Son günlerin popüler uygulaması Onlyfans'a ben de taktım. Onlyfans ücretsiz üyelik oluyor mu? Millet para kazanıyormuş da merak ettim baya. Bilen var mı Onlyfans ücretsiz abonelik nasıl alınır? Onlyfans nasıl abone olunur bir aydınlatın.Onlyfans
Onlyfans ücretsiz abonelik hilesi nasıl yapılır? Hilesi var mı uygulamanın?
Onlyfans sitesi, içerik üreticilerinin daha fazla insana ulaşması ve para kazanması için kurulmuş bir sitedir. İçerik üreticileri, takipçilerinden aylık bir ücret alarak gelir kazanır. Onlyfans sitesinin kendisi de içerik üreticileri ve üyelerden para kazanır. %20lik bir parayı kendisine alır, kalanı ise içerik üreticisine aittir. İçerik üreticileri, içeriklerini izleyenlerden abonelik parası alır. Tabi daha fazla abone çekmek için bazı içeriklerini ücretsiz tutar. Böylelikle diğer içerikleri izlemek için kullanıcı daha kolay para ödeyebilsin. Filmin fragmanını izletmek gibi bir şey anlayacağınız. :)
Onlyfans ücretsiz abonelik dediğimiz şey içerik üreticilerinin ücretisz eklediği şeyleri izleme yöntemidir. Ama bu çok kısıtlı bir içeriktir. Onlyfans'ın asıl içeriklerine ulaşmak için muhakkak abone olup ücret ödemeniz gerekiyor.
Onlyfans ücretsiz abonelik nasıl yapılır?
OnlyFans Ücretsiz Abone Olmak için Hile Var mı?
Onlyfans sitesine ücretsiz abone olmak için bir hile yok açıkçası. Abone olmanız gerekiyor. Ücretli abonelik almadığınız sürece sadece ücretsiz içerikleri izleyebilirsiniz ama onlarda dediğim gibi çok kısıtlı bir alandır. Zengin içerikler ücretli abonelik sınırları içindedir. Bu yüzden boşu boşuna Onlyfans hile aramayın derim. Bir şeye varamazsınız çünkü.
Only fans bedava girmek gibi düşüncelere kapılmayın yani. Çünkü Onlyfans sitesinin amacı içerik üreticilerine para kazandırmaktır. Şu an Onlyfans içerik üreticileri genel olarak p*rno sektörü diyebiliriz. Onlyfans üzerinden video, fotoğraf gibi içerikler üretip bunları abonelerine sunar. Eğer yüksek bir aboneye sahip olursanız yıllık çok ciddi bir gelir sahibi olabilirsiniz.
Türkiye'de Onlyfans pek gelişmemiş. İçerik üreticisi bakımından söylüyorum. Yabancılar bu işi daha iyi yapıyor. Bu nedenle Türk içerik üreticileri çok yok Onlyfans sitesinde.