Bayanlar Fuck buddy hakkında ne düşünüyorsunuz? aranızda bu tür ilişkisi olanlar var mı?
Fuck buddy = sadece seks üzerine olan birliktelik
Fuck buddy = sadece seks üzerine olan birliktelik
bayanlara sormussun ama bunu surduren bir erkek olarak karşımdaki kızın dusuncesini paylaşabilceğimi dusundum.
evet sorunun cevabı oluyor. tabi bu neredeyse kişiler tarafından tamamen gizlilikle surduruluyor. seks ustune bir ilişki olduğu için karşındaki eğer seni tatmin edemez ise o ilişki sonlanıyor belki sadece arkadaşlık kalabiliyor. partneri doğru secmek çok çok çok onemli. cinsel gucu yuksek olmalı iki tarafta istediği hazzı almalı ki bu ilişki yuruyebilsin. Anlatcak cok şey var elbette ama işin ozeti bu şekilde
ben yapsam bile daha çok normal cinseelikte yaşamayacağım şeyleri yapmk istiyorum sadece. merak ettiklerimi. mesela tecavüz fantazisi gibi ne bileyim. sıradan bi cinsellk için değil
elbetteki. seni cok iyi anlıyorum. Cunku benimde bir birlikteliğim var ama diğer arkadaşımla fantazilerimizi gercekleştiriyoruz. diz ustu deri cizmeler eldivenler vs gibi.ornek tecavuz beni çok cezbetmedi ama ten uyumunu yakalayacağın biri olursa bu ilişki tadından yenmez mukemmel olur.
Yoklukta olanlar arar tabii. biyerde ismini duyunca google a yazdım. üyesi olduğum ks de çıktı. zaten türkiyede ismi konulmamış bu tür birliktelik yaşayan çift çok var.. normal bişey yani..
benim vardi neistersem yapardi ahhh ahhh tatlimi tatliydi simdi atakoyde gordum bulmustur birini kacirdim ya cocugu
eski sevgilim şu anki fuck buddyim ama ileride bu durum tekrar aşka dönüşür mü bilmiyorum.inş dönüşmez
Fuck budy ne?
aşk istemiyorum bu aralar bana göre değil herşeyi kafama takıyorum sonra hayatımı olumsuz etkiliyor...
Cevap
25Cevap
Madem bakiresin evlenene kadar bekle sadece tipini beğendiğin için kimseyle birlikte olma ...kendini kötü hissedeceğine emin ol .
Ne bakımdan kötü hissetme biraz açabilir misiniz?
ben degil ama bir tanidigim var birkac kisiyle beli günler görüsüyor sadece sex icin arabada evde orda burda bitiriyor isini o kadar .
evet yetmiyor demeki ona . bence igrenc bisey
aslinda ona sordugumda yapmak istemedigni fakat kimse onunla beraberlik yasamiyormus hep o gözle bakiyormus oda o yüzden devam ediyormus ama genede yanlis
yooo ne alaka .. ben nediyorm sn nediyorsn neyse cao
benimde karşıma çok yakşıklı biri çıkt ama nası bi yakışıklılık çok beğeniyorum aklımdan çıkmıyo resmen. Dış görünüşü süper ama diğer yönlerden çokta iyi değil yani sevgilim olabilcek bi insan değil anlaşamam. Şimdi onla böle bişi yapsammıki diye düşndüm ama kendimede yakıştıramıyorum biyandan.
soran kisiye bu cevap : sen bakire misin canım
evet bakireyim.
o zaman yapma ya ..
yapsam bile bakireliğimi bozdurmadan yaparım ama bencede saçma elin itine kendimi kullandırcam salakmıyım neyim bende. zamanla geçer heralde aklımdan çıkar çocuk dimi
o mu sana teklif eti böyle böyle yapalim diye
şu love dad mı ne boksa engelledim. Ben dedim aslında ona oda istedi tabi hangi erkek istemezki
ne alaka fuck body diyince ille öndemi yapmak gerekio ozaman vajina body olurdu oda. hey allam
ya herkes karisiyor özelden konusak diyicem kiz kiza ..
oral sex tarzımı
nası ulaşçazki birbirimize :)
bende onu düsünüyorum msn veriyim ekle istersn
msn mi kaldı hala msn kullanan var. vay be nostaljiye bak
kizim sakin yapma ..analda yapma bak
anca girdim siteye. olur canım ver eklerim
Sana göre yanlış olması yanlış olduğunu göstermez. Ayrıca iğrenç de değil. Seks tabu olarak görülüyor ancak yaşanılınca mutlulukla sonuçlanıyor. Tatmadığınız duygular hakkında teorik olarak da bilginiz yoksa yorum yapmayın. İğrenç diyor hahahaha. İğrençse millet neden sikişiyor o zaman?
Erkelerin büyük bir bölümde zatek bayanla arkadaşlık etmenin tek amacı sex tir. Bazı kızlarda bunu bile bile arkadaş olurlar. Bu yüzden zaten böylesine çarpık bir düzen varken bu ormal.
niye haberim yok bende istiyoum fuck buddy kızlar hepinizi teker terk birer birer fuCk buddyleyim mi LÜTFEN LÜTFEN abazan genclige bir fırsat yaratalım
erkeklerin geneli "tabiki güzel" der ama kızlar için öyle değil sadece kendinden geçmiş kızlar bunu yapar ve gerçektende tadını alır.. kendine güvenmiyorsan böyle işe kalkışma
Kimsenin kimseyi seviyormuş gibi yapmadığı, kimsenin acı çekmediği dürüst bir ilişki şeklidir.
ya bırakın yok olmazmış yok duygu olmadan iğrençmiş dildoyla aynı işlevi var işte ne farkediyor ikisini de cinsel ihtiyaç için kullanıyorsunuz
benimde çok isteyeceğim bir birliktelik çok güzel olurdu çok şanslısın bence
bence en mantıklısı tabi bir bayanın bakireliğide problem
yani bayan kzılık zarı olayına dikkat etmesi lazım felan fistans
İyi şeyler düşünmediklerini garanti ederim.
13-14 yaşında kızlar sıklıkla üye oluyor yöneticilerin daha sıkı çalışması lazım
nüfus cüzdanlarını göremiyoruz ne yazık ki , itiraf ettiklerinde link gönder ...
Bende bu konudan muzdaribim birbirimize yardımcı olabiliriz.
bir dönem vardı ve hariydı...bence olmalı ve yaşanmalı...
ilginç ne düşüncekler bayanlar işin duygusal yönüne bakar genelde erkeklere daha çok uyan bi sistem
ben de bakirim gel biz seninle anlaşırsak takılalım :)
Herkesin en az bir kere yaşaması gereken bir şey
Aşkın tadı nerede kaldı o zaman aşksız olmaz
biz cevap veremıyozmu
naptın merak ettim :)
Metres de sen şuna anlaşalım :) hiç fena olmaz
yok ... olmasını isterdim o duyguyu yaşamadım ;)
Zevkli ve eğlenceli
Güvenilir bir f*ck buddy kim istemez ki
olsada yesek dermişim
kimsenin bakmadığı kadınlar tercih ediyor.
benim bu tür bir ilişkim var
Boyle bir birlikteligim var sadece sex icin
Hep fuckışırım:)
bakiremisin?
kötü bişey
benimde olsa keşke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar