Ben eşimle sevişmek istemiyorum o sürekli istiyor ama ben istemiyorum sadece arkadaş gibi yaşamak istiyorum sevişmek istemiyorum hiç. Eşim çok sinirlendi dün beni aldatmak için can atıyormuş ama zina olsun istemiyormuş ikinci eş istediğini söyledi ben hayır dedim. Sen kadınlık yapmıyorsun artık izin falan almam gerekmiyor senden dedi :( 8 yaşında çocuğumuz var böyle bir şey yapar mı
Cevabın nedir?
+1 yılİstememe sebebiniz nedir, onu arzulamıyor musunuz, sıhhatinize dâir özel bir durumunuz mu var... Evlilik sırf seks adına kabul verilen bir yuva olmadığı gibi seksten de bağımsız olamaz, o bey sizle evlenerek "olağan koşullarda başka bir kadınla cinsel ilişkiye girmeyeceğini, cinsel gereksinimini sevdiği ve değer verdiği kadınla yaşayacağını vaat ettiği için kadınından bunu beklemesi en doğal hakkıdır, eşiniz evinize ekmek getirmese tepkisiz mi kalacaktınız... Senin de sorumlulukların var derdiniz, yuva kurdu isek ayakta kalması gerekiyor derdiniz... Bunlar hep karşılıklı... Bu olayda eğer kadının haklı bir mazereti yoksa erkeği bile bile kendisini aldatmaya mecbur bırakıyor demektir...
72 Yorumla
Soran+1 yılEve ekmek getirmek mi? Bende calisiyorum ayni maasi aliyoruz
- +1 yıl
Sizi anlıyorum ama genel itibari ile söylüyorum, sizin geçiminize katkı sunmanız ayrı bir durum cinsel hayatınız ayrı bir durum... Biri diğerini telafi edemez...
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 413 cevap paylaştı. Senin gonlun olmadan evlenemez yani evlense bile sadece kendini kandirir oyle birsey yok.
Ama ben adamin yerinde olsam senden bosanirdim ve mahkemede bu isteksizligini soyler tek celsede isi bitirirdim. Yorumlarda gordugum kadariyla sen aldatmasina kizmiyorsun nasil bir midedir anlamadim.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzelim vermezsen adama yapar tabi, sen ihtiyaç hissetmiyorsan, adamın sucu ne o hissediyor. Kadın ve Erkeğin, eşlerine karşı bir diğer görevide, kendi o an isteksiz de olsa istekli olan eşlerini memnun etmek. Bence hata ediyorsun. Arkadaş gibi yaşamakta ne demek , bundan da ona artık aşık olmadığın hatta sevmediğini çıkarıyorum. Öyle bir durum varsa, boşan o zaman ne kendinin ne de kocanın zamanını çalma, mutlu olacağınız bir hayat yaşayın. Çocuğa da gerekli açıklamayı , piskolojik destekle vs. anlatın. Mutsuz bir ailede yetişen çocukların piskolojisini daha çok bozuluyor.
38 Yorumla
Soran+1 yıle evlenmeseydi benimle bakire olmayan kadın bulsaydı hergün bayram yapardı ama ben hiç ihtiyaç hissetmedim evlenmeden şimdide hissetmiyorum
Cevap sahibi+1 yıldaha önce hic cinsel ilişkiyi arzulamadın mı yani? (kocan ile ya da başkası ile)
Soran+1 yılArzulamadm
Cevap sahibi+1 yılHadi ya , hem cinslerine karşı herhangi birşey varmı? belki eş cinsel eğilimlerin vardır.
O da yoksa, piskolojik destek için bir görüş derim. Gerçek manada orgazm olamamışsındır hiç , Dolayısıyla beyninde bitirmişsin seks'i, Orgazm yaşadınmı hiç?
