benim için balık etli kızlar tercihimdir çok zayıf kızları sevmmem balık etliler benim ilk tercihimdir ama kız zayıfdır ama aşık olmuşumdur ona onlada çıkarım balık etli veya zayıf olmak birincil etki değil bana göre kızın aklı efendiliği gibi özellikler bazen fiziksel görünüşü geçenlerde bir kız vadı zayıf esmer benim tipim değil ama yinde konuşması çok güzeldi zarefeti gibi nedenlerle ona aaşık oldum
11 Yorumla- +1 yıl
cok guzel bı cevaptı ıı yorumlamıssn cok haklsn
En İyi Cevaplar
erkekler bence cikik kalca orta boy goyus ince bel. bacaklar kemik gibi olmicak guzel goruncek kilolu da olmicak.kivrik olucak bide vucut giydiyi orturcak oyle birsey
53 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeklere sordun ama ben kadın olarak cevap veriyorum et her zaman iyidir...
57 Yorumla- +1 yıl
makul olan ıı her zaman..bısey gıydgnde uzerıne oturacak ıllakı
Cevap sahibi+1 yılillakii
Cevap sahibi+1 yılyok etli butlu kızlar güzel olur. ayrıca babam manavcıııı
- +1 yıl
manavcı nedir ya manav mı satıyo:)
- +1 yıl
:DD:hahahahaaaa
Cevap sahibi+1 yılevet çok zekisinnn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılMemeleri ve kalçaları orantılı olacak. Onlar da çok büyük olmayacak. Kıvrımları görülür ve hissedilir olacak. Kasinlikle balık etli olmayacak; kafi derecede zayıf olmalı. Kendinden emin ve benzersiz olacak; başkası gibi değil, erkeği gibi olacak. Öyle emin atacak ki adımlarını, görenler kıskanacak o kadının erkeğini. Bacakları azberleri bozacak; sütun gibi bacak denmeyecek artık. Sütunlara bakılınca 'o kadının' bacakları gibi denecek. Elleri ve ayakları büyük olmayacak...
sadece fiziksel olarak sormuşsun; o da budur. İşin karakter ve güzellik boyutundaki cevapları da önem taşır fazlasıyla. Keza dış görünüş sadece ilk intibadır. Beraberliklerde sadece bu seçenek yetersizdir.03 Yorumla- +1 yıl
Sorunun cevabı benim penceremden budur. Var veya yok; olanlarla idare ediyoruz işte. Ama böylesi olaydı iyiydi =)
+1 yılkuru olmasını hiç bi erkek istemez. hatun dediğin ele avuca gelecek. elini göğüse de atsan, kalçaya da atsan, bacaklara da atsan doldurmalı.
26 Yorumla- +1 yıl
o zaman sana +1
- +1 yıl
tarife uyuyorsun herhalde? o artıdan sana da o zaman hehe :)
- +1 yıl
170 e 55 ım
- +1 yıl
tanışalım? :)
- +1 yıl
siee
- +1 yıl
çok ayıp yahu. tanışmak istiyor olsam gelir özeline yazarım. ne gerek var küfüre.
+1 yılKESIN SENIN BEDENINLE SORUN VAR GENELDE BALIK ETLER HARIKA OLUR HERTURLU ELBISEYE YAKISIYORLAR BACAKLARI BAKIMLI OLSUN CARPIK OLMASIN HEPSI AYNI GUZELDIR BANA SORARSAN BREZILYALI LATIN GENIS KALCALI KADINLAR HARIKA AYRICA ORTA GOGUSLU KADINLARDA COK FANTASTIK
00 Yorumlabu erkekten erkeğe değişir hatta benim zevkim çoğu erkeğinkinden farklıdır ben masum bir yüzü olsun isterim zayıf olacak tabikide kalçası ve göğüsleri ufak olmalı benim için ama başkası yanında az konuşan sadece benimleyken konuşkan oan bir kız profili benim için idealdir :)
14 Yorumlabu sevme kısmına bakarsak cinselliğe giriyor bence direk ;) neyse bana görede vücudu kullanabilen bayan önemli ince bel geniş kalçalı bayanlada sevişmişliğim oldu işte budur dedim sayıf küçük popolu bayanlada sevişmem oldu işte budur dedim :) anlayacağın vücudun sahibinin becerisine bağlı :)
00 YorumlaYüz vücut uyumu çok önemli hatta saç bile. Kimi balık etli kızlar zayıflayınca güzel olmuyorlar çünkü yüzlerine uyumları kayboluyor. Ya da tam tersi 0 bedene yakın bir kız kilo alınca bakılamayacak duruma gelebiliyor. Orantılı olması en iyisidir.
