Daha önceden bu kadar şiddetli değildi ve yok gibiydi doktora gitmiştim bana hap ve merhem vermişti geçen sene. Şimdi durum çok ciddi iltihaplı sivilce çıkıyor ve o şiş ve hiç gitmeyen yara çok kaşınıyor sonrasında batma merhem kullandım hiçbir şekilde fayda vermedi
Güncellemeler
+1 yıl
Bilgisi olmayan sapıkça şeyler yazmasın adeta sorumu görmemezlikten gelsin. Teşekkürler
Vajina da sivilce ve kırmızı şişlik yara ve sürekli kaşınıyor batma oluyor ne yapmalıyım çok rahatsız edici?
Yalnız bu tarz şikayetler için cildiyeye değil kadın hastalıklarına görünmeniz gerek şehrinde olan bi kadın doğum ve çocuk hastanesine giderek bu sorunu halletmeniz sizin için iyi olur aksi halde kendi kendine geçmez aslına bakarsanız normalde yazın olur bu tarz şikayetler sıcaklardan falan ama sizin ki kış mevsimine denk gelmiş kendi kafanıza göre sağdan soldan duyma bilgilerle vajinanıza karışım krem merhem sürmeyin tekrar söyleyim daha kötü olur ve döküntü meydana gelebilir en yakın zaman da gidin ve görünün takın maskenizi eldivenlerinizi gidin hastaneye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Muhtemelen mantar vardır bir uzmana görünmeniz iyi olur bilmediğiniz ilaç merhem krem kullanmayın daha kötü olabilir
Tamam teşekkür ederim evet bende mantar olarak şüpheleniyorum ama şu Corona zamanı hastaneye hele bı cildiyeye gitmek mantıklı olur mu? :(
Yalnız bu tarz şikayetler için cildiyeye değil kadın hastalıklarına görünmeniz gerek şehrinde olan bi kadın doğum ve çocuk hastanesine giderek bu sorunu halletmeniz sizin için iyi olur aksi halde kendi kendine geçmez aslına bakarsanız normalde yazın olur bu tarz şikayetler sıcaklardan falan ama sizin ki kış mevsimine denk gelmiş kendi kafanıza göre sağdan soldan duyma bilgilerle vajinanıza karışım krem merhem sürmeyin tekrar söyleyim daha kötü olur ve döküntü meydana gelebilir en yakın zaman da gidin ve görünün takın maskenizi eldivenlerinizi gidin hastaneye
bizlere gelmen gerekiyor tekrardan.
ya doktor şart o zaman
Tek eşli misin?
Sıkk
İyileşiyor tekrar çıkıyor maalesef, :/
Hep yara içinde bir de iz kalmış benek benek ve kaşınıyor :(
Yara izi kalması kötü ya hiç güzel görünmez
Pürüzsüz olacağı günler gelir umarım
Sarma duman olmuş üzüldüm canım
Evet :( amin teşekkür ederim duanız için
Çok dua ediyorum iyileşsin diye.. Bir an önce şeker kıvamına gelmesi dileğiyle
Keşke bir okuyup üffleseydim
😂😂 şeker kıvamı ne alaka sadece şüphelendiğim bende mantar var mantarın iyileşmesi için yani tamamen yok olması için dua etsen yeterli.
Ben daha iyisini istiyorum.. Görmek istediğim haliyle
Oral yaptır geçer
Ne kadar terbiyesizsibuz hastalığı cinsel istiyorsunuz..
Özür dilerim
Bi görebilir miyim