Soran+1 yılYaşamadm
Cevap sahibi+1 yılOrgaz yaşamadığından olabilir, eşin bu duruma pek dikkat etmemiş anladığım kadarıyla, sadece kendi arzularını düşünüyor. Bence gerçek orgazmı yakaladığında emin ol seksi hayatında önemli bir yere koyabiliyor insan. Bence bunu keşfetmeye çalışın, eşinle açık acık konuş pek çok evlilikler bu yüzden yıkılıyor. Buna izin verme. (Eşine aşık ve onu seviyorsan)
Soran+1 yılAşık degilim
Cevap sahibi+1 yılEğer aşık değilsen yapabilecek birşeyin yok. Kendini mutsuzluğa mahkum bırakma, aşık olacağın biri ile yoluna devam et. Cocuğuda mutsuz bir evlilikte piskolojisini alt üst etmeyin derim.
+1 yılMademki yapmıcaktın niye evlendin ya hayretsin yahu :D
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
48Cevap
Bende bakireyim ama evlendiğimde kocamın orospusu olucam. Onunla yasıcam herseyi. Adamla evlendiysen eğer onu cinsel anlamda mutlu etmek zorundasın dinimizdede bununla ilgili bir çok ayet var. Bu senin görevin yani. Yazık adama üzüldüm. Senin gibiler aldatılmalı , hatta üzerine kuma bile getirilmeli.
92 Yorumla
Soran+1 yılaldatsın ama kuma getirmesin napıyım istek yok resmen hormon salgılanmıyor napıyım yani napıyım zorla mı
- +1 yıl
vay anasını sayın seyirciler o nasıl bir söz öyle :D
eşini sevmediğin kesin yoksa sen ondan daha da istekli olurdun... senin istememek gibi bir hakkın yok sağlık açısından bir engel yoksa... islami olarak erkek çağırdığında gitmek zorundasın... türk hukukuna göre de haklı değilsin... psikoloğa görün sen... ya da bize asıl derdini söyle...
46 Yorumla
Soran+1 yılZorunda degilim
Soran+1 yılBana aşık oldugu icin kaybetmek istemiyor bosanmak istemiyor
Soran+1 yılşu an kimseye asik degilim bilmiyorum lez falanimdir belki
+1 yılÖyle bir saçmalık var mı ya ne ikinci eşi kadın ister sevişir ister sevişmez öyle bir saçmalıkmı olur tekrar evlenmeklemi tehdit edilir zaten iyi davranırsan kadına oda seni mutlu etmek için herşeyi yapar bence sorun yine onda öyle bir şey yaparsa boşan bence sakın katlanma bu duruma
08 Yorumla
Soran+1 yılbencede anlamıyor ama sürekli sevişmek istiyor ben istemiyorum beden benim bedenim. boşanmak istemiyorum
- +1 yıl
Böyle birşey yaparsa bir dakika bile düşünme derim hangi çağda yaşıyoruz ikinci evlilik saçmalığı diye birşey kabul edilemez.
Ne kadar arayla sevişmek istiyor günde bir defa falansa normal
Soran+1 yılHergun istiyor en son 4 ay önce sevistik sanirim
- +1 yıl
Özel olmazsa neden istemediğini sorabilir miyim?
Soran+1 yılBana annemler kücükken seksi kötüledigi icin psikolojik olarak icimde istek yok ihtiyacta yok
- +1 yıl
Psikolojik bir sıkıntı bu zorlarsan atlatabilirsin bu sorunu seksin doğal ve insanların doğasında olan birşey olduğunu kendine yeniden öğretmelisin onu kötüleştiren yine insanlar bunun dışında olması gereken keyifli birşeydir bunu tekrar bilinçaltına sokmalısın kendini telkin ederek ya da psikolog falanda işe yarar ama bu süreçte eşinde sana destek olmalı sürekli suçlamamalı seni onunlada konuştun mu bu durumu?
Soran+1 yılDegismiyor iste. O kızıyor bagiriyor ama sarilarak uyuyoruz yine yani asik bana
- +1 yıl
Dediğim gibi bu korkularını atarsan üzerinden sıkıntı kalmaz. Bunun kötü birşey olmadığna inandır kendini hepsi bu
Cinsellik konusunda 731 cevap paylaştı. Umarım yapar da aklın başına gelir..