11 Yorumla
+1 yılİnce bel , büyük göğüs , büyük kalça.Göğüsler kesinlikle en az 100 beden olmalı.Kalçalar 120 olabilir.belde 70-80 (hafif ayva göbeği candır ) . Kriterlerime uyanlar mesaj atabilir.Ha ben sempatik tombişleride severim valla :D
15 Yorumla- +1 yıl
kaloca 120 he wuuuh
- +1 yıl
TAbii ki , hem dışarıya hemde yanlara doğru geniş bir kalça , tıpkı brezılyalı sambacı hatunlar gibi :p
- +1 yıl
onlar zatenn anasını satayımmm nasıl bır vucut yapıları var.gram sarkma yokkk:D
- +1 yıl
hem sarkma yok hemde gördüğünde orgazm sağlıyorlar :D Ben onlarda ki gibi kalça hiç bir cumhuriyette görmedim :D Ama türk kızlarımızda seviyoruz :D Olsada yesek yani :D
- +1 yıl
evet onların vucut guzel ama popları ck buyuk yaa
olgun ve dolgun kızlar her zaman fantastiktir. kilolu demiyorum dikkat
14 Yorumla- +1 yıl
neden pekıı?
- +1 yıl
kesınlkle haklsın coo
Elini attımmı bi şeyler gelicek. Ya balık etli olucak hafif bak hafif ama sıkı olucak vücudu.
17 Yorumla- +1 yıl
kardesım en ıı cevap secıorumm.ben sııkılasmak konusunda takıntılıyım hıc sewmıorum sarkık vucudu.5 senedır spor yapıorum kosuyorum her gunn fıx yanı degısmezz bıde salona gıdıyorum haftada 3 gun
- +1 yıl
anlat burda.bız bızeyızz ha burda anlatmıssın ha ozelde
- +1 yıl
Tm. Ya boyun 1.70 se ortalamanın üstündesi. Yani bu boy min. Yeterli. 175. den sonrası hoş olmuyor bence. Her erkek dikkat etmez ama ben ederim. Kollar kesinlikle sarkık olmamamlı eğer sarkıksa al eline 2 su şişesi 250ml olanlardan zıpla ellerini aç kapa bunu hep yap . Kıza kas yakışmaz yani kollarını açıp sıkma kaslarını :) Biraz mekik çek 1 gün yap 20 30 mekik 2.gün dinlen. 1 gün çalış 1 gün mola ver. Göğüs allah vergisi zaten. Gelelim kalçaya. Kalça kesinlikle ve kesinlikle kot pantolonun
- +1 yıl
bu soyledıklerını yapıorum zaten .bı ara hergun mekık cekıyordum daha sonra bıraktımm cok kas olusmasından korktum.sımdı arada cekıyorum .ama yuyus a ve bısıklet acayp sıkılastırıoo ama cu ara hafıf kaslarım cıkmaya basladı bu durumdan hoslanmıyorum.bu arada bende senınle aynı dusuncedeyım bayanda boy sınırı 170 olmalı ki benım ole 170ım.55kıloyum.kollara gelınce hıc sewmem kolda kası.dambılla calısıodum 2 sene once ama kol kalınlasıoo bıraktım
+1 yılince bel, aşırı olmamak üzere dolgun kalça ve uzun düzgün bacaklar ve 90 bedeni geçmeyecek göğüsler... off olsa da yesem :):)
02 Yorumla- +1 yıl
ya ayıı yaa
- +1 yıl
noldu anlamıyorum sizi soruyosunuz cevaplayınca da ayı oluyoruz. bu tip bir soruya aşağı yukarı böyle cevaplar gelir. sormayın o zaman ...
