ailemle yaşıyorum tek çocuğum evde tek erkek babam sizce sabuna mı sarkıntılık yapıyor bi insan sabuna nasıl azabilir annem yetmiyor mu bir düşününce normal bişi ama baban olunca garip geliyo onu kırmadan nasıl uyarabilirim evde sabun kalmıyo hepsine sokuyo iğreniyorum artık (troll demeyin reel bu arada)
Güncellemeler
+1 yıl
lan geri kafalı beyinsiz elemanlar yazmasın sa lak s a lak şeyler yazmayın
Anlatılmaz yaa, ne diyecen babana şu sabunları deşme artık mı diyeceksin, yani anlatabilirsen bu durumu sen amerikayı kürdanla fethedersin sağlam yiğitlik ve utanmazlık ister :d
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
agam bende usandım artık ortası delik sabun görmekten artık uyarmam lazım aldığım bütün sabunlara sokuyo ooooofff ne yapıcağımı bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Anlatılmaz yaa, ne diyecen babana şu sabunları deşme artık mı diyeceksin, yani anlatabilirsen bu durumu sen amerikayı kürdanla fethedersin sağlam yiğitlik ve utanmazlık ister :d
agam bende usandım artık ortası delik sabun görmekten artık uyarmam lazım aldığım bütün sabunlara sokuyo ooooofff ne yapıcağımı bilmiyorum
Affet çok güldüm de sen de sakla artık sabununu evdekileri saklarsan farklı cisimlere de yönelebilir
sabunları saklicam ve delebileceği her şeyi
Yapma boş ver bırak adamı rahat sabununu ver yeter kendininkini sakla sadece
ayol nasıl rahat bırakıyım sabun el yıkamak içindir sokmak için değil...
Ya adam gider Allah korusun aldatır, onun yerine bırak sabundan çıkartsın, sal adamın sabununu yaa
Yok artık daha neler bunu gençler bile yapmaz. Sadece meraktan ergenlik başlangıcında. Ortası delik sabunu çocuklar Bile saklar çok garip 🧐
sabunun ortasını ıslatıp kapatmaya çalışıp sabunların olduğu yere geri koyuyo ama soktuğu belli oluyo yani sanki anlamicaz
Delik 🤔 normalde büyük insan da sığmaz yani kırılır az bi pay kalır kenarda
googleye ortası delik sabun yaz onun gibi işte hahahshdhsdh
Bilmediğimiz şey değil
o zaman burda tatava yapma
Tatava 🧐 kim acaba yapan
tm.
annenden sıkılmış demek ki oda çareyi sabunda buluyor kaygan delik açabileceği birşey sonuçta neden yapmasın
Sen kendine dikkat et onunla yanlız kalmamaya çalış
yok artık tamam sabuna sokuyo ama babam sonuçta
Seni endişelendir mek istemiyorum bir anlık zaaf olabilir ya da hasta olabilir
siz erkekler böyle şeyler yapmıyor musunuz neden hasta dedin
Seni farkında olmadan kırdığım için özür
Inan bana 10 yildan fazla evli bir erkek için ortası delik sabun bile karısından daha çekicidir.
nnnnneeeee HAHHAHAHSADGASHD
Çok ayıp böyle bisey olsa bile anlatılmaz
nasıl uyarıyım ya
Belki annenle beraber yapıyorlardır
annemin cinselliğe zamanı mı var
Neden yok mu
yok çalışıyolar zaten işi yoğun
Ee o zaman babanın sabunu delmesi normal yani
Annen var napcak sabunu
annem cinselliği pek sevmiyo
Sabuna sokmaz ama annenle idare eder
o zaman orta da neden delik var sence başka bi açıklaması var mı bu durumun