Seks yapmak bir ihtiyaçtır.. Yemek içmek gibi..
Nasıl ki kocanı sofrada aç bırakmaya hakkın yoksa, cinsel açıdan da aç bırakmaya hakkın yok..
Severek sevişmek zorunda değilsin, ama en azından kocanın senin içine boşalıp rahatlamasına izin ver..40 Yorumlaonu bilmem ama seni boşamak isterse hakime ben kadınlık yapmak i, stemiyorum dediğğinde anında boşar seni... tersi olsa da sen onu boşardın... yani normal değil cinsel ilişkiş olmadan yaşamayı teklif etmek... bence boşanın ve adam istediği bir kadınla evlensin sende aseksüel yaşantına devam et... ama 2. kadın konusu çağ dışı... karar senin...
10 Yorumlaerkek erkeklik görevini kadında kadınlık görevini yapamıyorsa ikinci eş alınır bu sadece cinsellik için geçerli ama senin eşin çoktan haketmiş durumda çünkü senin gönül rızanı alması için senin gerçekten hasta olman lazım ki ilişkiye girememe nedenin olması lazımdı ama seninki hastalık değil keyfiyet
20 YorumlaNiçin istemiyorsunuz? bu bir rahatsızlık. psikoloğa görünebilrsiniz. tabi ki eşinizin başka kadın alması sizi üzer, incitir. ama onun açısından da düşünmelisiniz. o da haklı.
21 Yorumla
Soran+1 yılAldatsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş hastalık gibi özel bir durum bir engel yoksa eşinin isteğine karşılık vermen gerekiyor. Öncelikle bu yaptığın günahtır kul hakkıdır. Sorunun cevabına gelince ya seni boşayıp başkasıyla evlenir ya da ikinci eş alarak yuvanızı koruyabilir. Tercih onun. Nikah akdinizde benim rızam olmadan ikinci eşi alamazsın gibi bir madde yoksa alabilir. Neden zorluk çıkarıyorsun eşine bu konuda adama yazık değil mi kardeş?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1- Eğer sen kadınlık görevini yerine getiriyorsan Eşin senin rızan olmadan 2. eşini alamaz.
Lakin.
2- Eğer sen kadınlık görevini eşlik görevini bilerek yerine getirmiyorsan eşin zina olmadığı sürece 2. eşi almak helal kılınmıştır. Senin rızan olsada olmasada..12 Yorumla
Soran+1 yıl2. kadını alırsa boşanırım ki boşanmak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılSen dini açıdan sormuşsun sanırsam ben dini açıdan söyledim. Yani k. bakma ama bir laf var ne emmeye geliyon ne gommeye geliyon :) sendede aynı hesap bence En azından düzenli şekilde onu rahatlatmalısın oda seni aldatmak veya 2. eş almak zorunda kalmaz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleşin haklı arkadaşım evlilikse seks olmazsa olmazı hem dinimizcede günah eşini geriçeviren günah kazanıyor adam ikinci eş içinde senin fikrini almak zorunda değil. sen neden sevişmek istemiyosun yoksa seni sekste mutlu edemiyormu ki
39 Yorumla
Soran+1 yılSadece istek yok bende icimden gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılanladım peki sekste orgazm olyormusun
Soran+1 yılOlmuyorum
Cevap sahibi+1 yılanladım orgazm olamaman sendenmi kaynaklı eşindenmi..
Soran+1 yılCok oldu sevismeyeli 4ayı gecti
Cevap sahibi+1 yılanladım yanlış anladın beni eşinle seks yaptığınızda orgazm olamaman eşinle alakalı bir durunmu yoksa senlemi alakalı.4ay cok fazla bir zaman adam iyi dayanmış kardeş evliliğin ilk zamanları nasıldı peki?