ımmmmmm şişman geniş kalça iyi gibi aamaa ya bununle evlndk yada sez yaptık sımdı bu kılolu ya dedı ben kucagna otrcam? penis alçıyada alınmaz ki... yok yok en iyisi zayıf kuru g** bişi olsn
00 Yorumlaboy:1.50 olcak kilo en az 110 olcak yemeyip yanında yatacaksın..
15 Yorumla- +1 yıl
cııvıtacaksanz cevaplamyın
- +1 yıl
ama bu soyledıgınde gercekten cıddıyet varmı.arkadasım topan patlıcan gıbı bıseydır 1.50 boya 110 kılo
- +1 yıl
evet
yağlı bir vücut tabiki sevmem, ama böyle elin deydiğinde kemik gelmeyecek biraz sıkı et gelecek...''taş gibi'' derler ya işte öyle
03 Yorumla- +1 yıl
vallaha öyle ya sorma.yazlıktakı almanların hepsı dğları deviriyolar mubarek
hafif etli olacak burcu esmersoy gibi degilde gamze özçelik gibi.
04 Yorumla- +1 yıl
al burcu esmersoyu vur gamze özçeliğe ıkısıııde aynıkı
- +1 yıl
hahaha:D hemcınsım olarak o kadını hıc hazetmıorm
yapılan araştırmalar ve ve şahsi fikrim hoşlandığım tip büyük gögüslü hatunlardan aynı oranta hafif kalçalı olcekk efem makbülü o...
01 YorumlaTabiki hafif etine dolgun olan tercihimdir kuru leyla istemem.
10 Yorumlaobezite olmadıkca balık etlilere bayılırım direk beynimden fantezi geciririm ama bazı bayanlarada zayıflık yakısıyor adamın dırek kucakta hoplatası geliyor samimi cevap verdigim icin kusura bakma sadece fikrimi soyledim
11 Yorumla- +1 yıl
pekıı ..
165 minimum 55 kilo maksimum... hatlar belli. sert bi vucut...36 beden... uzun saclı... daha sayıyımmı
00 Yorumla
+1 yılbacakları güzel olacak zayıf olmicak çok 175 boy a 60 kilo iyidir
05 Yorumla- +1 yıl
ewet bende sewmem cok ınce bacagıı .
- +1 yıl
ayak bileği önemli :Drus halter takımında ki kadınlar gibi omicak :D
- +1 yıl
ayak bılegı onemlı olmazmı ya :D yoksa topklu ayakkbı yakısmz:D
- +1 yıl
ahahah şaun demlikten yazıyorum çayı demiyorum turtalarımı hazırla :D
- +1 yıl
haha demlıorm :D bende cok sewerım ama elma hastsı oldgm ıcın elmalı herseyı severım .ha bıde elmalı cevızlı tarcınlı kek superrrrrrrrrrr
Kalbi güzel, güleryüzlü, anlayışlı ve ilgili olsun da fiziksel görüntüsünün önemi yok.
00 Yorumlaher kesın kendıne göre alıcısı var. hepsının ıyı yanı var. ama fızık nasıl olmalı dersen kımse rus lara dayanamaz
02 Yorumla- +1 yıl
gunde 1 ogun yemek yıyolar olsun o kdar:d
şişman zayıf hepsinin sevilmeye şevişmeye hakkı vardır, yeterki yatakda partnerini mutlu edip mutlu olacagı bır parner bulsun kılo ten sac onemlı deıl ıyı sex ıyı ılıskı demektır
11 Yorumla- +1 yıl
ıı sew ıı ılskı he .gercektnde bolemıı herkes bolemı dsnuo
yavrı dediğin etli butlu olur elini atdınmı bişicikler gelmeli.
20 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBu kişiler arasında tercih meselesidir. kimi zayıf, kimi balık etli, kimi uzun boylu. Mesela benim tercihim: Kilosu, Boy cm. si üzeri olmamalı. Örneğin; Boy 175, kilo 75 üzeri olmamalı. veya
Boy 163, kilo 63 üzeri olmamalı.00 Yorumlabalık etli tabiki...
özellikle şu kış günlerinde:)21 Yorumlaoooffffff derimm tam tarzım derim ince bel geniş kalça istediğim kıvam bu :)
00 Yorumla1.60-1.70 boy arası, çarpık bacaklı olmayan, ne balık etli nede zayıf, orta halli ele avuca gelicek iki adet göğüs hafif çıkık kalça
00 Yorumla
+1 yılbence hafif kilolu olmalı balık etliden biraz daha az olabilir ;)
00 YorumlaCinsellik konusunda 348 cevap paylaştı. Dolgun kalça ince bel sampiyondur zaten ;)) balik etlide olabilir aslinda ama öyle balina tarzi pek hos degil;)) tartismaya korkar insan ;))
06 Yorumla
+1 yıllişnk yok yorum yapamam zayıf her zaman iyidir.. senin ilerde kilo alma ihtimalin çok yüksek
07 Yorumla- +1 yıl
haha:D o nıe.ben 55 kıloyum
- +1 yıl
boy_?
- +1 yıl
170
- +1 yıl
iyimiş kız
- +1 yıl
sen benı bodur sandın kanımca:))
- +1 yıl
evet verry soryyyy
- +1 yıl
no problem
+1 yılBen balık etli bayanlardan hoşlanırım.Löp löp etli olanlardan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHürremden biraz zayıf olacak bence. İdeali o gibi :D
01 Yorumlazayıf bayan olursa inilti fazla olur hazzı yükseltir. ama etli bayanın tadı başka :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilmiyorum, önce görmem lazım, ama bana hareket edebilen kız lazım :D
00 YorumlaOmurgsini duzgun kullanan her fizik guzrldir
10 Yorumlahayat sevince güzel mi gerçekten merak ettim de?
06 Yorumla- +1 yıl
tabıkıde guzel ..yasayabılene
- +1 yıl
nazar etme calıs senınnde olur kardes
- +1 yıl
takılıorumm efe reis.soyledıklerınde katılıyorum
+1 yıl2m boy 1.50si bacak başka bişiye gerek yok
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. hafif etine dolgun sipariş ettik nerde kaldı
12 Yorumla- +1 yıl
konyalı ahmet usta getırcek bırazdan fırına wermıs
Gizli Üye(36-45)+1 yılşişman bayanlardan hoşlanıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
osmanlı kadınları gıbımı
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsabit geliri karakteri iyi yanıma yakışan olsun
00 Yorumla İnce belli olması kafi :)
20 Yorumladolgun kalca ince bel :) seviyorlar
32 Yorumla- +1 yıl
aynen boyle bi vucudu olsun istiyorum iste :D
+1 yılfabrika ürünü değiller.
21 Yorumla- +1 yıl
fabrika ürünü değillermiş ama :D
Hadi hadi sen hangisisin.
00 Yorumlamümkünse kafası kadar poposu olsun :)
02 Yorumla
+1 yılGüncelleme: yerim ben onlarııı
00 Yorumlasenin ve rakibinin resmini koyda karar vereliim
01 Yorumla- +1 yıl
rakıbım yokk zaten ewlnıorum ramrahatım ok
+1 yılsiparişleri kim alıyor
01 Yorumla- +1 yıl
söyle yazıom.
+1 yılilk anlattığından bir buçuk olsun.
02 Yorumla- +1 yıl
evett
+1 yılvücut hatları belli olan zayıf olmayan
00 Yorumla
+1 yılfit olsun benim olsun
10 Yorumlaince zarif zayıf kızlardan hoşlanıyorum bn
00 Yorumla
+1 yıltabıkı etıne dolgun olmalı ele avuca gelmelı ..))
01 Yorumla- +1 yıl
kalcada tanga nasıl durur o onemlı
36 beden makbuldur.
20 Yorumlaparasi cok olsun
00 Yorumlaincecik olmalı
00 YorumlaNefes alsın yeter <3
30 Yorumlafishhhhmeatt
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri