozlanma sırasında vereceğim elektrigi
Ver de pek etki edeceğini sanmıyorum tekme at daha garanti daşaklara geçir tekmeyi iptal zaten.
İnternet baktım bitane kız aldatan sevgili sine elektrik veriyor cocugun tipine bakılırsa epey can yakıyor
Djjxsmjd Bi kaç hafta dokunamam ilerde çocuğa etki etmezse sorun yok
Erkekler gerçekten çok vicdansız
Yapacak bise yok kendi kasındı
Yapma bence bu güzel bisey değil birkaç sene sonra bu olay bile kalmayacak ama onun kalıcı bir sorunu kalabilir
Benim için kavga en son çağre kaç kere bilasma dedimi bundan sonra hiç bise umrumda değil
nasil verilyo? iskence aleti gibimi
Şok cihazı var onla sizce ise yar mı
olur knk