Soran+1 yılCok az sevistik evliligimizin ilk 5 ayi haric evliligimiz boyunca ayda 1 mesela
Cevap sahibi+1 yılanladım arkadaşım peki bu zamana kadar orgazm oldunmu peki
Cevap sahibi+1 yılilişki anında acımı oluyorki istemiyorsun?
Öncelikle senin rızan olmadan alamaz. Ama şunu sormuyorsun mesela. Ben eşimin istediği her şeyi yapmak zorunda mıyım? Dinen bu senin sorumluluğun. Yapmak zorundasın.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen esime dedim ben ihtiyac hissetmiyorum elime erkek eli degmedi evlendikten sonrada degismez bu dedim
Soran+1 yılİstemiyorum iste istek yok. Aksam eve gelicek sarılıp film izlicez yine sevismek isticek ama ben istemicem
Bunu kadınlarklübü diye bir site var oraya sormalısın yaş sınırı olarak burası uygun değil. genellikle genç ve bekar kişiler var ne hissettiğini en iyi orası anlar canım..
00 Yorumlaİslamda ikinci eş alabilmek için ilk eşten izin alınmış olması gerekir. izin yoksa eğer ikinci eş olmaz. nikah kıyılamaz.
04 Yorumla- +1 yıl
hayır kardeşim yalnış biliyorsun öyle olsaydı hiçbir eş izin vermezdi diye hadis var iyice araştır
Soran+1 yıl2. kadını alırsa boşanırım zaten
Alır peygambermz bile Aise r. a kiskancligina ragmen 13 hatun aldi sennki mi almayacak bosar bile niye evlendin ozaman bencillik bu
00 Yorumla
+1 yılO senden izin almadan evlenemez fakat sende eşinle o işi yapmak zorundasın.
09 Yorumla
Soran+1 yılzorunda değilim
Soran+1 yılBosamiyor iste
- +1 yıl
Sen diyosun istemiyorum boşanmayı diye. Eğer senin rızan olmadığı için ikinci eş alamıyorsa tek çözüm boşanmak. Oda sıkıntı çocuk var. Senin şu an yaptığın resmen zalimlik. Senin gibiler bana denk gelmesin.
Soran+1 yılCok ısrar ederse boşaniriz parada istemem
- +1 yıl
Valla her türlü haksızsın. Yorumlarıda görüyosun. O adam sabahtan akşama kadar çalışıyo sana ve çocuğuna bakmak için. Sen onu reddediyosun akşam. Nasıl bir psikolojidesin anlamadım. Yapcak bişey yok git söyle eşine boşanın. Aldatsın ama 2. eşi almasın diyosun bide. Karaktersizmisin?
Soran+1 yılBende calisiyorum ayni maas?
- +1 yıl
Tamam işte paranda var boşanın alsın biriniz cocuğun vekaletini ikinizde kurtulun rahat edin. Sende boşanmakta zorluk çıkarma. Onunlada konuş böyle böyle ben istemiyorum de durumu açıkla.
Soran+1 yıltamam o bosanir mi ama
- +1 yıl
Valla seviyorsa zor. Ama mantıklı olan bu başka çözüm yok. Aldatmak daha kötü.
+1 yılkocana istedigini vermezsen o da gider aldatır.
bunlar olagan şeyler
sonra adama kızmayın:03 Yorumla
Soran+1 yılAldatsin. Ben zaten dedim ona aldat ama eve gel yinede dedim yani
Soran+1 yılYo ben ekonomik ozgurlugu olan bir kadinim bosanmak o istemez zaten
Cinsellik konusunda 962 cevap paylaştı. Adam hali seks bir ihtiyaç sen istemeyebilirsin ama adam senin yüzünden eziyet mi çeksin bence izin vermelisin eger seks ihtiyacini karsilayamiyorsan aldatmasi çok normal
00 YorumlaCinsellik konusunda 889 cevap paylaştı. Bikildim sizden ve siz gibi gibilerden. Bosa o zaman al nafakani oda bir ki uc bes kac tane aliyorsa alsin. Cocuk icin mutsuz bir evlilik yurutulmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılya ne bekliyordunuz ki evlenene kadar eline erkek eli değmemiş kadından? ben ihtiyaç hissetmiyorum
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılben olsam boşanırım senden hiç uğraşamam ikinciyi almakla
10 Yorumla seni boşamadığına dua etmen gerek bence adam haklı dağılın.
14 Yorumla
Soran+1 yılboşamak istemezki aşık bana. isterse boşanırız oğlumla yaşar giderim
Soran+1 yılbilmiyorum
Buradaki herkes esini hakli bulmuş sen ise kendini hakli görüyorsun. Bir gariplik var farkindamisin? Esinin isteklerini yerine getirme zorunlulugun var eger herhangi bir hastaligin vb şeyler yoksa.
00 Yorumlavalla normalde bu iki eşlilik olaylarına karşıym ama senin eşin haklı
10 Yorumlasenin ağzını burnunu kırarım çabuk git gör adamın işinin yapmam diyorsanda doktora git azdırıcı hap al kendine adamı menun et
10 YorumlaCinsel anlamda onu memnun etmen gerekiyor, yoksa adamın seni aldatması veya ikinci bir eş ayarlaması gayet normal
00 YorumlaEn cok korktuğum şey sexten hoşlanmayan kadınla evlenmek
12 Yorumla
Soran+1 yılFahişe alın o zaman
ama sorumluluklarını yerine getirmezsen boşanabilirde böyle bir durum da var
00 YorumlaCayiz dir kızım hiç bir sıkıntı olmaz gelsen hocanın kucana otur büyü var sende :)
20 Yorumlaİkinci eşi alablir adam zina yapsa o gunah kadar sanada yazlcak
10 Yorumlamelekler böle bişi olduğunda lanet ediyormuş biliyor musun
06 Yorumla
Soran+1 yılistek yok canım istek yok istemiyorum sen çıplak bir kadını görünce azarsın ben eşimi görünce mal mal bakarım
Soran+1 yıltüm erkeklere nasıl olsun elimi ilk eşim tuttu ondan sonrada başkası olmadı olmazda zaten bakmam o gözle
Soran+1 yıltatmin olmuyorki öyle :)
Neden istemiyorsun doktora görün veya kocan seni yola getiremiyor bu durum için zevk meselesi aslında
00 Yorumlasen neden uzak duruyosun erkeginden evde tutamazsan dısarı bakar tabi.. dikkatlı olmalısın.. 9 yıllık bir evlılıgın var hiç tecrube kazanamadınmı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen malmısn ya. elalem rahat seks için evlenir bu bulmşta bunuo
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDini olarak seni boşar, nasılsa kadınlık görevini yapmak istemiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılarkadaş gibi mi? arkadaşım boşanın madem oyle aynı evde yaşayın yıne.. ama o alabilir bu durumda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmıcaksan boşa gitsin ozaman istemiyorsanda seni aldatması normal
04 Yorumla
Soran+1 yılAldatsin ama 2. esi almasn
Cevap sahibi+1 yılyuh artıkk
- +1 yıl
sen nasıl bir kadınsın ya utan utan lafa bak aldatsın ama 2. eşi almasın ALLAH HAYIRLISINI VERSİN :)
Soran+1 yılne aldatmasın diyince yazık adama diyonuz
Cinsellik konusunda 348 cevap paylaştı. Tamamda sebebi olmalı.. adam bu yaştan sonra osbiremi talim olsun yahu:))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen aldığın kararı eşine sordun mu ki, eşinin aldığı kararda hak sahibi olmak istiyorsun?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce düşünecektin erkek bu canı ister doğası gereği sen onu memnun edemiyorsan herşey yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden istemiyosun ya öyle şeymi olur sevişeceksin tabi adam gidip aldatmıyorda zinadan korkuyor işte
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum iste
Cevap sahibi+1 yılevlilik böyle bişy değil evliliğin amacı eşller birbirini her anlamda mutlu etmeli zinaya yeltenmemeleri için evlilik olur
kadınlık görevini yapamıyorsan dinene rızan varsa olur. aksine olmaz.
00 Yorumla
+1 yılYapsa da Haklı Ne Demek Arkadaş Gibi Yaşamak İstiyorum :s
00 Yorumla
+1 yılşaka dimi l*n bu soru :D
00 Yorumla
+1 yılBir psikloğa git ve sorunu çöz derim.
00 YorumlaAyrılsanıza o nasıl evlilik öyle..
00 Yorumlanie evlendiniz o zaman. al cocugu bosan
00 Yorumla
+1 yılselam adam haklı o zaman başka bulsun
10 YorumlaEe madem niye evlendin
011 Yorumla
Soran+1 yılevlilik sadece seks mi
Soran+1 yılaslında aşığım evde sarılırız öpüşürüz ama seks yok
- +1 yıl
Aşka inanmam aslinda cunku insanlarda aşk varsa seks yok, seks varsa aşk yok dusuncesi var. bu kadar buyutulen aşkın boyle goreceli ve kisitlayici bisey olmasi sacma geliyo bana. ama madem oyle oldugunu soyluyosun aşk yokken seks olur gayetde guzel olur ama aşk varken seks olmama durumu sacma. Esinle duygulariniz karsilikli olsaydi ikinci birinin lafi bile gecmezdi. soğuyo demekki adam eger ikinci birini veya bosannayi istemiyosan kadınlık gorevini yapicaksin. Dinin hakkinda ne kadar bikgilisin hatta ayni dindemiyiz onu bile bilmiyorum ama eşini reddetmen günah burasi kesin.
Soran+1 yılevet yatağa gelmezsem dövme yetkisi var ama aşık olduğu için boşanmak istemez
Soran+1 yılgünahı bildiği içinde zina yapmaz tek çare ikinci kadın dedi
Soran+1 yılhayır izin vermem ona ama aldatabilir
Soran+1 yılaldatsın duygu olmadan cünkü ihtiyaçları olabilir ama benim yok
dine göre 4 e kadar yolu var
05 Yorumla
Soran+1 yılRızasi olmadan alamaz ama zinaya girer yoksa
Soran+1 yılBosanirim o zaman param varki benim calisiyorum ben
- +1 yıl
Saçmalama kadının rızası olmadan başka bir eş alınamıyor. Çarpıtma islamı.
Bacım soru çok garip.
00 Yorumla
+1 yıle kocanda haklı boşasa yeridir
00 YorumlaDinen alır sana sormasina gerek yok
02 Yorumla- +1 yıl
Kadın istemezse alamaz. İyice saçmaladınız he. Öyle şeymi var İslamın mantığına aykırı bu.
rızan yoksa yapılacak tek sey senden ayrılmak
10 Yorumlahastamisin kizim
26 Yorumla
Soran+1 yılbeden benim bedenim sevişmek zorunda değilim
Soran+1 yılboşanmak istemiyorum
- +1 yıl
malsef. mahkemede kadının kadınlık yapmaması ayrlma sebebıdır. dnende boyle medenı hukukdada boyle..
Soran+1 yılçeneni kapat ya da sesini kes dersin :/ türkçen de kötü
+1 yılvalla yaparsada hakediyosun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapabilir. Sen neden böyle bişey istiyosun?
14 Yorumla
Soran+1 yılilla sevişmiyoruz diye aldatması gerekmiyor
Cevap sahibi+1 yılNapacak ya adam..:D boşanın o zaman. Aseksüelmisin?
Soran+1 yılsevişmek istemiyorum sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman ayrıl ablacım. Adam kesinlikle haklı.
+1 yılboşansa daha mantıklı bence
00 Yorumla
+1 yılrıza ver ikincisine seninlede film izler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatılmayı hak eden bir kadınsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatsin ama 2. es olmaz
+1 yılAile doktor u.
00 YorumlaSen Vermezsen Yapar
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında